O..y beye ulasamiyorum iki gundur. Kotu hissediyorum
Ben hep mail atıyorum. Sen arıyormusun?
O..y beye ulasamiyorum iki gundur. Kotu hissediyorum
Dur panik yapma. Dün saat kaçta mail attın?Ben de mail atiyorum canim ama dunden beri donus yapmadi
Dur panik yapma. Dün saat kaçta mail attın?
yaklaşık 10 ay önce tesadüfen bir kişiyle tanışmıştım.... onunda sır gibi sakladığı bir hocası varmış muhabbet arasında açık verdi ve günlerce yalvardım.... neyse bir şekilde nasip oldu.. ve emin olun bende inanmazdım böyle şeylere..
30 yaşlarında genç mütevazi bir zat...
inanmazsınız belki.. ki ben bile hala inanamıyorum o görüşmeden bu yana.. 7 ceddimden tutun da, nişanımda görümcemin odada beni aşağılamasından tutunda.... neler neler :) ve bunları sadece bir ben birde beni yaradan Rabbim bilirdi. Allah ondan razı olsun yönlendirmeleri sayesinde feraha kavuştum... belki komik gelecek size bana ne namaz kıl dedi nede şunu yap dedi.. o mübarek gencin yanından ayrıldığımın ertesi gününden bu yana Rabbime şükürler olsun 5 vakit namazımı kılıyorum.. bahsederken bile heyecanlanıyor insan. tel numarasını bilmiyorum çok sıkışırsan mail at dedi verdiği mail adresine yüzlerce mail attım ama dönüş olmadı. sözün kısa sıkıntınız gerçekten varsa şifanız bu zattadır ama ulaşmak milyonda sadece bir ihtimal. Allah yardımcınız olsun yinede.
Sabahtan attim dun canım benim. Belki mesguldr beklemekten baska care yok ama insan supheye dusuo.ilgin icin saol
Ulaştın mı? Şu an nasılsın?Sabahtan attim dun canım benim. Belki mesguldr beklemekten baska care yok ama insan supheye dusuo.ilgin icin saol
Cok kotuyum canim ya ulasamiorumUlaştın mı? Şu an nasılsın?
Sabahtan attim dun canım benim. Belki mesguldr beklemekten baska care yok ama insan supheye dusuo.ilgin icin saol
Cok kotuyum canim ya ulasamiorum
Aynen cok iyi fikir canim saol bekliormDur bir de ben mail atiyim
Aynen cok iyi fikir canim saol bekliorm
Hayir canim pzt arayabilirim ancak.ben cuma yazdm halen cevap yok .saol canimBen mail attım cwp gelince haber veririm. Ben en son perşembe günü mail atmıştım cevap verdi. Telefonla aradın mı?
Aynen cok iyi fikir canim saol bekliorm
Hayir canim pzt arayabilirim ancak.ben cuma yazdm halen cevap yok .saol canim
Canim guveniorum kendisine ama cevapsiz kalmak moralimi bozdu. Bi de yanls anlamazsn sana mail atacagm bi adres var mi? Bnm adresi sevgilim bildigu icin yazamiorm mobilden grdiim icin yeni email alamadmPardon en son salı günü mail armışım. Dur panik yapma ben bir aydan fazla ö ilk kez iletişime geçmiştim. Belki bir şey olmuştur. Bir keresinde de ben sitesine giremedim. Acaba dolandırıldım mı diye düşündüm. Mail attım sitede sıkıntı olmuştur dedi.
Canim guveniorum kendisine ama cevapsiz kalmak moralimi bozdu. Bi de yanls anlamazsn sana mail atacagm bi adres var mi? Bnm adresi sevgilim bildigu icin yazamiorm mobilden grdiim icin yeni email alamadm
Sevgilin madem biliyor nasıl bana mail atacaksın?
Yanls anladin canm burdan yazmiyim die dedim sifremi fln bilmio neyse saol yine de .sey icin dedim hoca konuslnca bazen konuyu kilitliolar forumdaSevgilin madem biliyor nasıl bana mail atacaksın?
Sevgilin madem biliyor nasıl bana mail atacaksın?
Yanls anladin canm burdan yazmiyim die dedim sifremi fln bilmio neyse saol yine de .sey icin dedim hoca konuslnca bazen konuyu kilitliolar forumda
kızlar ıkınızde bırbırınıze mesaj atamazsınız mesaj atabılmenız ıcın foruma 50 mesaj yazmanız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?