- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi evhanimi1970
-
burda kimse kimseye samimiyetle üzülmez sadece empati yeteneği olan anlamaya çalışır ben her şeyden önce bir anneyim ,öncelikle bir anne gözünden yazdım,daha sonra bir kız evladım evlenene kadar 10 sene tek başıma yaşamış bir evladım iki açıdan da bakabiliyorum ,kelime dağarcığımızın çapı ne ise o kadar kelime çerçevesinde yorumlarımızı yapıyoruz,yorumlarımızı konu sahiplerine göre yapsak daha verimli oluruz bence,en azından birbirimizi yanlış anlayıp polemiğe girerek konu açanların konularını sabote etmeyiz.mesela kendi adıma yazayım ben konu sahibini aşağılamadım annesine hakarette etmedim bizi ilgilendirmez zira,Allah bile bizi men etmiş bu konudan ..kocasını aldatsa karısını aldatsa birinin arkasından kuyu kazsa tamam ,ama kendine etmiş ,hepsini geçtim evlenmiş gitmiş.kızın üstüne çok gidiliyor diye, hamile diye, bu kadar üzülmüş diye. içiyorum zaten.
sabahtan itibaren konuyu takip ediyorum aslında kimse kızcağıza kötü bişey demedi yargılamadı ama siz iki kişi milleti alıntılayıp hesap sordunuz sen ve bir diğer arkadaş ismini unuttum
saldırmak değil tabi ama öyle görünüyor gerçektenyok yanlışınız var bazı yorumları rahatsız edici buldum o yüzden sormak istedim. olabilir bir başkası da benimkileri rahatsız edici bulmuştur. amacım kesinlikle ona buna saldırmak değil.
burda kimse kimseye samimiyetle üzülmez sadece empati yeteneği olan anlamaya çalışır ben her şeyden önce bir anneyim ,öncelikle bir anne gözünden yazdım,daha sonra bir kız evladım evlenene kadar 10 sene tek başıma yaşamış bir evladım iki açıdan da bakabiliyorum ,kelime dağarcığımızın çapı ne ise o kadar kelime çerçevesinde yorumlarımızı yapıyoruz,yorumlarımızı konu sahiplerine göre yapsak daha verimli oluruz bence,en azından birbirimizi yanlış anlayıp polemiğe girerek konu açanların konularını sabote etmeyiz.mesela kendi adıma yazayım ben konu sahibini aşağılamadım annesine hakarette etmedim bizi ilgilendirmez zira,Allah bile bizi men etmiş bu konudan ..kocasını aldatsa karısını aldatsa birinin arkasından kuyu kazsa tamam ,ama kendine etmiş ,hepsini geçtim evlenmiş gitmiş.
o yüzden sende önüne bak bize müsaade et bizde bakarız.
Eşinle birlikte git bencebilmiyorum hadi şimdi diye çok gittim eve söylicem dedim tıkandım hep.o kadar şefkatli bir annem var ki söylediğimde üzüleceğini bilmek canımı çok yaktı yapamadım
Bu
Şimdi söyle bakalım sen mi hakediyosun anneliği yoksa benim gibi senelerdir acıyla bekleyen evli kadınlar mı..
Soylediginiz sey cok ayip, kim hak ediyor etmiyor meselesi mi cocuk sahibi olmak? Bunun hesabini soracak kisi siz olmamalisiniz. Gercekten sok oldum bunu yazabilecek psikolojiye sahip oldugunuza. Ben sizin gibi kotu niyetli olamayacagim ve bu yuzden Allah insallah size de bir bebek versin diyecegimYaklaşık 1.5 senedir evliyim ve bebeğimiz olmuyor her ay bi sürü şey deniyorum olmadıkça hayata küsüyorum dün adet oldum diye oturdum ağladım, hamile olsam ilk söyleyeceğim kişi ailemdir ve o günü sabırsızlıkla bekliyorum..
Şimdi söyle bakalım sen mi hakediyosun anneliği yoksa benim gibi senelerdir acıyla bekleyen evli kadınlar mı..
Umarım annen çok üzülmez ki evde yaşamanıza izin verdiyse torun geliyo diye mutlu olur bence :)
hak edip etmemekle ne alakası var.Yaklaşık 1.5 senedir evliyim ve bebeğimiz olmuyor her ay bi sürü şey deniyorum olmadıkça hayata küsüyorum dün adet oldum diye oturdum ağladım, hamile olsam ilk söyleyeceğim kişi ailemdir ve o günü sabırsızlıkla bekliyorum..
Umarım annen çok üzülmez ki evde yaşamanıza izin verdiyse torun geliyo diye mutlu olur bence :)
Yaklaşık 1.5 senedir evliyim ve bebeğimiz olmuyor her ay bi sürü şey deniyorum olmadıkça hayata küsüyorum dün adet oldum diye oturdum ağladım, hamile olsam ilk söyleyeceğim kişi ailemdir ve o günü sabırsızlıkla bekliyorum..
Nick 70 doğumlu bir ev hanımı ama yazan kişi öğrenci. 5 aylık hamilelik göbek belli değil. Çok enteresan ve hiç inandırıcı değil.
Pardon kimsiniz de anneliği hakedip etmeme kararını veriyorsunuz?Yaklaşık 1.5 senedir evliyim ve bebeğimiz olmuyor her ay bi sürü şey deniyorum olmadıkça hayata küsüyorum dün adet oldum diye oturdum ağladım, hamile olsam ilk söyleyeceğim kişi ailemdir ve o günü sabırsızlıkla bekliyorum..
Yaklaşık 1.5 senedir evliyim ve bebeğimiz olmuyor her ay bi sürü şey deniyorum olmadıkça hayata küsüyorum dün adet oldum diye oturdum ağladım, hamile olsam ilk söyleyeceğim kişi ailemdir ve o günü sabırsızlıkla bekliyorum..
İsminizden dolayı konu bana inandırıcı gelmedi. Annenizin hesabı mı?
Gerçek olduğunu varsayalım. Birlikte yaşamanızı normal karşılayan anneniz hamile olup evlenmenizi de normal karşılar. Hatta mutlu olur
Ay ne guzel 5 ayda bir kilo nedir ki ya ben neden hemen kilo aliyorum çok sanslisin bu konudainanıp inanmamak size kalmış öylesine yazdığım birşey annemin doğum tarihi.
ayrıca evet göbeğim yok ne yapabilirim sadece 1 kilo aldım şu zamana kadarda.
ve ayrıyaten çok saçma sahte konu açmak.
inan ya da inanma buradan şuan güç alıyorum konuşmak için konuyu farklı yönlere çekmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?