Hayir hata yapmiyosun evlendikten sonra durumun nasil olacagini bilemezsin ama yuksek ihtimalle zirt pirt kapi calacak olmadik zamanlarda, ic ice olacaksiniz, belki butun yemekleri birlikte yiyeceksiniz, basbasa bi hayatiniz olamayacak, kvden belkide nolur nolmaz belki anahtari icerde unutursunuz bahanesiyle anahtarinizi alacak siz yokken girip cikacak basbasa bi hayatin hayalini kuruyorsaniz asla yakin oturmayinMerhaba benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim çünkü düşünmeden duramıyorum 2 yıl sonra evlenmeyi düşünüyorum fakat erkek Arkadaşımın ailesinin iki tane evleri var Sıfır bina ve bizide Yanlarında oturmayı düşünüyorlar daireler karşılıklı ama ben istemiyorum acaba hata mı yapıyorum vicdan azabı duyuyorum sanki yardımcı olun lütfen gerçekçi fikirlerle..
VİCDANINA YENİK DÜŞMEMerhaba benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim çünkü düşünmeden duramıyorum 2 yıl sonra evlenmeyi düşünüyorum fakat erkek Arkadaşımın ailesinin iki tane evleri var Sıfır bina ve bizide Yanlarında oturmayı düşünüyorlar daireler karşılıklı ama ben istemiyorum acaba hata mı yapıyorum vicdan azabı duyuyorum sanki yardımcı olun lütfen gerçekçi fikirlerle..
Daha iki yıl var güzel kardeşim kim öle kim kalaMerhaba benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim çünkü düşünmeden duramıyorum 2 yıl sonra evlenmeyi düşünüyorum fakat erkek Arkadaşımın ailesinin iki tane evleri var Sıfır bina ve bizide Yanlarında oturmayı düşünüyorlar daireler karşılıklı ama ben istemiyorum acaba hata mı yapıyorum vicdan azabı duyuyorum sanki yardımcı olun lütfen gerçekçi fikirlerle..
uzak ol tatlı ol demişler öyle değilmiMerhaba benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim çünkü düşünmeden duramıyorum 2 yıl sonra evlenmeyi düşünüyorum fakat erkek Arkadaşımın ailesinin iki tane evleri var Sıfır bina ve bizide Yanlarında oturmayı düşünüyorlar daireler karşılıklı ama ben istemiyorum acaba hata mı yapıyorum vicdan azabı duyuyorum sanki yardımcı olun lütfen gerçekçi fikirlerle..
dur bi bekle yahu. İki yıla neler olurr.Merhaba benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim çünkü düşünmeden duramıyorum 2 yıl sonra evlenmeyi düşünüyorum fakat erkek Arkadaşımın ailesinin iki tane evleri var Sıfır bina ve bizide Yanlarında oturmayı düşünüyorlar daireler karşılıklı ama ben istemiyorum acaba hata mı yapıyorum vicdan azabı duyuyorum sanki yardımcı olun lütfen gerçekçi fikirlerle..
O zaman ne güzel işte, sen bişey deme nişanlın kalıbına uydursun. İşi bahane etsin, semti bahane etsin, bir yerde çok güzel başka bir ev görmüş olsun, rüyalarına girsin vs...Yanliş yazmışım zaten nişanlım bencedehiç bana göre değil dip dibe yaşamak bide ben çok özgür yetiştim büyüdüm çok ters geliyor bana kendimi kapana sıkışmış gibi hissediyorum ve huzursuzum
Merhaba benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim çünkü düşünmeden duramıyorum 2 yıl sonra evlenmeyi düşünüyorum fakat erkek Arkadaşımın ailesinin iki tane evleri var Sıfır bina ve bizide Yanlarında oturmayı düşünüyorlar daireler karşılıklı ama ben istemiyorum acaba hata mı yapıyorum vicdan azabı duyuyorum sanki yardımcı olun lütfen gerçekçi fikirlerle..
2 yıl içinde neler olacak bu sana yazılı olarak vahiyle geldi mi de bu kadar eminsin olacaklardan?Merhaba benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim çünkü düşünmeden duramıyorum 2 yıl sonra evlenmeyi düşünüyorum fakat erkek Arkadaşımın ailesinin iki tane evleri var Sıfır bina ve bizide Yanlarında oturmayı düşünüyorlar daireler karşılıklı ama ben istemiyorum acaba hata mı yapıyorum vicdan azabı duyuyorum sanki yardımcı olun lütfen gerçekçi fikirlerle..
:) Allah korusun hayırlısı ile yuva kursunlarda biz eşyaların hepsini bir ayda almıştık 2 yıl önceden ne gerek var nereye koyacaksiniz. .Duyan da iki güne evleniyorsun sanacak. İki yil çok uzun acaba iki yila ayrilirmiyim diye düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?