.Tabii ilaclarimi kullanıyorum asla bırakmam bir sene devam edicekmisim zaten aynı kabusu yasamamak için ömür boyu bile kullanabilirim
Sizi bana Allah gönderdi berbat durumdayım intiharı düşündüm ve hala keşke ölsem diye dua ediyorum çünkü iyi olabilecgime dair umudum yok gerçekten iyi oldunuz mu ne kadar süre ilaç kullandınız nolur umut verin banada çok ihtiyacım var dayanmak çok zor
İstanbuldayımKorkma, gerçekten de geçiyor. Umutsuzluğa kapılma. ben 6 yıldır ilaç kullanıyorum. şimdi yavaş yavaş azaltıyor doktorum.
insan hastayken hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama geçiyor. bence en iyi tedavi terapi, ilaç kullanımıyla birlikte. iyi bir terapist doktor bulun önce. hangi şehirdesiniz?
.İstanbuldayım
Özel olmayacaksa sormak istiyorum. Hayatınızı bu kadar karartacak sarsıcı bir şey mi yaşadınız? Yoksa bu kendiliğinden mi gelişti. Yani yanlış anlamayın sonuçta bu tıbbi bi rahatsızlık ve hiçbir sebep olmadan da olabilcek bi durum. O yüzden sordum size ona göre öneri vermem daha iyi olur sanırım..
Asla bir tranva veya üzüntü yaşamadım hayatımda her şey yolunda gidiyordu birden bu hale geldim ama doktor birikim olabilir dedi,Özel olmayacaksa sormak istiyorum. Hayatınızı bu kadar karartacak sarsıcı bir şey mi yaşadınız? Yoksa bu kendiliğinden mi gelişti. Yani yanlış anlamayın sonuçta bu tıbbi bi rahatsızlık ve hiçbir sebep olmadan da olabilcek bi durum. O yüzden sordum size ona göre öneri vermem daha iyi olur sanırım..
Asla bir tranva veya üzüntü yaşamadım hayatımda her şey yolunda gidiyordu birden bu hale geldim ama doktor birikim olabilir dedi,
Nedir D ile baslayan miÖzelden yazıyorum size ilacı
Kizlar bu siralar kotuyum ben de.Ilgisiz biriyle ugrasirken kotu oldum.
Evet o kitabı doktorumda tavsiye etti alıp okuyacağım en kisa zamandaTürkiye nin yarısından çoğu depresyonda zaten, alzheimer ile de alakası yok, saçmalamışlar.
Dr unuzun söylediklerinin yanında bazı kitaplar da okumanızı tavsiye ederim. Okuyanlar beğeniyordu, iyi hissetmek adında bir kitap yazarı david burns tu sanırım.
14 yıl tekrarlamadimi ne güzel inşallah benimde tekrarlamaz peki terapi aldınızmı birde ne kadar süre kullandınız ilacıSizinle böyle olumsuz konuşan insanlar sizin iyiliğinizi düşünmez. Ne kötü insanlar var ya...siz bakmayın onlara..tabiki iyileşirsiniz. Bende depresyon ve anksiyete tedavisi gördüm. Gayet de iyi geldi. Kuşlar gibi hafifledim. Kötü kabuslar görmekten uyuyamıyordum..mutsuzdum. çok şükür 14 yıl oldu, tedaviden bu yana tekrarlama dı. Ama ilaçlarımı düzenli içtim. Hatta tedavi bittiğinde ben doktordan uzatmasını rica ettim. Bir süre daha kullandıktan sonra yavaşca bıraktım. Beni yeniden yapılandır dı diyebilirim.
Tavsiyelerini mutlaka uyguliycam çok sagolunŞu an rahatsızlığının da etkisiyle daha da hassassın.
Korkma lütfen ne hastalıklar var inan depresyonda olduğuna şükredersin.
Sakın hafife alıyorum sanma. Burn out olmuş. Kronik adrenalin fatigue biriyim. İnan bana başedebilirsin.
Sana öncelikle b12, d3, omega3 gibi vitaminlerinin tetkikini yaptırmanı öneririm. Eksikse hemen takviye yap. Sonra tiroid hormonlarına baktır. Kan tahlili yaptır. Hemoglobinin demir depon ne durumda öğren. Eksikleri tamamla.
Her gün sağlıklı beslen. Bol su iç. Kafeinden uzak dur. Şeker ve unlu yiyeceklerden uzak dur. Hergün yarım saat yürüyüş yap yürürken başını kaldır gökyüzüne bak. İlaç kullanır gibi müzik dinle hergün yarım saat.
İlaçlarını düzenli kullan. Atlatırsın hiçbirşeyin kalmaz.
Lütfen üzme kendini geçiyor canım.
.Tavsiyelerini mutlaka uyguliycam çok sagolun
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum hastalıktan öncede boşluktaydım çünkü çalışmıyordum bir şeyle uğraşmıyordum günlerim boş geçiyordu yaniBelki de boşluktan olmuş olabilir. Çünkü insan bazen yaşayacak amaç bulanayınca veya boşlukta hissedince de böyle şeyler olabiliyor. Kendinize bi anlam arayın yaşamak için. Yenilikler yapın hayatınızda güzel. Yeni yerleri gezin mesela
Çok çaba gosteriyordum iyi olmak olmak için ama herkesten böyle kötü yorumlar okuyunca olan umudumda tukenmistiBu depresyondan çıkmak seni elinde .ayağa kalk git duş al suyun altında bekle Silkelen kendine gel ...ona buna sorup kafanı karıştırma ...sen ne istersen ona yönelirsin gerçekten iyi olmak istiyorsan kendine gel.
Toplam 9 ay kullandım. Terapi almadım. Amatör bir koroya katıldım. Şarkı söyledim. Bir ilaç bir şarkı14 yıl tekrarlamadimi ne güzel inşallah benimde tekrarlamaz peki terapi aldınızmı birde ne kadar süre kullandınız ilacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?