- 23 Haziran 2015
- 1.271
- 1.470
- 83
- 32
- Konu Sahibi evhanimi1970
Kızının başka bir erkekle aynı evde yaşamasına izin veren anne, emin ol bu olanlara da şaşırmayacaktır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle kızım karşıma geçip ben çocuk yaptım demesin!Neden ağır olsun ki?
Cocugum benden habersiz evlenip cocuk yapmasin demenin nesi ağır?
Ben de diyorum o zaman insallah cocugum benden habersiz evlenip cocuk yapmaz.
Ben de asla bir anne olarak böyle birseyi yaşamak istemezdim. Size göre birgun kizinizin anne ben cocuk yaptim evlendim demesi cok normaldir benim icin çok yıkıcıdır.
Her insan tercihiyle yuva kursun zaten ama bi zahmet ana babasina da haber versin ben haber verdim dugunum de oldu zor bisey degil yillarca buyutup besleyen anamin babamin haberi olmasi.
Tercihse bu da tercih ben cocugumla ilgili onemli kararlarda bilgim olsun isterim siz istemezsiniz bu da sizin seçiminiz.
Birincisi annemde çok sıcak bakmadı ama direttim ne yapacaktı döve döve evine götüremezdi.
Çocuğunu kaybetmek istemediği için sustu.Şimdide olan olmuş deyip kabullenecek ama ben oınu üzdüğüm için yazdım.
Ben mi yanlış okudum diye baktım da siz pek okumamışsınız konu sahibinin bu yorumunu.
ayrıntılı olarak yazdım ara mesajlarda keşke onnu da okusaydınız.
annem evlenme düşünceniz var mı dedi bende belki dedim konu kapandı.içinin rahat olmadığını söyledi sadece silerim seni gibi baskı yapmadım diretmedim.sadece o belki diretirsem çocuğumu kaybedebilirim diye düşündü.baskıcı biri olmadığı için .direttim deme nedenim sadece içim rahat değil dediğinde ben mutluyum anne hayat benim lütfen dedim peki dedi bu kadar
Ya yaptığın şeylerin arkasında durur benim doğrum bu böyle yaşıyorum dersin ya da böyle ne yapıcam moduna girmezsin
Kimse kusura bakmasın da benim hayatım benim kararım bıdı bıdısı ancak kendi paranı kazandığında başlar, bu kız 20 yaşında okuyo ya adamdan para alıyo ya annesinden, genel konuşuyorum bu insanlar itici geliyo bana,senin hayatınsa komple üstüne al maddi olarak birine bağlı manevi açıdan özerk olmak diye bi dünya yok
mesajınız biraz yavan geldi banaOna bir lafım yok tepkim sadece bu ahlak bekçiliği yapan namus timsali insanlara herkesin kendi görüşü ben sevişip çocuk yapmak için izin alacak değilim kaldı ki dini açı diyecekseniz çok şükür dini nikahım da var ama soyadım aynı olmadığından yerilmeye hiç niyetim yok
Kendi hayatımdan örnek vereyim çalışıyordum aynı Zaman'da okuyordum İşi bırak
kendi halinden memnunsa bilemeyiz ben çalışıp okuyordum işi bırak okul bitince çalışacaksın zaten dedi sürekli bıraktım hiç para istemedim gizliden gizliye ya cüzdanıma ya çantama koydu
kimseden para almıyorum 17 yaşından beri 3-4 yıldır hem hukuk fakültesinde okuyup hem çalışıyorum .eşimden tek kuruş para almadım.annemdende 2-3 yıldır almıyorum.
Resmi nikah hiçbir zaman hoşuma gitmedi soyad alma mevzusu falan değilmesajınız biraz yavan geldi bana
Şimdi bir erkek ile istediğimi yaparım kimseden izin alacak değilim yazmışsınız
Sonrasında dini nikahım var demişsiniz
Yorumumu dini yerlere çekmemek için daha yüzeysel yazacağım.
Madem istediğinizle sevişirsiniz neden dini nikahınız var?
Hadi dini nikah yapacak kadar bilgilisiniz fakat onun resmi nikah olmadan bir anlam ifade etmediğini malesef bilmiyorsunuz.
Yada acaba dini nikah sadece vicdan rahatlatmak için mi?
ha bu arada kimsenin yaşantısı zerre ilgilendirmez beni
mesajınız biraz yavan geldi bana
Şimdi bir erkek ile istediğimi yaparım kimseden izin alacak değilim yazmışsınız
Sonrasında dini nikahım var demişsiniz
Yorumumu dini yerlere çekmemek için daha yüzeysel yazacağım.
Madem istediğinizle sevişirsiniz neden dini nikahınız var?
Hadi dini nikah yapacak kadar bilgilisiniz fakat onun resmi nikah olmadan bir anlam ifade etmediğini malesef bilmiyorsunuz.
Yada acaba dini nikah sadece vicdan rahatlatmak için mi?
ha bu arada kimsenin yaşantısı zerre ilgilendirmez beni
Ya yaptığın şeylerin arkasında durur benim doğrum bu böyle yaşıyorum dersin ya da böyle ne yapıcam moduna girmezsin
Kimse kusura bakmasın da benim hayatım benim kararım bıdı bıdısı ancak kendi paranı kazandığında başlar, bu kız 20 yaşında okuyo ya adamdan para alıyo ya annesinden, genel konuşuyorum bu insanlar itici geliyo bana,senin hayatınsa komple üstüne al maddi olarak birine bağlı manevi açıdan özerk olmak diye bi dünya yok
Çok dolmak çok normal çünkü gerçekten hiç dinlemeden bana öyle iğrenç yakıştırmalar yapan insanlarla karşılaştım ki benim işi bırakmam hamile kalmamdan sonra oldu o yüzden ama okul bitince zaten çalışacağım bari o zamana kadar sadece ütü çamaşır bulaşık derdim olsunKonuyu objektif yorumladığını düşünmüyorum ziyadesiyle kişiselleştirdin bence ayrı konu aç çok dolmuşsun
Ama gene de son paragraf yorum yapayım, benim hayatım diyen bi kadın bi erkeğe bağlı olmamalı sen iste isteme adam sana para bırakıyomuş neticede,benim kararım demeye devam edebilirsin, hayatındaki adamla aynı kararları aldığınız müddetçe sorun yoktur ama bir gün onun ak dediğine sen kara der ve benim kararım bu yönde dersen ibre hep parası olandan yanadır unutma
Resmi nikah hiçbir zaman hoşuma gitmedi soyad alma mevzusu falan değil
Sadece sevmedim istemedim bu yüzden de olmadı
Dini boyutuna gelince herkesin inançları var bazısı fazla bazısı az benim ve eşimin dini inancı dolayısıyla biz bu yolda ilerledik
Resmi dini çok farklı dimi:)Nikah olunca resmi zannettim.oy oy oy evlerden uzak...yorum yokkkkk
..
çok yargılayıcı bir dille konuşuyorsunuz, kınamayın. insanın başına her şey gelebilir.
Yahu ben annenim babamın iznini aldım bu konu da tamam babamın arkasından bi miktar iş çevirmiş olabilirim ama annem en başından beri biliyorduŞu yorumuna var ya 600 sayfalik psikolojik kitap yazılır resmi nikah hoşuna gitmedi ama inançlısın dini nikahın var, hem de istediğim gibi sevişir çocuk yaparım diyecek kadar da özgürsün,kimseden izin almazsın, lakin inançlı insan anne babanın dindeki yerini de bilir, değişik
Ne iş yapıyorsun merak ettim