acil :( hamileyim kimse bilmiyor

E bu kızda mensup olduğu dini beğenmiş ve sormuş neyi merak ettin, zaten cümlede cevabı vardı, neden sormuş çünkü dini beğenmiş

kusura bakmayın neyi sorup sormayacağımı önceden size haber verip sizden izin alıp o doğrultuda hareket etmeliydim, bağışlayın lütfen.

Araştır ama zina işine hiç girme istersen çünkü benim dini nikahım yok ayrıca imama gitmedik yani,ben zina mı yapıyorum, bence sen komple nikah kelimesinden yola çıkarak bir araştır
Hayır ikisinden biri zina olarak kabul ediliyor ya toplumumuzda ondan dedim :)

kusura bakmayın neyi sorup sormayacağımı önceden size haber verip sizden izin alıp o doğrultuda hareket etmeliydim, bağışlayın lütfen.

İzin alma da tutarlı ol, bir önceki mesajda merak ettim neden sordunuz diyosun akabinde herkes herseyi merak etmese dünya daha yaşanılır olur diyosun, bence de öyle.

Hayır ikisinden biri zina olarak kabul ediliyor ya toplumumuzda ondan dedim :)

Ama sen toplumu değil kendini baz alan bir kadınsın değil mi, bak işte çelişkin burda başlıyor,yüz yüze daha iyi anlaşırdık sanıyorum

İzin alma da tutarlı ol, bir önceki mesajda merak ettim neden sordunuz diyosun akabinde herkes herseyi merak etmese dünya daha yaşanılır olur diyosun, bence de öyle.

yoo hayır verdiği cevap doğrultusunda bir şey yazacaktım, yanlış anlamamak adına önceden sordum. kötü bir şey yazmayayım, incitmeyeyim diye.

Ya şu dini nikah,zina yorumunu yapanlar konumdan uzaklaşsın lütfen.

Hayır ayrıca karışmada olmuş resmi nikah yaptık.

Ama yeter ben nikah çeşitlerini sormadım biraz rahatlamak için yazdım tartışacaksanız başka konu açın tartışın konumun kapanmasını istemiyorum.

Ama sen toplumu değil kendini baz alan bir kadınsın değil mi, bak işte çelişkin burda başlıyor,yüz yüze daha iyi anlaşırdık sanıyorum
Kesinlikle şimdi burda bana doğru geleni söyleseydim birsürü kişiye cevap vermekle uğraşmak zorunda kalacaktım ve artık bıraktım çünkü anlamıyorlar !

Konuyu buralara ben taşıdım yani ilk baştan beri dikkatle kızı korumaya çalışıyorum burda

Konu sahibinin nikahı var, resmi
Başka bir arkadas resmi nikajtan hoşlanmıyormuş imam nikahı varmış
konu içinde konu doğmuş yani

keşke resmi nikahın sadece kadınları korumak amaçlı yapılan bişey olduğunu anlasalarda sonra hoşlanmasalar yoksa yasalar önünde resmi şekilde sevişelim diye yapılmamış

önce bir hazırla anneni güzelce. sakince gir konuya. annen üzülecektir belki ama şok olacağını da sanmam. sonuçta berbaer yaşayan ve kendi ayakları üzerinde durabilen insanlarsınız yaşlarınız küçük de olsa. çok da beklenmedik bir şey olmamalı. ardından eşin de gelsin, hemen olmasa bile yarın öbür gün beraber buluşun. senin arkanda olduğunu, sana ve çocuğuna sahip çıkacağını söylesin. kabullenmesi zaman alır belki ama er ya da geç kabullenecektir.

Eşinizin ailesi biliyor mu ?

Gelsin istesin sizi. Annenize söyleyin durumu. Yine yeniden bir nikah töreni yapın.

Back
X