Acil bir kedi sorunu

Arkadaslar kedicik şuan çok iyi. Şişen gözü indi, akıntı kurudu ve sesi düzeldi. Şuan birkaç aile karar verdik tedavisini ortak üstlenecegiz. Bu süreçte kedi komşumda kalıyor. Merak edenlere fotograf göstereceğim yanına gidince.
Bu arada ben eşime çok yalvardım almamız için (gözümü kararttım). Ama eşim hamile oldugum için sahiplenmemize müsade etmedi
henüz iki aylık anca vardır. Çok güzel smokin bir kız.
günlerce aç ve kapalı bir alanda kalmıştı. Yagmurlu soguk günlere denk gelmşti. Yakalamak istedik ama çok zordu ve günlerimizi aldı. Bu süreçte komşum onun bulundugu yere hep yiyecek attı ( yani aslında kötü biri değil, biraz bilinçsiz ve eşi eve almasına başta karşıydı ) ilk zamanlar çok hırcındı. Şimdi kucak delisi bir şey oldu, masaj bile yapıyor ( yoğurma hareketi)

komşunla konuş mağdem o bulmuş kediyi almış getirmiş kendi evine koysun,hamilesin sonuçta.Ayrıca neden onun dediğini yapmak zorundasın ki.Senin evine bıraktıysa ne yapma kararını siizn almanız lazım.Baştan ben hamileyim diyip kabul etmemeniz lazımdı.Çok saçma bir ikilemde kalmışsınız.Çocuğunuza bişey olsa komşun mu telafi edecek?

Kedi şuan bende degil. Komşu için degil kediye kıyamadığım içindi

Arabesk yorum yapmak nedir ya :) İlk yorumumu bir okuyun isterseniz. Ne amaçla yazılmış olabilir? Belediyelerin yetersizliğini biliyorum, evimde hayvanım var ve çocukluğumdan beri ben de sokak hayvanlarına düzenli olarak bakar, besler gerekirse tedavilerini üstlenirim. Elimde param olmasın ne yapar eder önce veterinere götürür sonra o parayı toplar ödeme yaparım.17 yaşından beri hayvanlar için bir şeyler yapıyor olsanız tanıdığınız, irtibatta olduğunuz veterinerler olurdu. Neyse amacım kötü değildi asla ama olayı buraya getirdiniz. Kendimi yeterince iyi ifade ettiğimi düşünerek buradan ayrılıyorum. Neyse ki kedi iyiymiş.

Tam olarak sizin gibi gereksiz triplere girdiğini ifade eden gereksiz acılı yorum tarzı.
Ahah cok güldüm cidden. Velev tanıdığım veteriner yok( irtibatta olmakla ilgisi neyse) , demek ki yalan söylüyorum. Demek ki 17 yaştan beri ilgilenmiyorum. Daha söyledigin lafın nereye gittigini bile bilmiyorsun. Ya da bile bile iftira atıyorsun ki bu birincisinden daha vahim.
Neyse sana kendimi açıklama geregi bile duymuyorum. Sizin gibi faydasız düşüncelere sahip kişilerin konumda yeri yok zaten üstelik iftiracı

Tamam sakin olun halinize çok üzülüyorum şu an. Sizin gibi, gereksiz, faydasız bilmem ne... söyleyecek bir şeyi olmayınca hakarete, saygısızlığa yönelen insan modeli. İlk yorumunuzdan beri "sizin gibi" diye diye başka da bir şey diyemediniz. 3-5 kelime daha yazsam küfüre gideceksiniz korkuyorum :) Valla kırmak istemiyorum, istesem ben de böyle "sizin gibi" konuşurum. Hadi dikkat edin kendinize, kalın sağlıcakla.

Saygısızlık? Asıl saygısızlık tanımadan etmeden ithamlarda bulunup iftira atmaktır. Oraya hiç deginmemişsin bile. Bir de birkaç süslü ifade kullandın diye kendini kibar ve saygılı m sanıyorsun. Hala konuma yazıyorsun, uzaklaşır mısın artık? Faydan yok çünkü.Keşke benden önce kendi halini idrak edip kendine üzülsen. Belki bir gelişme olurdu.Ayrıca bana ne söyledin ki karşılığında söylenecek bir şey kalmayıp da bunlara başvurayım?

