- Konu Sahibi botanikci_85
-
Ben gizli kamerayı etik bulmuyorum. Evet kamera konulmalı ama bu bakıcıya söylenmeli. Karşısınızdakinin bir insan olduğunu unutmayın.
Kameranın icinden lazerli silah mı cıkıyor? Kamerada görecek de eve gidecek de. Saka gibisiniz ya. Yarası olan gocunur tarzında biriyle profesyonel olarak calısılmaz zaten.
Bizim de cocuğumuz var biz de pazardan almadık ama bu kadar da abartmaya gerek yok.
Bu aylarda bağlılık artıyor evet.bende bir an bile yanından ayrılmamaya çalıştım.çok abartmaya başlamıştım şimdi daha rahatım.bi aksilik olsa anlarız herhalde.Evet evime gelecek arkadaşım. Bir de benim kızım bana çok bağlı beni endişelendirdi bir de bu var çalışabilecek mi bakicisina diye
canım ilk koyduğun ses kaydediciler var ya o hangi marka nasıl bir şeydi? yazarsan sevinirimmerhaba,ikizlerimi sırf bu korkulardan dolayı bırakmak istemediğim için 1 yıl ücretsiz izin aldım ama çabucak bitiverdi :) eeee geçen yıl eylül ayında işe başlama zamanım geldi.eşimin yeğeni bakacaktı.vazgeçti kaldık mı ortada.sonra bakıcı aradığımı duyan 40 lı yaşlarda,sempatik,güler yüzlü bir kadın geldi.2 çocuğunu büyütmüş çocuk sorunu da yok. muhtacım eeee bir deneyelim dedik.kadın çok samimi ve rahat davranan şıp dudak biri.ağzı iyi laf yapardı ama bana hep samimiyetsiz geldi.kusuru kendimde aradım.güvenmek istemiyosun kıskanıyosun çocukları dedim.bir süre gözlemledim.dayanamayıp bir ay sonra evin her tarafından sesi kaydedecek şekilde kamera koydum. görüntü yok ama ses var.hislerimde yanılmadığımı ikizler arasında ayrım yaptığını ve çocuğuma ağza alınmayacak şekilde küfür ederek bağırdığını duydum.tabi 3.gün oldu bunlar.ilk 2 gün dinledim ve çıkışlarını fark etmiştim.
çok uzattım konuya gireyim.ertesi gün kadına kendisini dinlediğimi ve ağzıma geleni söyleyerek parasını verdim gönderdim.bu kadın çocuklarının üstüne yemin etti ya.ahlaksız.neyse sonra karar verdim kamerasız kimseyi işe almamaya.eve kamera sistemi döşettik.bakıcı bunu biliyor ve ben işimdem telefonumdan her yerden çocuklarımı istediğim an görebiliyorum.caydırıcı bir yöntem.kesinlikle tavsiye ederim.
ayrıca gizli kamera koymak,kendi evinizde dahi olsa suç.kadın sizi şikayet edebilir farkederse.dikkatli olun
kadını cumartesi bulabildik ve yarın işe başlıyorum. önceden takmıştık diyecek zamanım yok malesefÇocuğum dovüldükten veya azarlanip hirpalandiktan sonra ne yapayım kamerayi..bence kamera taktirin..hatta kadına kamera var öncede n taktirmistik felan deyin..olmasa bile kamera takana kadar kadin bir şey yapmaz..yapacagindan demiyorum ama önlem olarak var dersin daha iyi..o da ona göre hareket eder..Özel durumu fln olur insan hali.bilmesi de gerek..gör bak çok güzel bakar bebeğe. .kamerayi duyarsa
içim kan ağlıyor ama o kadar bunaldım ki. gerçi kadını cumartesi tuttuk o andan beri çocuğuma yapışmış durumdayım sanırsın ki zorla alıyorlar elimdençocuklarda9-19 ay arası terkedilme korkusu oluşuyormuş; imkanınız varsa 20 aya kadar bekleyemez misiniz? hem o zaman derdinide anlatmaya başlar.
