Bu devirde kira vermek zor ama inan ayri dairelerde bile olsa kaynanayla dipdibe olmak daha zorMerhaba benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim çünkü düşünmeden duramıyorum 2 yıl sonra evlenmeyi düşünüyorum fakat erkek Arkadaşımın ailesinin iki tane evleri var Sıfır bina ve bizide Yanlarında oturmayı düşünüyorlar daireler karşılıklı ama ben istemiyorum acaba hata mı yapıyorum vicdan azabı duyuyorum sanki yardımcı olun lütfen gerçekçi fikirlerle..
yok hata yapmıyosun. bende de aynı sorun var altlı üstlü oturalım diyorlar ama annesi sakın kabul etme dedi bende kesinlikle karşı çıkıyorum. sende karşı çıkmaya devam et..Merhaba benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim çünkü düşünmeden duramıyorum 2 yıl sonra evlenmeyi düşünüyorum fakat erkek Arkadaşımın ailesinin iki tane evleri var Sıfır bina ve bizide Yanlarında oturmayı düşünüyorlar daireler karşılıklı ama ben istemiyorum acaba hata mı yapıyorum vicdan azabı duyuyorum sanki yardımcı olun lütfen gerçekçi fikirlerle..
Aynen öyle ben evet dersem şimdiden bir çok şeyi kapatmayı düşünüyoruz o Yüzden bunlar ortaya çıktı zaten o zamana kadarda insanları kandırmak gibi olucak o Yüzden rahatsızım zaten şimdiden tavrımı koymalı mıyım acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?