Haklısınız benim kendi ev kedim de vsr ama yine de temkinli olmam lazım çünkü hem veteriner hem doktorum uyarmıştı tedirginlik yaşıyorum
Sizin kendi kedinizin aşıları tam mı? kediniz aşılı ise hiçbir zararı yok. Siz çiğ et, tavuk vb şeylere dokunmayın, çiğ ette toksiplazma var, sokak kedilerine de en çok bu şekilde bulaşıyor zaten.

Kedimin aşıları tam onla zaten koyun koyunayız çekincem ondan degil de sokakta yaşayan kedilerden

Hayir bir zarar vermez.. diskisiyla temas etmeyin yeter.. dokunmaniz gerekirse eldiven takin. Oyle.havadan gecen bir mikrobu falan olmaz.. kafanizin karismasina izin vermeyin.. bende hamileyim. Toksoplazmam negatif oldugu halde sokak.kedilerini.eldiven takip.besliyorum. ama tabiki.parazit asilari yapilirsa iyi.olur

Siz evinize alabiliyorsanız komşunuzda alabilir. Balkona gerek yok. O biraz sorumluluktan kaçmış. Bence bebeğiniz için riskli ise kusura bakma ben aldım ama doktorum kesinlikle izin vermiyor. Sizin arabanız da var herhangi bi veterinere götür bence diyip bırak. Hem devlete güvenmiyor hem özele götürmüyor, hem ilgilenmiyor, senin çözümüne de yanaşmıyor. Allah akıl fikir versin. Veteriner araştıralım demiş bir de neyini araştıracaksa.

Sormayın birlikte gidecektik ondan da vazgeçti ve eşim işten izin aldı i, biz birlikte veterinere gittik eşimle. Getirip götürmeli tedaviyi kabul ettik, teslim etmedik. Veteriner uzak durmam konusunda uyardı. Zaten o sebeple eşim gelmişti. Şuan tedavisini oluyor ama onun evine bırakıcam mecbur bana yasak oldugu için. Ama tedavisi ile biz ilgileniyoruz.

Bugun gittik, veteriner uyardı. Temas konusunda. Tedavisi ile eşimle ben ilgileniyoruz, bu süreçteki barınması ile de mecburen komşum ilgileniyor

Kabul etmezse lütfen görüşmeyin bu insanla. Bencil biri çünkü. Hamile bi kadını riskli bi duruma sokup, ne etliye ne de sütlüye karışmıyor. Eksik olsun komşuluğu.

Milletin bu kedilerle derdi ne hiç anlamıyorum. Eğer kedinin dışkısında parazit varsa o parazitinin yumurtasını yerseniz size toksoplazma geçiyor. Bunun bulaşması da o kadar zor ki, afedersiniz dışkısını elinizle toplayıp elinizi yıkamadan kaşık kullanamadan yemek yemeniz gerekir. Hadi size bulaştı diyelim, sizden fetüse geçmesi çok zor. Geçse bile bir tedavisi var. Kağan kocatepe nin bir videosu vardı bu konuyla ilgili, bir göz atın isterseniz. Ben de hamileyim ve evimde iki tane tosun var bu arada.
O hayvanla ilgilendiğiniz için de çok teşekkürler. Hastalığı neymiş son durumu nedir

Benim de evcil kedim var ama sokak hayvanları konusunda hem doktorum hem veteriner uyardı. Şuan barınması ile komşum ilgileniyor, tedavisi ile ben ve eşim ilgileniyoruz. Gözünün kurtulup kurtulmayacagı haftaya belli olacak. İç dış parazit oldu, reçete yazıldı onlar uygulanıyor. İnşallah kurtulur gözü ama haftaya belli olacakmış. Gözü dışında maşallah saglık durumu çok iyi

Kabul etmezse lütfen görüşmeyin bu insanla. Bencil biri çünkü. Hamile bi kadını riskli bi duruma sokup, ne etliye ne de sütlüye karışmıyor. Eksik olsun komşuluğu.
Aslında en başında kediyi bulan kendisi. Bende bir kaç gün durması için rica etmişti. Eşi izin vermiyordu başta. Sonra veterinere götürmedi bizi de oyaladı açıkçası. Bakalım inşallah gözü kurtulsun da o zamana kadar evinde tutsa yeter.

Ay inşaallah. Viral bir hastalığı olmasın da gözü de kurtulur inşaallah

Resim isteyenler için sözümü tutmuş olayım. Gözü hala inmedi, tedavi ona gçrendevaö edecek. Veteriner hekim pts gelin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…