Acil yardım çözüm Lazım..

elizin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
9
0
1
37
Merhaba benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim çünkü düşünmeden duramıyorum 2 yıl sonra evlenmeyi düşünüyorum fakat erkek Arkadaşımın ailesinin iki tane evleri var Sıfır bina ve bizide Yanlarında oturmayı düşünüyorlar daireler karşılıklı ama ben istemiyorum acaba hata mı yapıyorum vicdan azabı duyuyorum sanki yardımcı olun lütfen gerçekçi fikirlerle..

Hata yapmiyosun , Cok iyi yapiyosun ..

Vicdan azabi duymana gerek yok . Ne sorunlar cikiyor burdan hergün okuyoruz cevremizden duyuyoruz ..
Yakin olmaya gerek yok , herkes evini bilsin..

Asla öyle bir yanlis yapip kaynanayla karsilikli oturma.

Bunu 2 yil sonra dussunsen..gelin ata binmis ya nasip demis..daha simdiden kurmaya baslamissin..

Bu devirde kira vermek zor ama inan ayri dairelerde bile olsa kaynanayla dipdibe olmak daha zor
ben ayni sitede bile istememistim geldimi gittimi kontrol edecekk vakitli vakitsiz gelecek die

Ama ciddileşti herşey evlenmeyi düşünüyoruz ailelerimizde biliyor şimdiden eşya muhabbetine girdik o Yüzden bunları düşünüyorum

Evet önceleri kabul etmiş gibiydim ama hiç bir zaman istemediğim durumdu sırf sevdiğimden bişey dememiştim şimdi iş Ciddiye binince rahatsız olmaya başladım ailesiyle yaşam tarzımız çok farklı..

Ben şimdiden fikir almak istemiştim sadece doğru bir karar vermek için

Hayır belkide kız tamam dese ona göre eşyalar alınıp ev döşenmeye başlanacak. 2 yıl sonra gel mi desin nişanlısına :) Bence öyle bir hata yapma, burda çok konu var öyle açılan..

şimdiden bunları düşünüp kendinide karşındakinide ilişkinide yıpratma çünkü ne olacağı beli olmaz mesela ben nişanlandım kayınvalidem 46 yaşında gepegenç bir kadındı 3 ay sonra trafik kazasında vefat etti bizim nişan uzadı kayınpeder evlendi b,zde yanlarına yerleşmedik....

Aynen öyle ben evet dersem şimdiden bir çok şeyi kapatmayı düşünüyoruz o Yüzden bunlar ortaya çıktı zaten o zamana kadarda insanları kandırmak gibi olucak o Yüzden rahatsızım zaten şimdiden tavrımı koymalı mıyım acaba diye

Ne olacaginiz belli degil. Daha hala erkek arkadas. Nisan filan bile yok ortada. Bir de 2 yil. Fazla hizli gidiyorsunuz bence, ne evi, ne esyasi? Bunlari planlamayi birakin bence. Esya alacaginiz varsa kendinize ceyiz diye alin.
Vakti gelince konusursunuz yasayacaginiz evi, esyasini birseyini.

yok hata yapmıyosun. bende de aynı sorun var altlı üstlü oturalım diyorlar ama annesi sakın kabul etme dedi bende kesinlikle karşı çıkıyorum. sende karşı çıkmaya devam et..

Gozden irak olsun ne gerek var
Bdv bolumunu bi oku bakalim..

eviniz aynı kapı aynı apartman vs olmasın..verin el ele çıkın kendi evinize...
artık şu dip dibe yaşamayı bir unutsun şu türk halkı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…