- 30 Nisan 2014
- 2.647
- 9.801
- 358
- Konu Sahibi evhanimi1970
-
Ya herkesin kendi düşünceleri var bıraksana , kim ne yaparsa yapsınBir yerde bi eksik var. Konu sahibinden ciddi ciddi bekliyorum bunun cevabını. Kinaye olsun diye konuşmuyorum.
Neydi bu yaşadıklarını yaşamaya iten sebebi merak ediyorum
neden hamıleliğini annene söyleme konusunda tasalanıyorsun ozaman .neyden çekınıyorsun peki .Bence varya içinde bulunduğum durum ; bu hamileliği anneme nasıl söylesem telaşı değil durumun ahlak boyutu.ben kendimi mal olarak görmedim kusura bakma.beraber yaşadık olmasaydı ayrılırdık.
kendi düşünceni kendine sakla aynı evde yaşadım ayıp mı diye sormadım.
gevşek diyen üslubunuza çok sert tepki verridim de uğraşamam.
ayrıca dediğim gibi evlenirim düşüncesiyle ya ortada kalırsam düşüncesiyle yaşamadım beraber gitmek isteyen giderdi.
sizle aynı değer yargılarında olamaz kimse belki ben dini inancı olmayan biriyim.? belki bana göre bu yaşayış benim hayatımın özgürlüğümün bana verdiği bir hak?
bana göre de her şeyi yapıp yapıp ortada çok edepli adı altında gezenler itici,ya da her haltı yiyip sonra ama beni almadı kandırdı diyen kızlar itici ne yapacağz şimdi? ben kendi sorumluluğumu aldım yaşadım .çokta mutluydum.helal olsunda aileme ki her an yanımdaydılar. şimdide korkum yok sadece nasıl söylesem telaşı var.
siz çocuklarınız bildiğiniz gibi yetiştirin farklı yaşayış isterlerse dövün ya da reddedin.burda yanlış yapmışsın bana göre deseniz amenna ama yargılayıcı sırf kendi gibi düşünmediği için dışlayan insan tiplemesi oluştu gözümde.çokta dikkate almıyorum yorumunu
neden hamıleliğini annene söyleme konusunda tasalanıyorsun ozaman .neyden çekınıyorsun peki .Bence varya içinde bulunduğum durum ; bu hamileliği anneme nasıl söylesem telaşı değil durumun ahlak boyutu.
ahlak boyutu? ne varmış bu işin ahlak boyutunda? ahlak ne ki?neden hamıleliğini annene söyleme konusunda tasalanıyorsun ozaman .neyden çekınıyorsun peki .Bence varya içinde bulunduğum durum ; bu hamileliği anneme nasıl söylesem telaşı değil durumun ahlak boyutu.
Bu kızı ben tanıyorum.
Dün annesiyle konuştu,hallettiler.
Annesi tabi ki şok olsa da o ne der bu ne der diye düşünme benim sizden başka kimseyle işim yok demiş.Konuşup rahatladı sonunda.
Mune konuyu kapat bence yoksa konu cidden karışacak.Çok sinir bozan zorlayan insanlar var. Kendileri döve döve oturturlar çocuklarını. Mutsuzda olsa boşanıp gelemez.hata yapsa eyvah deyip korkudan sinerler. Devam edin
amcasının oğluyla evlenmiştir burda gelir ahlak bekçiliği yapar. hayatında 1 kere bile kendi iradesiyle karar verememiştir, burda gelir ahkam keser. neler var neler. bütün hayatları kendileri gibi olmayanları (ki kendileri gibi olmak pek matah birşeymiş gibi!) yargılamakla geçer. o küçücük evlerinin, dörtduvarlarının arkasından hasetle, gıybetle geçirirler hayatlarını. yazık.
Bir kişi daha "annen birlikte yaşamana ses etmediyse çocuğa da etmeyecektir " güzide yorumunu yapacak mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?