canım ilk koyduğun ses kaydediciler var ya o hangi marka nasıl bir şeydi? yazarsan sevinirim
Yani konuya birkerede bu açıdan bakın lütfen arkadaşın yazmış olduğu çok mantıklı kim ister evinde psikopat bı bakıcı dışa karşı çok vefakar çocukla olunca bi canavara dönüşen ? Gizli kamera takın demiyoruz bakıcıyla kamera hakında anlaşırlarsanız en azından , çocuk güvencede olur kamera var korkusu ile hareketlerine çeki düzen verir benim fikrimGizli kamera kisi haklarina suc yalniz kafana gore is yapma basina bela alirsin. Kamera yerlestirmek dogal hakkin, bakiciyi bilgilendir, kadin da mahremini ona gore ayarlasin
çok sağol. cumartesi buldum kadını. pazar pazartesi gelir misin dedim. pazar gelemem hafta sonu ama pazartesi gelirim dedi. sanırsın memur arkadaş...! neyse bugün çocuğu bıraktım ilk defa. eve geldim. klimayla oda soğutulmuş. bana 28 dedi. kumandaya bi baktım 26 da bırakmuş. neyse sorun değil. banyo yaptırmış. kapıdan bi girdim kafa ıslak üzeri buzzzzzzzzzzzzzz çocuğun. havlulara tutuyorum hepsi kuru ya bu çocuğu hangi havluyla kuruladı bu kadın derken çocuk bana bi yapıştı ki memeyi zor verdim. memlekette kaç kere bıraktım çocuğu ben 5-6 saat. bugün sadece 4 saat ayrı kaldı benden. neyse şuan moralim bozuk kafam zonkluyor. o etik metik diyenlerse boşuna yorum yazmasınlar dinlemiyorumbu arada kadın kamerayı kabul etmeyebilir.bunu baştan konuşmanız gerekirdi. keşke izin alsanızda kadın çocuğunuza alışana kadar beraber vakit geçirseniz.
çok zor durumdasın inan seni anlıyorum.ben ikizlerimi ilk bırakırken aynı duyguları yaşadım.hem ağladım hem de annesi bırakan,çalışan ilk çocuk değiller,son da olmayacaklar diye teselli verdim kendime.çocuğunuzun rutinlerini bir kağıda yazıp bırakın bari düzeni bozulmasın çocuğun.bende çok kısıtlı zamanda bulmuştum ama hafta sonu da gelmesini istemiştim.dün bugün gelebilirdi.evde kısa süreli uzaklaşarak gitmeme alışmalarını sağlamıştım.
bol bol dua et gönlünü ferahlat.umarım çok iyi birisi çıkar.
pesss annene bırakacaksın. sus benceKonuyu okuyunca kötü oldum yine.. iznim bitiyor bu sabah işime dönüyorum.. yavrum 21 aylık oldu. Annem bakacak ama ne kadar iyi bakarsa baksin, oglumu birakip çalışacak olmak beni mahvediyor.. belki herkes sıkıntı yaşar ama benhad safhada yaşıyorum.. kiyamiyorum onu birakip gitmeye.. Nasil bırakacağım..
Benim gibi olup da alisabilen var mi kizlar?
çok sağol. cumartesi buldum kadını. pazar pazartesi gelir misin dedim. pazar gelemem hafta sonu ama pazartesi gelirim dedi. sanırsın memur arkadaş...! neyse bugün çocuğu bıraktım ilk defa. eve geldim. klimayla oda soğutulmuş. bana 28 dedi. kumandaya bi baktım 26 da bırakmuş. neyse sorun değil. banyo yaptırmış. kapıdan bi girdim kafa ıslak üzeri buzzzzzzzzzzzzzz çocuğun. havlulara tutuyorum hepsi kuru ya bu çocuğu hangi havluyla kuruladı bu kadın derken çocuk bana bi yapıştı ki memeyi zor verdim. memlekette kaç kere bıraktım çocuğu ben 5-6 saat. bugün sadece 4 saat ayrı kaldı benden. neyse şuan moralim bozuk kafam zonkluyor. o etik metik diyenlerse boşuna yorum yazmasınlar dinlemiyorum
Ya Allah askına zurnanın son deliğinde bakıcı bulmuşsun yanında neyin nasıl yapılacağını bile anlatmamışsin, elin kadınına el kadar çocuğunu bırakmışsın kameradan görsen ne yapacaktın. Cahil cahil is yapıyorsunuzçok sağol. cumartesi buldum kadını. pazar pazartesi gelir misin dedim. pazar gelemem hafta sonu ama pazartesi gelirim dedi. sanırsın memur arkadaş...! neyse bugün çocuğu bıraktım ilk defa. eve geldim. klimayla oda soğutulmuş. bana 28 dedi. kumandaya bi baktım 26 da bırakmuş. neyse sorun değil. banyo yaptırmış. kapıdan bi girdim kafa ıslak üzeri buzzzzzzzzzzzzzz çocuğun. havlulara tutuyorum hepsi kuru ya bu çocuğu hangi havluyla kuruladı bu kadın derken çocuk bana bi yapıştı ki memeyi zor verdim. memlekette kaç kere bıraktım çocuğu ben 5-6 saat. bugün sadece 4 saat ayrı kaldı benden. neyse şuan moralim bozuk kafam zonkluyor. o etik metik diyenlerse boşuna yorum yazmasınlar dinlemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?