Selam arkadaşlar ...benim gerçek medyuma ihtiyacım var.bana yardımcı olun.anna yı çok aradım.kurtuluştaki taşınmış kurtuluş bulunamıyor...arkadaşlar yardımcı olun bana..
Haklısınız aslında ama kötü durumdayım mecburum....
Mesleğim gereği dolandırılmam söz konusu olamaz.siz haklsınız.benim yaptığım delilik olsa gerek.
Mesleğim gereği dolandırılmam söz konusu olamaz.siz haklsınız.benim yaptığım delilik olsa gerek.
Buldun mu birini?Selam arkadaşlar ...benim gerçek medyuma ihtiyacım var.bana yardımcı olun.anna yı çok aradım.kurtuluştaki taşınmış kurtuluş bulunamıyor...arkadaşlar yardımcı olun bana..
Ebru hanim gelisme var mi?Selam arkadaşlar ...benim gerçek medyuma ihtiyacım var.bana yardımcı olun.anna yı çok aradım.kurtuluştaki taşınmış kurtuluş bulunamıyor...arkadaşlar yardımcı olun bana..
Bende birine yaptırdım bugün 14. Gün
Bende ilk kez birine yaptırdım. Siz acaba kime yaptırdınız ? Ben O....y Hocaya yaptırdım. Ne zaman mail atsam hemen cevap verdi
Gelisme var mi canım ?
Ayni kisiye yaptirioruz gelisme olursa yazarsan moral olur bana da canım sagolBen malesef iki gün önce yere düşürdüm ve o yüzden tekrar başladım. Henü bir gelişme yok
Gelisme var mi canım ?
Sizin kaç gün oldu?Ayni kisiye yaptirioruz gelisme olursa yazarsan moral olur bana da canım sagol
benim de yeni daha bikac gun oldu insallah kavusrz isteklerimizeSizin kaç gün oldu?
benim de yeni daha bikac gun oldu insallah kavusrz isteklerimize
İnşallah canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?