Acil medyum arıyorum.

ebru3434

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
7
1
6
35
İstanbul
Selam arkadaşlar ...benim gerçek medyuma ihtiyacım var.bana yardımcı olun.anna yı çok aradım.kurtuluştaki taşınmış kurtuluş bulunamıyor...arkadaşlar yardımcı olun bana..

Selam arkadaşlar ...benim gerçek medyuma ihtiyacım var.bana yardımcı olun.anna yı çok aradım.kurtuluştaki taşınmış kurtuluş bulunamıyor...arkadaşlar yardımcı olun bana..

Konuyu yanlış yere açmışsınız. Böyle savsatalara inanmayın bence para tuzağı sadece

Haklısınız aslında ama kötü durumdayım mecburum....

Mecbur değilsin böyle düşünmemelisin. İşyerindeki arkadaşımın bir tanıdığı çok fena dolandırılmış ve başını belaya sokmasına ramak kalmış yani çok dikkatli olmalısın ve bu isteğinden vazgeçmelisin

Mesleğim gereği dolandırılmam söz konusu olamaz.siz haklsınız.benim yaptığım delilik olsa gerek.

yaklaşık 10 ay önce tesadüfen bir kişiyle tanışmıştım.... onunda sır gibi sakladığı bir hocası varmış muhabbet arasında açık verdi ve günlerce yalvardım.... neyse bir şekilde nasip oldu.. ve emin olun bende inanmazdım böyle şeylere..
30 yaşlarında genç mütevazi bir zat...
inanmazsınız belki.. ki ben bile hala inanamıyorum o görüşmeden bu yana.. 7 ceddimden tutun da, nişanımda görümcemin odada beni aşağılamasından tutunda.... neler neler :) ve bunları sadece bir ben birde beni yaradan Rabbim bilirdi. Allah ondan razı olsun yönlendirmeleri sayesinde feraha kavuştum... belki komik gelecek size bana ne namaz kıl dedi nede şunu yap dedi.. o mübarek gencin yanından ayrıldığımın ertesi gününden bu yana Rabbime şükürler olsun 5 vakit namazımı kılıyorum.. bahsederken bile heyecanlanıyor insan. tel numarasını bilmiyorum çok sıkışırsan mail at dedi verdiği mail adresine yüzlerce mail attım ama dönüş olmadı. sözün kısa sıkıntınız gerçekten varsa şifanız bu zattadır ama ulaşmak milyonda sadece bir ihtimal. Allah yardımcınız olsun yinede.

Mesleğim gereği dolandırılmam söz konusu olamaz.siz haklsınız.benim yaptığım delilik olsa gerek.

Mesleğin nedir arakadaşım.Beni bahsettiğim dolandırılan şahıs avukat. Bir anlık gaflete gelip dolandırılmış yazık seninde dediğin gibi mesleği gereği nasıl dolandırılmayı başardığını kendisine sormuştum

Konu içeriğinden dolayı ilgili bölüme taşınmıştır.Bilginize..

Arkadaşlar, medyuma gidipte olumlu sonuç alanınız var mı? Bana bilgi versin. Bende bir medyuma başvurdum biri üzerinde tılsım yaptırıyorum (gönül ilişkisi) bu hafta bana hazırladıklarını gönderecek hocam, sonuç almayı umut ediyorum ama... bunlar çok gizli konular kimin yaptrıpta gerçekleştiği konusunda eminde olamıyorum... siz yorumlarınızı yazın arkadaşlar bu bilgilere gerçekten ihtiyacım var, burada bizbize özgürce konuşabiliyoruz en azından.
Cevaplarınızı bekliyorum.

Bende birine yaptırdım bugün 14. Gün
Bende ilk kez birine yaptırdım. Siz acaba kime yaptırdınız ? Ben O....y Hocaya yaptırdım. Ne zaman mail atsam hemen cevap verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…