Acil! İlk bakıcı.. Endişe... Gizli kamera !!!

Yorumlarda "kadının içinde şeytanlık varsa " diye cümle geçiyor.. Evet. Gizli kamera suç olabilir. Bencede söylenmeli bakıcıya.
Fakat kadının içinde şeytanlık varsa benim kameradan haberim yok diyip işten herhangi sebepten ayrıldığında dava açabilir :)
Madde madde yazın işi,kamerayı vb iş sözleşmesi gibi bir şey olsun. Bakıcı imzalasın. Hi,bir sıkıntı kalmaz

Tüm sayfaları okumadım bahsedildi mi bilmiyorum, benim bir arkadaşım tuzla da bir evde bakıcılık yapıyordu. İş ilanında açık açık sözleşme imzalanacağı ve şartlar yazıyordu. Boyunda kamera gibi bir şey vardı, büyükçe bir kolye görünümlü. Cep telefonu, sigara kesinlikle yasaktı.

Arkadaşım ilk başta garipsedim ama sonra kendimi de güvene alan bir şey olduğu için rahatladım demişti. Aile tamam artık güveniyoruz sana dediğinde bile hayır iyi böyle dedi çıkarmadı. Bir şey kaybolsa, dolaptan bir yumurta eksilse dahi laf edemezler vs diye.

Kesinlikle işe başlayacak kişiyi kamera hakkında bilgilendirmelisiniz.

Son düzenleme:
Aynen bende SÖZLEŞME kesin olması gerek diyorum.ve açık açık kamerada yazılmalı. Kimsenin başı ağrımaz sonra

Öncelikle gizli kamera koyacaksanız bakıcı gelmeden önce ayarlayıp " gözle görünür" bir yere koyun. İzlendiğini bildiği için davranışlarına da daha dikkat eder her halükarda. Ama işe başladıktan sonra koyarsanız yanlış anlayıp olumsuz düşünebilir "bana güvenmiyorlar" diye..

Ne kadar bencilsiniz , siz ve sizi destekleyici yorumlar yapanlar . Gizli kamera suçtur , ahlaka aykırıdır . Hayat siz ve bebeğiniz etrafında dönmüyor . Güvenmiyorsan kendin bak çocuğuna.

Birgün sizi de gizlice kameraya alırlarsa o zaman anlarsın bu iğrenç durumu .

Evet evime gelecek arkadaşım. Bir de benim kızım bana çok bağlı beni endişelendirdi bir de bu var çalışabilecek mi bakicisina diye
Benim kızda 8 ayın içinde bizrde bakıcı gelecek içim çok sıkılıyor.siz Dr evinizde baktırıcaksınız sanırım.

Kameranın icinden lazerli silah mı cıkıyor? Kamerada görecek de eve gidecek de. Saka gibisiniz ya. Yarası olan gocunur tarzında biriyle profesyonel olarak calısılmaz zaten.

Bizim de cocuğumuz var biz de pazardan almadık ama bu kadar da abartmaya gerek yok.

Aslında kilit cümle bu. Bu mantıkla hareket edilse ortada sorun kalmaz ama olur mu para veriyorum ya canını da alırım gizli gizli de izleyebilirim

Önemli olan bakıcı yada öğretmen olmak değil Bir bebeğe bir çocuga bakabilmek için sadece insan olmak ve vicdanlı olmak gerekir.cocuk sevgisi içinde varsa o önemlidir.bi dönem bulundugum okulda bebek sınıflarıda vardı.cocuklarla basbasa olmak bambaskadır yası,kalabalık olması, sahit olması falan inanın hiç önemli değil.neler gördüm anlatsam inanamazsınız kocaman herseyi söyleyen bir çocuk bile öğretmeni ona kötü davransa bir şeker verse ben öğretmenimi çok seviyorum diyebilir.çocukların dünyası bambaska. Konu sahibi çocuguna bakacak lişiyi kendi tanıyıp gözlemliyecek insan bilir hisseder gercekten sevip sevmediğini.belki en eğitimli bir öğretmen bile yeri geldiğinde, en okumamış bakıcının sevgisi kadar sevgi veremeyebilir. onca kalabalıklar içinde.baskasının çocuguna herkes bakamaz, herkesde cocugunu baskasına emanet edemez.çocuga ne parayla ne okulda öğrendiklerinle ne diplomayla bakılır cocuk işi sadece sevgi ve vicdan işidir.

yorumların hepsini okumadım söylendimi bilmiyorum ama eve gizli kamera koymak yasak özel hayata müdahale oluyormuş eğer ki koyacaksan bunu bakıcıya söylemeliymişsin eğer bakıcı sen söylemeden farkederse seni mahkemeye verebiliyormuş.. bi yakınımda istiyordu taktırmak ondan biliyorum...

yorumları okumadan yazıyorum. kızımın bakıcısı var. başlangıçta 1 hafta beraber kaldık. öyle hemen kızımı teslim etmedim huyunu suyunu öğretmek için. 1 hafta annem 1 hafta da kayın validem kaldı birlikte. eve kamera döşettik. 1000-2000 tl arasında değişiyor fiyatlar. tabi ki kamera görünüyor ve iş görüşmesinde kameramız olduğunu söylemiştik. zaten kendine güvenen insan kameradan rahatsız olmaz. ilk günler bütün gün izliyordum şimdi ara ara bakıyorum. düşününce insanın çıldırası geliyor kabul ediyorum ama, bu kadar panikleyecekseniz başka çözüm bulun.

yazan oldu mu okumadım ama gizli kamera koymanız yasa dışı .

artık herkes kamera koyup bakıcıya söylüyor bu kötü birşey değil gün içinde bebeğini özleyip görmek istiyorsun. gizli olmadan öyle birşy yapabilirsin

Bence bakici gozetlemek icin degil ama bebeginin gormek icin napiyor nasil en aizndan teselli olmak icin gorebilirim istedigimde diye kamera konabilir ama bakici hanim bunu mutlaka bilmeli herkes insan kadin soyunabilir baska ozel bi ani olabilir bayan sonuçta karsidaki kisi benim eski is yerimde kamera vardi azcik gulsek eglensek patron arar nesiniz bol olsun falan tarzi konuşurdu laflarimizi duyar gelince hemen carptirirdi kendimi denek faresi gibi hissederdim butun gun izlenmek hic hos degil

Zaten kamerayi kadin bilirse sizin istediğinizde bebegi kameranin acisina koyar yada gulerken mama yerken kamera acisina koyar atiyorum bak adimliyor ac izle musaitsen falan tarzi hos anlarda paylasilabilinir

kamera koymayın, ama ses kaydı alın. eski bir cep telefonunuz varsa şarja takıp bırakın, tuş kilidine şifre koyun ki anlaşılmasın. çocuğa bağırıyor mu çocuk ağlıyor mu çocukla iletişimi nasıl duyarsınız.

Koyabilirsin kamera artık pek çok bakıcılı evde var. Gizli koyma tabi hem etik değil hem yasal değil.
Yani sen çalıştığın yerde gizli bir kamera olmasını ister miydin? İnsanın kırk türlü hali var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…