- 26 Aralık 2010
- 1.290
- 648
- 323
- Konu Sahibi botanikci_85
-
Merhabalar arkadaşlar. Zorlu bir düşünme sürecinden sonra çalışmaya karar verdim. bir de kadın bulduk. yarın deneme ve salı iş başı yapacak. Ama korkularımdan bir türlü kurtulamıyorum. Gizli kamera koymak istiyorum. daha önce kullanan var mı ? Hangi marka alayım? Lütfen yardım edin
Aynen bende SÖZLEŞME kesin olması gerek diyorum.ve açık açık kamerada yazılmalı. Kimsenin başı ağrımaz sonraTüm sayfaları okumadım bahsedildi mi bilmiyorum, benim bir arkadaşım tuzla da bir evde bakıcılık yapıyordu. İş ilanında açık açık sözleşme imzalanacağı ve şartlar yazıyordu. Boyunda kamera gibi bir şey vardı, büyükçe bir kolye görünümlü. Cep telefonu, sigara kesinlikle yasaktı.
Arkadaşım ilk başta garipsedim ama sonra kendimi de güvene alan bir şey olduğu için rahatladım demişti. Aile tamam artık güveniyoruz sana dediğinde bile hayır iyi böyle dedi çıkarmadı. Bir şey kaybolsa, dolaptan bir yumurta eksilse dahi laf edemezler vs diye.
Kesinlikle işe başlayacak kişiyi kamera hakkında bilgilendirmelisiniz.
Benim kızda 8 ayın içinde bizrde bakıcı gelecek içim çok sıkılıyor.siz Dr evinizde baktırıcaksınız sanırım.
Kameranın icinden lazerli silah mı cıkıyor? Kamerada görecek de eve gidecek de. Saka gibisiniz ya. Yarası olan gocunur tarzında biriyle profesyonel olarak calısılmaz zaten.Etik yada değil kendi evi istediğini kurabılır, wc hariç elbette bebeğinini korumak adına böyle önlem alsın Dünyanın binbir türlü hali var neler tv den duyuyor vede ızliyoruz, konu bebek çocuk olunca akar sular durlar bende konu sahibi lütfen kamarayı yerleştirın yarası olan gocunur .....
Aslında kilit cümle bu. Bu mantıkla hareket edilse ortada sorun kalmaz ama olur mu para veriyorum ya canını da alırım gizli gizli de izleyebilirimAmin arkadaşım amin..
Valla çocuk bakıcılığı da yapmışlığım var çok zor ve kutsal bir iş bana göre.
Büyük sorumluluk istiyor.
Millet hala soyunmasın bana ne, rahat etmesin gibi hesaplar yapıyor.
Benim canıma, parçama emek veren kadını anne yarısı görürüm ben.
Tabi ki rahat etsin. İşe gelir gibi değil evine gelir gibi koşa koşa gelsin yavruma.
Böyle düşünürüm.
Allah yardım etsin böyle düşünen insanların eline düşürmesin. Amin.
Önemli olan bakıcı yada öğretmen olmak değil Bir bebeğe bir çocuga bakabilmek için sadece insan olmak ve vicdanlı olmak gerekir.cocuk sevgisi içinde varsa o önemlidir.bi dönem bulundugum okulda bebek sınıflarıda vardı.cocuklarla basbasa olmak bambaskadır yası,kalabalık olması, sahit olması falan inanın hiç önemli değil.neler gördüm anlatsam inanamazsınız kocaman herseyi söyleyen bir çocuk bile öğretmeni ona kötü davransa bir şeker verse ben öğretmenimi çok seviyorum diyebilir.çocukların dünyası bambaska. Konu sahibi çocuguna bakacak lişiyi kendi tanıyıp gözlemliyecek insan bilir hisseder gercekten sevip sevmediğini.belki en eğitimli bir öğretmen bile yeri geldiğinde, en okumamış bakıcının sevgisi kadar sevgi veremeyebilir. onca kalabalıklar içinde.baskasının çocuguna herkes bakamaz, herkesde cocugunu baskasına emanet edemez.çocuga ne parayla ne okulda öğrendiklerinle ne diplomayla bakılır cocuk işi sadece sevgi ve vicdan işidir.Bir anaokulu öğretmeniyle evdeki bakıcı bir değildir ki.Sizin minikleriniz okulda başına gelenleri anlatabilecek yaşta,konu sahibinin bebeği henüz 13 aylık.Sizin birden çok öğrenciniz var yani olumsuz bir durumda şahitler var ama bu bebek bakıcıyla başbaşa kalacak vs.Dolayısıyla sizin için kamera sistemi bu konu kadar elzem değil.
yazan oldu mu okumadım ama gizli kamera koymanız yasa dışı .Merhabalar arkadaşlar. Zorlu bir düşünme sürecinden sonra çalışmaya karar verdim. bir de kadın bulduk. yarın deneme ve salı iş başı yapacak. Ama korkularımdan bir türlü kurtulamıyorum. Gizli kamera koymak istiyorum. daha önce kullanan var mı ? Hangi marka alayım? Lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?