Acil yardım arkadaşlar çok kötüyüm

Tabii ilaclarimi kullanıyorum asla bırakmam bir sene devam edicekmisim zaten aynı kabusu yasamamak için ömür boyu bile kullanabilirim

Korkma, gerçekten de geçiyor. Umutsuzluğa kapılma. ben 6 yıldır ilaç kullanıyorum. şimdi yavaş yavaş azaltıyor doktorum.
insan hastayken hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama geçiyor. bence en iyi tedavi terapi, ilaç kullanımıyla birlikte. iyi bir terapist doktor bulun önce. hangi şehirdesiniz?

İstanbuldayım

Asla bir tranva veya üzüntü yaşamadım hayatımda her şey yolunda gidiyordu birden bu hale geldim ama doktor birikim olabilir dedi,

Asla bir tranva veya üzüntü yaşamadım hayatımda her şey yolunda gidiyordu birden bu hale geldim ama doktor birikim olabilir dedi,

Belki de boşluktan olmuş olabilir. Çünkü insan bazen yaşayacak amaç bulanayınca veya boşlukta hissedince de böyle şeyler olabiliyor. Kendinize bi anlam arayın yaşamak için. Yenilikler yapın hayatınızda güzel. Yeni yerleri gezin mesela

Kizlar bu siralar kotuyum ben de.Ilgisiz biriyle ugrasirken kotu oldum.

Evet o kitabı doktorumda tavsiye etti alıp okuyacağım en kisa zamanda

14 yıl tekrarlamadimi ne güzel inşallah benimde tekrarlamaz peki terapi aldınızmı birde ne kadar süre kullandınız ilacı

Tavsiyelerini mutlaka uyguliycam çok sagolun

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum hastalıktan öncede boşluktaydım çünkü çalışmıyordum bir şeyle uğraşmıyordum günlerim boş geçiyordu yani

Bu depresyondan çıkmak seni elinde .ayağa kalk git duş al suyun altında bekle Silkelen kendine gel ...ona buna sorup kafanı karıştırma ...sen ne istersen ona yönelirsin gerçekten iyi olmak istiyorsan kendine gel.
Çok çaba gosteriyordum iyi olmak olmak için ama herkesten böyle kötü yorumlar okuyunca olan umudumda tukenmisti

14 yıl tekrarlamadimi ne güzel inşallah benimde tekrarlamaz peki terapi aldınızmı birde ne kadar süre kullandınız ilacı
Toplam 9 ay kullandım. Terapi almadım. Amatör bir koroya katıldım. Şarkı söyledim. Bir ilaç bir şarkı

Süper iyi geldi. Yeni arkadaşlar, farklı bir uğraş depresyon dan kurtulmak için çok iyi. Sana tavsiyem bugün yatak odanı dip bucak temizle. Karyolanın yerini değiştir. Pencerene yeni bir perde as. Yerleri arap sabunuyla paspasla. Odanın bir köşesine mini bir kitaplık yap. Kendine güzel bir roman al. Vanilya kokulu mumlardan al. Akşamları, elektriği kapa. Vanilya kokuları salan mumun, titrek ışığında kitabını oku. Seni pozitif etkleyecek, strese sokmayacak bir kitap olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…