Acil cevap nolur

Kızlar hemen yorum istiyorum esimle kavgalıydık biliyorsunuz. Bugun ayrılacagımı söyledim kavga kıyamet cıktı anahtarı aldı babamı aradı. Kızın gitmek istiyor dedi. Babam gelicek simdi ama cocugumu vermem lan cıkarmıs diyor polisi arasam cocuk bende kalır mı yardım edin nolır
Yuz kızartıcı suçu olmadığı surece cocuk annede kalir..

Canım, babana, ailene muhtaç değilsin, çocuğun kaç yaşında? Eğer durum vahimse sığınma evine gidebilirsin düzen kurana kadar.. nefret ediyorum böyle iğrenç biçimde erkek egemenliğinden... hadsiz, madem istemiyor ayrılmayı adam gibi olsun o zaman!! Sinirlendim valla, ev müsait akşama kadar, aynı şehirde olsak çıkın gelin kahve içip dertleşelim diyeceğim ama malesef...

Geçen ben de annemi aradım gel diye babam duymuş kaç saatlik yolu fırladı geldi.
Eşim o an Özür dilemeseydi, gönlümü almasaydi şu an davamı acmistim bile ..
Üstelik ekonomik ozgurlugum de yok , 2 de çocuğum var ama ben bu dünyaya kimsenin kahrini çekmeye gelmedim ; değil ben hickimse gelmedi.
Çekmeyin : işi gücü sizi üzmek olan insanları hayatinizdan def edin. ..
Bir kere geliyoruz dünyaya ....

ay ben cok üzüldüm sizin durumunuza bazen dert ettigim seylere utandim bu nasil bi baba ya...bnim babamda oyledir anca kizar ama ortada sahiplenme olmaz canim ablamdan biliyorum ve bende esimle yeri geldi tartistik yinede aramadim onlari darda maddi konuda kaldik yine aramadim bugun yine kalsam yine aramam bir kere tek aramistim ondada rezil ettiler beni arkada durmazlar anca bos yere dava yaparlar bu tipler size tevsiyem sizde bir daha anlatmayin mesafeli olun

ay ben cok üzüldüm sizin durumunuza bazen dert ettigim seylere utandim bu nasil bi baba ya...bnim babamda oyledir anca kizar ama ortada sahiplenme olmaz canim ablamdan biliyorum ve bende esimle yeri geldi tartistik yinede aramadim onlari darda maddi konuda kaldik yine aramadim bugun yine kalsam yine aramam bir kere tek aramistim ondada rezil ettiler beni arkada durmazlar anca bos yere dava yaparlar bu tipler size tevsiyem sizde bir daha anlatmayin mesafeli olun
Zaten öyle olucam. Arkamda durmamış bir baba napayım

Siddet yok eger kavga arasında susarsam tabi. Susmazsam oluyor. Ama onada söyledim bana vurursan alırım darp raporunu donuna kadar alır cocugumu da çekip alırım elinden dedim
esinizle probleminiz hallolmazmi acaba sorununuzu bilmedigim icin soruyorum cok uzuldum caresiz gibi yazmissiniz

Kızlar hemen yorum istiyorum esimle kavgalıydık biliyorsunuz. Bugun ayrılacagımı söyledim kavga kıyamet cıktı anahtarı aldı babamı aradı. Kızın gitmek istiyor dedi. Babam gelicek simdi ama cocugumu vermem lan cıkarmıs diyor polisi arasam cocuk bende kalır mı yardım edin nolır
Şuan için boşanma davası açılmadığı için çocuğu alabileceginizi sanmıyorum şuan için gelmesin idare edin cocugunuzu alın gidin

Back
X