• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil..kedimizin gözü:(

Kızlar barınakta küçük bir yavru kedi var.iki gözünü malesef kaybetmiş .sahiplensem kuma alıştırabilir miyim.bu arada çalışıyorum sabah gidip akşam geliyorum

Bir arkadaşım sokaktan iki gözü kör kedi sahiplendi. Kumdan başka yere tuvaletini yapmıyor kedicik. Kumun yerini birkaç kere gösterdi götürüp. Sonra kedi kendi kendine bulmaya başladı. Bir hafta içinde alıştı sanırım.

Kızlar barınakta küçük bir yavru kedi var.iki gözünü malesef kaybetmiş .sahiplensem kuma alıştırabilir miyim.bu arada çalışıyorum sabah gidip akşam geliyorum
Çok kolay alıştırırsınız. Sadece öğrendikten sonra kumun mama su kabının yerini değiştirmeyin.Kisa süre içind e her yeri keşfeder zaten.Gözleri görmeyen kedilerin diğer duyuları daha fazla gelişiyor.Adımlarınızdan evin içind e sizi takip etmeye başlar , hareketlerine şaşırıp kalırsınız 😊
Alma ihtimaliniz varsa alın bence.

Henüz almadım bayramdan sonra alacağım inş kiyamam ona onunda bir evi olmalı sokakta yapamaz ve barınak çok kötü çok acı.insanlar neden sahiplenmez ki anlamıyorum. Görünce o halini ağladım. Sanki yüreğimden bir şey koptu.hayvanların çok ihtiyacı var yuvalara.sokakta ve barınaktakiler içler acısı

Bir arkadaşım sokaktan iki gözü kör kedi sahiplendi. Kumdan başka yere tuvaletini yapmıyor kedicik. Kumun yerini birkaç kere gösterdi götürüp. Sonra kedi kendi kendine bulmaya başladı. Bir hafta içinde alıştı sanırım.
Ay ins alışır alışmazsa eşim başımı şişirir zor ikna ettim cünkü

Back
X