Benim amh değerim 7,5 tu diğer hormonlarım düzgündü ama regliniz ve diğer hormonlarınız ne durumda? Pik görmezseniz belki doktor bazı yumurtalarınızı olgunlatırıp çatlatma iğnesi vs yapar
Amh benim de yüksek, progesteron bakılcak bu ay, muhtemelen iş çatlatma iğnesine gidecek, çünkü benim yumurtalarım büyüyor ve kist oluyor çatlamıyor maalesef
Teşekkür ederim 2-3 aydır folık sıt ıcıyorum olmadı mart ayında dusuk yapmıstım hala hamıle kalamadım bu ay vende clıfe deneyım sadecce olmassa dıger ayda soğan artık bu yontemlere gecıcem
Benim amh testim yüksekti ama diğer hormonlarım ve reglim düzgündü. Kendi araştırmalarımla bunu kullandım 2. Ay denememde hamilelik oldu. 1 kutum neredeyse bitmişti birkaç tane kalmıştı içinde kaçlıydı unuttum ama sanırım 30 adetti 30 gün kullandım gibi
Amh benim de yüksek, progesteron bakılcak bu ay, muhtemelen iş çatlatma iğnesine gidecek, çünkü benim yumurtalarım büyüyor ve kist oluyor çatlamıyor maalesef
Evet pcosta öyle oluyor benim de kistlerim vardı ama her zaman yumurtlamadığınız anlamına gelmez denk getirmek lazım. Amh düşük olmasından daha iyi bir durum en azından olgunlaştırıp çatlatacak yumurtanız var. Hayırlı zamanda gelsin inşallah
Evet pcosta öyle oluyor benim de kistlerim vardı ama her zaman yumurtlamadığınız anlamına gelmez denk getirmek lazım. Amh düşük olmasından daha iyi bir durum en azından olgunlaştırıp çatlatacak yumurtanız var. Hayırlı zamanda gelsin inşallah