Acil yardım çözüm Lazım..

Ay belki nişanlanacak kız. Tabi şimdiden yolunu yapması lazım. İstemiyorsa alıştırmalı karşısındakini bu fikre. Yoksa son dakika golü atmış gibi olur.

Böyle şeyleri düşündüğüme göre demekli ciddi düşünüyorum ki böyle kararlar veriyorum tabiki yarına kimin sağ çıkacaği belli olmaz ama bi yola çıkıldıysada geri dönmekte olmaz o Yüzden kafam Karışık sadece fikir istiyorum

Hayir hata yapmiyosun evlendikten sonra durumun nasil olacagini bilemezsin ama yuksek ihtimalle zirt pirt kapi calacak olmadik zamanlarda, ic ice olacaksiniz, belki butun yemekleri birlikte yiyeceksiniz, basbasa bi hayatiniz olamayacak, kvden belkide nolur nolmaz belki anahtari icerde unutursunuz bahanesiyle anahtarinizi alacak siz yokken girip cikacak basbasa bi hayatin hayalini kuruyorsaniz asla yakin oturmayin

Yanliş yazmışım zaten nişanlım bencedehiç bana göre değil dip dibe yaşamak bide ben çok özgür yetiştim büyüdüm çok ters geliyor bana kendimi kapana sıkışmış gibi hissediyorum ve huzursuzum

VİCDANINA YENİK DÜŞME

Sakin ortada oturmayin.Bak benim yuvam dağiliyor bu yüzden.

Simdiden hic bir sey icin kimseye soz verme. Boyle biseyi erkek arkadasinin gundeme bile getirmesine izin verme. Cunku daha cok erken...

Önünüzde daha çok yıl var. İç içe girmeyince bilemezsiniz ama kendi sınırınızı koyarsanız ve müstakbel aileniz de saygılı insanlarsa sorun olmaz.
ben ailem ve kv ile aynı apartmanda yaşıyorum 1.5 yıldır valla zarardan huzursuzluktan çok faydalarını gördüm. Karışmak müdahale etmek istediğinde kv birkez çok sert uyarmak zorunda kaldım o oldu. Yeri geliyor 1 hafta görüşmüyoruz.
çalışan da biriysen çok güzel olur aslında. Ama anlaşabilirsen. Eşim hep söyler annem cahildir, delidir diye. Hakkat öyle ama idare ettin mi sizden iyisi olmaz. Allah başımızdan eksik etmesin. Siz de şimdiden bileylenmeyin sakın

Daha iki yıl var güzel kardeşim kim öle kim kala

Senin henüz erken önce bi nişan bişey olsun biraz zaman geçsin şimdi konuşsan art niyetli, istemiyo bizi beğenmiyo diycekler.. kv bi mevzu anlatmıstı o geldi aklıma..Bi tanıdığın oğlu kızla görüşüyomuş da kızın ağzını aramıs kadın oğlunun bi evi varmış sanırım..Kira da otururmusun diyemi ne sormuşş..Kızda ev varken neden kirada oturim demiş..:)O da daha parmağına yüzük bile takılmadan hesap yapıyo falan falan diye konusuldu epey zaman.

uzak ol tatlı ol demişler öyle değilmi

dur bi bekle yahu. İki yıla neler olurr.

O zaman ne güzel işte, sen bişey deme nişanlın kalıbına uydursun. İşi bahane etsin, semti bahane etsin, bir yerde çok güzel başka bir ev görmüş olsun, rüyalarına girsin vs...
Satsınlar halı hazırda sizin diye ayrılanı, siz de başka bir ev alın.

Belki zamanla fikirleri degisir ama degismezse,siz kabul etmeyin..cok zorluklarini duyuyorum,goruyorum dip dibe yasamanin..sık goörusup birbirinin gozune batmaktansa,az görüsüp,merak edilip,özlenmeyi yeglerim.

bence de biraz uzak mesafede oturulmalı.

2 yıl içinde neler olacak bu sana yazılı olarak vahiyle geldi mi de bu kadar eminsin olacaklardan?
Bunu bir kaç ata sözüyle noktalamak isterim.
1. gelin ata binmiş ya nasip demiş.
2. gün doğmadan neler doğar.
3. kim öle kim kala.
4. doğmamış çocuğan don biçmek bu da deyim olsun.

sen istiyon da 2 yıla evlenmek bakalım çocuk istio mu sen hemen mal mülk derdine girmişsin .te alam!

Karşı tarafa ve ailesine bağlı biraz da.
Ben olsam kabul ederim.
Kabul ederim ama kayınvalidem iyi kadındır, bilirim ki şartları uygunsa gündüz temizliğimi yemeğimi yapar, çocuğuma bakar, evime habersiz girmez, akşam bile oturmaya gelmeden önce arar sorar. Kendi annemde de durum aynı şekilde.
Bu durum bende olsa atlarım yalan yok.
Ama evleneceğin kişinin ailesi böyle değilse yakında bile durma.

Duyan da iki güne evleniyorsun sanacak. İki yil çok uzun acaba iki yila ayrilirmiyim diye düşün.
:) Allah korusun hayırlısı ile yuva kursunlarda biz eşyaların hepsini bir ayda almıştık 2 yıl önceden ne gerek var nereye koyacaksiniz. .

Aynı binanın o 1.katinda sen 10.katinda bile olsan oturma derim. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…