acil fikir?

regarde-moi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
1.072
764
108
Selam kızlar. Haftasonu Çanakkale'ye eşimin kız kardeşinin evine gideceğiz. İlk kez gidiyoruz. Yeni eve taşındılar. Ne hediye almalıyım sizce? Çok çok az vaktim var. Fikirleriniz altın değerinde benim için.

altın götülür bizim buralarda yeni ev almışşa ama kiraysa dekorasyon tarzı ev ürünü yada nevresim tarzı ürünler işine yarar bence

banyo seti, seramik tencere, haşır çamaşır sepeti, avize gibi seyeler

Ben arkadasimin evine giderken 3 katli çerezlik 6li fincan takimi almistim.
Cerezlige bayilmisti herkes.
Ama bu görümce daha özel bir hediye gerekli.

Ben arkadasimin evine giderken 3 katli çerezlik 6li fincan takimi almistim.
Cerezlige bayilmisti herkes.
Ama bu görümce daha özel bir hediye gerekli.
Çok şık olmuştur eminim :) ben dekoratif birsey aliyim istiyorum ama ne olduğunu bulamadım. Ev eşyası olarak eksiği olduğunu zannetmiyorum. Yeni evlenmedi çünkü.

Bence ev aldılar ve borçları varsa altın falan almak mantıklı. Biz de yazın ev alıp taşındık mesela, hediyeden çok paraya ihtiyacımız vardı :)

altın olabilir... tablo, büyük dekoratif çerçeveli ayna, nevresim takımı, yatak örtüsü, elektrikli mutfak eşyası, 6 kişilik gündelik bir kahvaltı veya yemek takımı olabilir.. şık servis tepsisi ile birlikte şık bir çay/kahve takımı olabilir..

Bence cok şik bi tablo al kocaman ☺ benim favorilerim arasinda kocaman bi hediye ☺

ben de yeni evlendi sandım. yeni evlenmediyse ve ağbisi-yengesi olarak gidiyorsanız bence daha ağır, daha şık şeyler almalısınız. paşabahçenin çok güzel bir cam serisi var. özel üretim. dekorasyon istiyorsanız öyle bir şey olabilir ya da english home da çok şık pike veya nevresim takımları oluyor, ömürlük kullanır. yine özel tasarım fincan takımları oluyor. yani bence çok sıradan değil daha ağır şeyler daha uygun olur.

Canim set yapabilirsin kendin .
Mesela benim çerezlik pembe puantiyeliydi.
Fincani da o sekil görünce direk aldim.
Sizde mesela ayni çerçevelerden 3-4 tane alip desenine yakin aynalar alabilirsiniz.
Bugün çerçeve ve ayna gördüm de ayniydi galiba ikisi de. Çok hoslardi.

Yeni evlenmediyse eşiniz kız kardeşinin ev eşyalarını ve kardeşinin zevkini bilir. Eşinizden de yardım slabilirsiniz. Ama pike takımı güzel fikir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…