- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
Evimde esimin ablassi, 4 kizi, abisinin 4 oglu, kv, kp birkac gundur misafir.
Annemler de 15 tatil icin ananemlerde bulusma plani yapmislardi onceden giderim diyordum.
Annem calisan bir kadin teyzelerimin de cocuklari okuyor diger bulusma ancak yaz tatilinde olabilir ve 4 aydir hic birini gormuyorum.(perembeden pazara kadar ananemlerde olacak hepsi plan bu)
Esimin abisiyle yengesi su anda umrede ve cumartesi aksami donecekler direk bize gelecekler.
Esimin diger abisinin esi de 2 cocuguyla birlikte burada (Ankara) ablasinda yarin da bana geleceklermis. Digerlerinin degil de bu eltimin her yeri karistircagini ve kucuk cocuguna sahip cikmayip esyalara zarar verecegini biliyorum.( esimin ailesi abileri ablasi anne babasi baska ilde yasiyorlar)
Bu kadar uzattim k. Bakmayin size sorum su ben yarin sabah annemlere gidip cumartesi gunu donsem nasil olur ( evdeki misafirlerimin rizasini aldim)
Cok gitmek istiyordum ama esimden ayri kalmak ta istemiyorum, akil verin lutfen
Yok kiz gorumcem herseye kosuyor sagolsun. Bir yatarken sorun oluyor onu da yer yatgi yaparak hallettik sayilir=) ogu zaman evde ylniz olan bana da senlik oldu boylesi kalabalik.Bu arada o kadar insani agirlamak nasil bi duygu
Helal olsun
Esin ne diyor en önemlisi.. Ve insanlar dir dir edecek tipler mi.. Ayy bizi birakip gitti vs diyeYok kiz gorumcem herseye kosuyor sagolsun. Bir yatarken sorun oluyor onu da yer yatgi yaparak hallettik sayilir=) ogu zaman evde ylniz olan bana da senlik oldu boylesi kalabalik.
Esim git diyor da kirildi onu birakip gidiyorum diye gundur pek gulmuyor bana.Esin ne diyor en önemlisi.. Ve insanlar dur dur edecek tipler mi.. Ayy bizi birakip gitti vs diye
Esim git diyor da kirildi onu birakip gidiyorum diye gundur pek gulmuyor bana.
Zannetmiyorum oyle diyeceklerini cunku sanki hic esimle konusmamisiz gibi "ayyy annemler de bulusacakmis cok ozledim onlari, ne zaman da gormuyorum ... "dedim onlar git sen biz burdayiz bakariz esine dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?