acil :( hamileyim kimse bilmiyor

Bebeğe şaşırır tabi...de sonuçta hayat senin ve büyük işlere kalkıştın....dizini kırıp yaşayacaksın hayatını paşapaşa
anne akraba pek umrunda olmamalı şu an

akraba vs dediğin gibi umrumda değil.annemde beni yargılayacak bir kadın değil ama söylemem gerek sonuçta ve üzüleceğini bilmek üzüyor işte ister istemez

Annenizi bu kadar önemseseniz işler bu duruma gelmezdi.. 5 aylık hamilesiniz ve hala söylemediniz , bir de o kadın size kurallar koymamış gayette rahat yaşamışsınız, şurda kaç kişi ailesinin haberi varken sevgilisiyle yaşıyor sormak lazım.
Daha fazla uzatmadan söyleyin annenize eşinizle birlikte gidip söyleyin kocalık yapsın yanınız da olsun.

annemi önemsediğim kadar hayatımı da önemsedim.
ve tabi ki bende o an anneme koşup söylemek isterdim .ama o ara olan bazı kişisel problemleri varken birde ben söylemeye cesaret edemedim.yoksa kendi bildiğimi yaptığım için anneme değer vermedğimi kimse söyleyemez.öyle olsa gider söyler ister 1 tane ister 10 tane yaparım ne var der umursamazdım ama yaşatacağım şoku bildiğim için üzgünüm.

sanırım bi yıl kadar önce çıkan bi yasa ile malesef dini nikahtan önce resmi nikah aranma şartı kaldılırdı emin değilim böyle okumuştum bilen arkadaşlar vardır belki

Size göre yanlış olabilir ters gelebilir ben böyle düşünüyorum

Annenize verdiğiniz değeri siz bilirsiniz tabi , ben yorum yapan dışarıdan bir göz olarak böyle düşündüm, sonuçta bir kaç hafta değil koskoca 5 ay geçmiş

Basit kadın?
Sizden ne alkış bekledim ne birşey yaptım ben böyle yaşamak istedim
Kadınların kullandığı bu forumda "resmi nikah gereksizdir" gibi mesajlar vermemelisiniz.
Ve ayzad,
Konu iyice karıştı, konu sahibi kadar sizin durumunuz da konuşuluyor, kendinize konu açmanızı tavsiye ederim.haksızlık olmuyor mu?

Ben öyle bir mesaj vermedim en başta da ben böyle istedim dedim herkesin aklı fikri var düşüncesi var çok şükür

Sorunun büyük bir kısmını çözmüşsün. Gerisi de çözülür bir şekilde.

namusuzluk demek benim haddim değil ,bana göre kimsenin haddi değil anne kabullendiyse bize halt yemek düşer di mesajım bence yanlış anlaşılmış estağfurullah...yani bu mezhep ,mezhebi genişlik gibi ne kadar argo ise mezhebi darlık diye bir durumda var ,ha bu küfür müdür herkesin lugatına göre değişir ,bana göre annenizin mezhebi (ölçüt benim ) biraz geniş ama bu benim sizi ve annenizi yargılamam gibi algılanmasın..anneniz sizin durumunuzu zaten biliyormuş o evde evcilik oynamayacağınızı da biliyor olmalı bu durumda çok ağır olmaz hamileliğiniz ,allah mesut e tsin zaten evlenmişsin bitmiş gitmiiiiş ,artık önüne bak ..

Yaklaşık 1.5 senedir evliyim ve bebeğimiz olmuyor her ay bi sürü şey deniyorum olmadıkça hayata küsüyorum dün adet oldum diye oturdum ağladım, hamile olsam ilk söyleyeceğim kişi ailemdir ve o günü sabırsızlıkla bekliyorum..

Şimdi söyle bakalım sen mi hakediyosun anneliği yoksa benim gibi senelerdir acıyla bekleyen evli kadınlar mı..

Umarım annen çok üzülmez ki evde yaşamanıza izin verdiyse torun geliyo diye mutlu olur bence :)

annesinin böyle bakması bizi ne derece ilgilendirir peki? izin vermiş olması kaldırabileceği anlamına mı geliyor, eğer öyleyse bu kız niye bu kadar üzgün, bizlere akıl danışıyor?
bu konuyu neden bu kadar benimsedin,bence kahve saatin gelmiş git bi kahve iç.

Gülüm onaylamadigim bir şey olsa da...
YaşadıklarıN. ..
Bebek kıyafeti bir bebek patigi alarak başlamanı tavsiye ediyorum...
Bazen kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlar olur...
Onu yasiyorsun...

E evhanimi1970

Son düzenleme:
Nick 70 doğumlu bir ev hanımı ama yazan kişi öğrenci. 5 aylık hamilelik göbek belli değil. Çok enteresan ve hiç inandırıcı değil.

kızın üstüne çok gidiliyor diye, hamile diye, bu kadar üzülmüş diye. içiyorum zaten.
sabahtan itibaren konuyu takip ediyorum aslında kimse kızcağıza kötü bişey demedi yargılamadı ama siz iki kişi milleti alıntılayıp hesap sordunuz sen ve bir diğer arkadaş ismini unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…