- Konu Sahibi delimelek2170
-
Benim onları durdurmaya hücum yetmez. Gelirler, gidin dersem de eşim beni bosar, çünkü bana ailen bize gelemez demiyorsende de ki benim annemler gelmiyor seninkiler de gelmeyecek hep onun borusu mu otecek inada inat git
Bosaninca Trye donme sansin yok mu? Zor ya bende yurtdsndaym esimn destegi olmasa zor pskoljk olark bile.Yurtdışında yalnızım. Dil bilgim mükemmel degil, orta. Üniversite onun yüzünden memelekette yarım kaldı. Dogrusu korkuyorum anne babamda yaninda değiller uzaktalar. Boşanıp dil sorunu çekmekten çok korkuyorum. Yalniz kalmaktan korkuyorum.
Ben Azeriyim. Hayir donemem. Esim izin vermez cocuklarimi goturmeye bu kadar uzaga. Dogrusu bende onlarin daha you geleceyi olsun diye burda kalmayi tercih ediyorum.Bosaninca Trye donme sansin yok mu? Zor ya bende yurtdsndaym esimn destegi olmasa zor pskoljk olark bile.
3, 7 ve 8Çocukların kaç yaşı var?
Yatağa girmezsem o zaman o beni boşar zaten.bu sebeple boşanılır mı bilmem. ama böyle bir inat ortaya adam adama ben koca deyip onla aynı yatağa giremezdim. siz sevdiğine emin misiniz? seven insan böyle yapmaz.
İşte, çocuk sadece benim de değil diye karar vere biliyor.Nedemek bilgisayardan görsün yeter. Ozaman kendi annesinde bilgisayrdan görsün. Sen ona ben annenle konusam , izin verirsin demekle hata yapmışın,yüz verme sakın. Hem o çocuk sadece onun değil nasıl karar veriyor götürüp götürmeyecegine.
Bitanem o beni dinlemezki zaten.sende de ki benim annemler gelmiyor seninkiler de gelmeyecek hep onun borusu mu otecek inada inat git
çocuk deyince bende bütün ipler kopuyo korkutup ağlatmak falan çok zalimce.En doğru karar senin kendi kararın tabi kalbini nerden bileyim herşeye ragmen seviyorsundur belkide.Ama ben cekmezdim böyle birini kendi menfaati için çocuğumu ağlatmasına sessiz kalamamDün tamam çocuklar kalsın ben yalnız gitmeye razıyım dedim, bosanmaktan cocuklarim bosanmamizi istemediği için vazgeçtim.Ama hiç olmazsa 2 haftalık değil 3 haftalık gideyim dedim. O zaman annemleri getiririm bana yardımcı olurlar , benim ise gitmem lazim, 2 haftadan çok iş izni almak istemiyorum ( izin vermezler degil, sadece "istemiyorum") birlikte gezeriz dedi. Belliki yine onlarla konuşup pilanlamislar bunu da. Bunu duyduğum zaman deliye döndüm. Ben cocuklarimi senin ablanla yalnız birakmam, anlam kendi 1 tane oğlunu hep koruyor ve benim çocuklarıma yersiz yera sesini kaldiriyor dedim. Sacmasapan konuşma dedi , " şimdi istersen 1 aylık git" diye dalga geçti ve uyudu.
Bu arada çocuklarıma benim yalnız gidip gelmem gerekiyor dediğimde hepsi ağladı. Ben de. Oysa ben aglasınlar diye anlatmadim, aksine teselli ettim size güzel şeyler getiricem döndüğümde diye. Akşam eşim eve geldiğinde cocuklarim ağladı dedim, ne kadar taş kalplisin dedim, "sen drama yapmışsın büyük ihtimal, aglatmissindir , bak bana işten döndüğümde rica ettiler baba izin ver gidelim gelelim annemle diye, susun konuşmayın bu barede dedim sustular saniyesinde" deyip kahkaha çekti. E tabi cocuklar onun kendilerine bagirmasindan korkup sustular, istediklerinden değil.
Hayır korkutup aglatmadi, ben " çocuklar ağladı dedim" çocuklar "baba biz agladik az önce izin ver gidelim dedi, eşim onlara " susun artık sizi ilgilendirmeyen konu bu " diye sert tepki verdi, ama aglatmadi yani. Evet salak kafam seviyorum. Cunki bu sorunlar hariç çok iyi biri, ne küfürü var , ne dayagi, ne alkolü. Hep guleruz iyi. Ama konu annelere geldikte çok inatçı ve kinli.çocuk deyince bende bütün ipler kopuyo korkutup ağlatmak falan çok zalimce.En doğru karar senin kendi kararın tabi kalbini nerden bileyim herşeye ragmen seviyorsundur belkide.Ama ben cekmezdim böyle birini kendi menfaati için çocuğumu ağlatmasına sessiz kalamam
Eşin sana değer vermiyoki iyi olsa ne yazar boşan boşanma bişey diyemem hayat senin ama bu kadar karaktersiz biriyle aynı yatağa asla giremezdim heralde. Kusura bakma ağır konuştum ama eşin cidden dayaklık.Hayır korkutup aglatmadi, ben " çocuklar ağladı dedim" çocuklar "baba biz agladik az önce izin ver gidelim dedi, eşim onlara " susun artık sizi ilgilendirmeyen konu bu " diye sert tepki verdi, ama aglatmadi yani. Evet salak kafam seviyorum. Cunki bu sorunlar hariç çok iyi biri, ne küfürü var , ne dayagi, ne alkolü. Hep guleruz iyi. Ama konu annelere geldikte çok inatçı ve kinli.
Yok ne kusuru. Soylediklerinde çok haklısın. Bende böyle cikilmazdayim iste. Yabancı ülkede boşanıp yalnız başına kalmaktan korkuyorum, bir akrabam olsa bu kadar korkmazdim.Eşin sana değer vermiyoki iyi olsa ne yazar boşan boşanma bişey diyemem hayat senin ama bu kadar karaktersiz biriyle aynı yatağa asla giremezdim heralde. Kusura bakma ağır konuştum ama eşin cidden dayaklık.
Canım nasıl alıp gideyim. Onun imzası olmadan çocukları ülke dışına cikaramamkiBen olsam alır çocuklarımı 1 ay için giderdim eşime de kırgın OLdupumu belli ederdim . Yaptığı ne kadar Hatalı siz ailesiniz heryere beraber gitmeniz gerekir .
O bu kısmı bilmiyordum o zaman ikna etmen gerekir sonuçta kardeşin ve anlayışlı Olmalı eşin her konuda mı böyleCanım nasıl alıp gideyim. Onun imzası olmadan çocukları ülke dışına cikaramamki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?