Acil karar vermem lazim bir bakin.

Bence, sen esinle evi terk edin :)

Nasil sey o ya bi ev dolusu insan. Evleri yok mu bunca insanin.
Var tabiki, anlam veremedigim bir sekilde
Gitme o zaman.. Eşinden söz al ama yaz icin ailenle uzun bir tatile şimdiden hazirlasin kendini:)
Kendime kiziyorum biyandan da 3 yillik adam icin 24 yillik aileni gormeye gitmiyorsun diye... evet yaz tatilini uzun tutmak icin bir firsat bu cok tesekkur ederim degerli fikirlerin icin.

Evde olsa karistirtmaz. Benim tek girilmesini istemedigim yer yatak odam aslinda ama oranin da kapi kilidi yok esim isteyken rahatca girebilirler. Insan kurar kader gulermis ya ne hayaller kuruyordum ..
Onlara gore abes degil ki bu ben de aynisini onlara 10 cocugumla yapsam onlar mutlu olur. Kpederim para harcatmiyor bize sagolsun ama cok dusuncsiler dedigin gibi.

Ben olsam hepsini toptan evden yollardim... Oh masallah o ne yaaa... Hadi abinin 4 cocugu sanirsam onlar umrede diye sizde, ama görümce, cocuklari ve kv kp ne oluyor... Vallah bulmuslar sizi kullaniyorlar... Ayip yahu... Benim sinirim bozuldu...

Canım zaten maddi olarak söylemedim dediğin gibi para harcatmıyordur o önemli değil..Benim demek istediğim o kadar insan gelip kalıyor hizmet ediyorsun yani misafir sonuçta..Ha kocaman evin vardır,yardımcın vardır evde sen elini sürmezsin o zaman birşey demem..Ama normal bir apartman dairesinde yaşıyorsan ve sen hizmet ediyorsan bence bu düşüncesizlik yani..Çolukla çocukla o kadar kişi yatılı misafirliğe gelinir mi hiç..Birde hepsi aynı anda gelmiş..Bari ayrı ayrı gelselerdi..Bak senin planın bozulmuş yani onların yüzünden..Seninde yapacak işlerin vardır,gitmen gereken yerler vardır..Bak sen git biz takılırız burda demek istemişler resmen..Ben olsam toplanır giderim..Ne işim var evin hanımı yokken o evde yani.

I ihh... asla gitmezler, ben de ne ev onlara kalsin istiyoruuum, ne de ailemden gecebiliyorum.
Iki ucu pasli degnek derler ya. Esimle konusup kesin karar vericem birazdan hayirlisi bakalim.

Konu acinca bir ferahladim yemin ederim kafamin icinde kirk tilki hic birinin de kuyrugu birine degmiyordu.

Heheh. Benim de anlamadigim bir sekilde burda olmaktan cok mutlular.
yazin gorur onlar bir hafta gitcem kahvaltiyi birinden yemegi birinden cayi birinden isticem

Heheh. Benim de anlamadigim bir sekilde burda olmaktan cok mutlular.
yazin gorur onlar bir hafta gitcem kahvaltiyi birinden yemegi birinden cayi birinden isticem
Hic sanmiyorum... Siz gidincede, gelinsiniz onlara hizmet etmek zorunda kalacaksiniz... Ayrica simdi ailenizi göremezseniz hic bosa yaza heveslenmeyin,yazin ailenizle daha uzun tatil yapabileceginize inanmiyorum, buladar düsüncesoz bi aile, yaz planinida kurarlar sizle ilgili...

Bence kaç kurtul, eşin seni düşünseydi evi pansiyona çevirmezdi

Anladım canım hayırlısı olsun o zaman..Umarım ortak bir yol bulursunuz sende rahatça görüşürsün ailenle..

Bence git... Seninde ailen sonucta onlar. Eşinde ailsiyle kalsın
Bekar günleri yat edin ikinizde
Tlfları 12den sonra kapatıp uyuyun ama hemiii

Evde ki misafirleri bırakıp misafirliğe mi gidiyosun?
Yok anam bacım evine döndüğünde neyle karşılaşacağını biliyomusun? Ben olsam güvenip gidemezdim. Üstelik onca kişiye ayıp olur.

valla ben sabredemezdim bu kalabalığa
bence gidin iki gün kafa dinleyin.
sizin ev zaten o kadar kalabalıkta hallaç pamuğuna döner gelince toplarsınız.

nasıl baş ediyorsunuz bu kalabalıkla.
kahvaltısı yemeği çayı yatması kalkması.............
siz tüm gün evde misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…