Acil yardım arkadaşlar çok kötüyüm

Evet zaten kaygılı bir insandim bu hastalıktan sonra iyice arttı
Ne güzel tavsiyeler bunlar insan okurken bile yüzümde gülümseme oluştu gücüm yettigince uygulamaya çalışıcam çok sağolun değerli tavsiyeleriniz için

Ben major depresyon tedavisi gördüm. Anksiyetem de vardı. Birkaç ilaç değiştirmek zorunda kaldım fayda görene kadar. Yarım bıraktığım da oldu. Son ilaç iyi geldi, 9 ay kullandıktan sonra gayet iyiydim, ilacı doktor kontrolünde bıraktım.

1 sene sonrasında ölü doğum yaptım ve çok ağır depresyon yaşadım, aylarca atlatamadım, eşimin zoruyla doktora gidince hastaneye yatırmak istediler, imza verip ayrıldım, o derece yani.
Ama yeniden bebeğim olunca normale döndüm.
Şu an gayet iyiyim. İyiyim diyebiliyorum, çünkü kötüyken nasıl olduğumu da biliyorum. 3 yıldır böyle.
Evet depresif bir yapım var. Ama bununla yaşamayı biliyorum.

Hayatı kendinize zindan etmeyin.

Yani ne olur kusura bakmayın meraktan soryorum ne sebep oldu böyle bi rahatsızlık yaşamanıza aile yaşantınız mı kötü anlatın rahatlarsınız ve geçecek inanın

Yani ne olur kusura bakmayın meraktan soryorum ne sebep oldu böyle bi rahatsızlık yaşamanıza aile yaşantınız mı kötü anlatın rahatlarsınız ve geçecek inanın
Emin olun ne üzüntü ne tranva hiç bir şey yaşamadım bir sabah kalktım bu durumdayım iki ay öncesine kadar hiç bir şeyim yoktu neşeli mutlu hayatı seven bir insanımdim şimdi o halimden eser yok doktorda anlam veremedi ama birikim olabilecegini söyledi

Ne güzel tavsiyeler bunlar okurken bile yüzümde gülümseme oluştu gücüm yettigince uygulamaya çalışıcam çok sağolun değerli tavsiyeleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…