canım nasıl ypılıyor ben bilmiyorum denedim daha önce ama beceremedim
çok kolay;
Lilypie - Maternity ticker scene selection
bu adrese girdikten sonra sol taraftaki şekillerden birini seç ve next tıkla
yine sol taraftaki bebek yada kadın figürlerinden birini seç( tarihin ilerledikçe bebek büyüyor otomatik olarak yada kadın seçtiysen karnı büyüyor) ve next tıkla
sol tarafta ki kısımları doldur ;tarih kısmına bebeğin doğacağı tarihi seç, yada alt tarafa son adet tarihini seç. Alt taraftaki kutucuğa isim yada bebeğim gibi bişleyler yazabilirsin (onun altında ;Or display in metric sizes, eg 14cm & 100g. diye bişey yazıyor ona tıklarsan bebeğinin haftasına uygun boyu ve ağırlığı her gün değişerek çizelgenin altında yazar) ve sonra next de
for websites; image URL ye tıkla, sonra alta doğru in:
The ticker URL: http://lmtm.lilypie.com/dMrNp2.png böyle bişey göreceksin bu kutucuğun içindekinin tamamını seç ve sağ tıklayarak kopyala;
sonra kadınlar kulubüne dön sağ üstteki kontrol panaeline gir,ayarlarımın altında profilimi düzenleye gir , sonra aşağıdaki çizelge yazan boş kutucuğa demin kopyaladığın şeyi yapıştır ve en altta kaydet de....
yapamaz isen bana son adet tarihini gönder ben senin için bişeyler yaparım, sen sadece kopyalarsın tatlım....
bu arada cinsiyet için de az kalmış, sabırsızlıkla bekliyroum , dur tahmin edeyim kızzzz :)
Son düzenleme: