Acil inositol önerisi

Benim amh değerim 7,5 tu diğer hormonlarım düzgündü ama regliniz ve diğer hormonlarınız ne durumda? Pik görmezseniz belki doktor bazı yumurtalarınızı olgunlatırıp çatlatma iğnesi vs yapar
Amh benim de yüksek, progesteron bakılcak bu ay, muhtemelen iş çatlatma iğnesine gidecek, çünkü benim yumurtalarım büyüyor ve kist oluyor çatlamıyor maalesef

Teşekkür ederim 2-3 aydır folık sıt ıcıyorum olmadı mart ayında dusuk yapmıstım hala hamıle kalamadım bu ay vende clıfe deneyım sadecce olmassa dıger ayda soğan artık bu yontemlere gecıcem
Merhaba,doktor ne dedi gittiniz mi acaba bende mayısta düşük yaptım ve gebe kalamıyorum

Ben de pcos yok kullsansam olur mu sizce

Amh benim de yüksek, progesteron bakılcak bu ay, muhtemelen iş çatlatma iğnesine gidecek, çünkü benim yumurtalarım büyüyor ve kist oluyor çatlamıyor maalesef
Evet pcosta öyle oluyor benim de kistlerim vardı ama her zaman yumurtlamadığınız anlamına gelmez denk getirmek lazım. Amh düşük olmasından daha iyi bir durum en azından olgunlaştırıp çatlatacak yumurtanız var. Hayırlı zamanda gelsin inşallah

Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…