- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.351
- 598
- Konu Sahibi socialscientist
-
Valla tek tas 25 senedir falan var , benim yasim tutuyor 25 sene oncesine ordan biliyorumAllah aşkına tek taş piyasaya çıkalı kaç yıl oldu ki adetiniz oldu? Anneannenize de mi tektaş takmışlar isterken? Bazı insanlar karşı taraftan para koparmak için ne yapacağını şaşırdı. Başka bir şey değil.
Artık prestij meselesi oldu bazıları arasında.Valla tek tas 25 senedir falan var , benim yasim tutuyor 25 sene oncesine ordan biliyorum
Yeni bir adet degil ki , sadece eskiden insanlar kimsenin gozune sokmazdi ve bu kadar reklami yapilmazdi
Bende eski evliligimden ve eski nisanimdan kalma iki tane tek tas varesime dedim ki bana tektas alma safir bi yuzuk var zende cok begeniyorum onu al dedim , tamam dedi , onunla evlilik teklifi etti
Ama sonra 1.yildonumumuzde de tektas almisti cunku adamin icinde kalmis , tektassiz evlenilmez sen istedin diye o yuzugu aldim ama tektasinda olmasi lazim demisti , benden iyi biliyordu valla herseyi
Artık prestij meselesi oldu bazıları arasında.
Biz 10 yıl önce evlendik sadece alyansla. Evlendikten 2 yıl sonra içime sinen bir tektaşı eşimle birlikte aldık. Zarif olduğu için istedim onu da.
Durumu çok iyi olup da hiç tektaş almamış bir çok kişi var etrafımda.
Ama artık olmazsa olmaz. Hatta tektaş ve beştaş tek parmakta, taşlar da kocaman. Evliliğin ön şartı gibi.
Evet dert eder benim adam boyle seyleriAy içine dert olmuş demek ki, ne güzel dertleri varmış
Her şeyi biliyorlar da işlerine gelmeyince "haberim yok" diyorlar.
İnternet diye bir şey var zaten. İstemesen de öğreniyorsun her şeyi.
Valla tek tas 25 senedir falan var , benim yasim tutuyor 25 sene oncesine ordan biliyorum
Yeni bir adet degil ki , sadece eskiden insanlar kimsenin gozune sokmazdi ve bu kadar reklami yapilmazdi
Ya bir bana mı garip geliyor acaba şu olay, tamam seven taksın ama beştaşı ve tektaşı bir yüzük parmağın takıyorlar, diğer parmağa da alyansı takıyorlar. Çok itici geliyor, hatta komikArtık prestij meselesi oldu bazıları arasında.
Biz 10 yıl önce evlendik sadece alyansla. Evlendikten 2 yıl sonra içime sinen bir tektaşı eşimle birlikte aldık. Zarif olduğu için istedim onu da.
Durumu çok iyi olup da hiç tektaş almamış bir çok kişi var etrafımda.
Ama artık olmazsa olmaz. Hatta tektaş ve beştaş tek parmakta, taşlar da kocaman. Evliliğin ön şartı gibi.
ben olsam söylerdim bizde adet bu diyeErkek arkadaşımın ailesi bu hafta beni istemeye geliyor. Hem söz hem isteme olacak. Bizde sözde tektaş takılması adeti var. Benim için önemli değil ama ailem, akrabalar falan dener kınar böyle şeyleri.
Şimdi sorun şu ki erkek arkadaşım bana öyle klasik bir evlenme teklifinde bulunmadı. Hep evlenmek istiyordu karar aldık evleniyoruz gibi oldu. Dolayısıyla tektaş da almadı.
Muhtemelen tektaş takılması adetini bilmiyordur. Böyle işlerden bi haber kendisi. Bizde sözde tektaş takılır orta yollu bir şey alalım laf olmasın desem ayıp mı olur? Yoksa kendim kendime tektaş alıp söz günü eline tutuşturup aşkım bunu takman lazım desem kırar mıyım acaba bak bak ben alamaz mıydım gibi
Kimseye de yük olmak istemiyorum. O kadar önemli bir şey de değil benim için ama annem 40 tane laf eder şimdi onu da çekmek istemiyorum.
Ne dersiniz uyarsam mı yoksa kendim mi halletsem?
Eski tek taşların sende durduğunu biliyor mu canım?Bende eski evliligimden ve eski nisanimdan kalma iki tane tek tas varesime dedim ki bana tektas alma safir bi yuzuk var zende cok begeniyorum onu al dedim , tamam dedi , onunla evlilik teklifi etti
Ama sonra 1.yildonumumuzde de tektas almisti cunku adamin icinde kalmis , tektassiz evlenilmez sen istedin diye o yuzugu aldim ama tektasinda olmasi lazim demisti , benden iyi biliyordu valla herseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?