- 11 Ocak 2015
- 80
- 56
Memur maaşı yani mükemmel kazançlarımız yok ama haddinden fazla sorumluluğumuz varEşinizin maaşı çok yüksek olduğu İçin mi tüm aile beklenti içine girdi ya da eşiniz bakmak zorunda hissetti
Memur maaşı yani mükemmel kazançlarımız yok ama haddinden fazla sorumluluğumuz varEşinizin maaşı çok yüksek olduğu İçin mi tüm aile beklenti içine girdi ya da eşiniz bakmak zorunda hissetti
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 766 gün geçti.
Laf olsun diye demişlerdir. Eminim küsecekler gerçekten bunu talep ettiklerinde. Ben buradan sinirlendim ama gerçekten çok haksızlık yapılıyor. Umarım çözülür bugün de konu sahibi de rahata kavuşur.Kayinvalideniz demis zaten oturun kendi evinize diye onceden. Tayin cikinca anne demistin ya biz bizim 3ve gecelim deyin onlar bir car3sime bakarlar. Kendi dedigine gore anlamayacak insan degiller
Yok be yavrum ,bu şekilde düşüncesinde samimi olan verdiği altın borcunu gramı gramına geri ister mi?Kayinvalideniz demis zaten oturun kendi evinize diye onceden. Tayin cikinca anne demistin ya biz bizim 3ve gecelim deyin onlar bir car3sime bakarlar. Kendi dedigine gore anlamayacak insan degiller
İsteriz demediler ama eminim ki vereceğiz başka yolu yok. Vermesek de yine para bir şekilde onlara gidecek en azından borcumuzu verdik deriz paraları bizde kalmamış olurYok be yavrum ,bu şekilde düşüncesinde samimi olan verdiği altın borcunu gramı gramına geri ister mi?
İstemeyen insan şu ana kadar kendi ağzı ile "sağolun varolun ..biz dardayken siz yetiştiniz ev sahibi stresi yaşatmadınız bize .. sizden de para filan istemiyoruz biriktirirseniz de kendi banka borcunuzu kapatın "derlerdi inan banaİsteriz demediler ama eminim ki vereceğiz başka yolu yok. Vermesek de yine para bir şekilde onlara gidecek en azından borcumuzu verdik deriz paraları bizde kalmamış olur
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2313 gün geçti.
Her yeri entrika ..o abinin her hangi bir kiranın yarısını ödediğini hiç sanmıyorumBen bu olaya bir anlam veremedim. Neden en başından kayınbirader başka eve çıkmadı. Kayınvalide neden evim rutubetli diyerek başka rutubetli eve kiraya çıktı? Burada kayınbirader full kira ödemesin diye hepiniz güme gitmişsiniz çünkü onun kirasının yarısını da siz ödemeyecektiniz herhalde.