- 11 Ağustos 2016
- 16
- 5
- 1
- Konu Sahibi Cerremonyka
-
Bilinmez olan nedir ki?Kizlar iyi akşamlar ogretmenim ben,haftada bi gün gittigim okulda benim gibi ikinci yilini calisan bi cocuk var. Her gittigim hafta icim erirken ona bakarken icim titrerken buldum kendimi bir yil birlikte calistik bu yil benim tayinim cikti istanbula. o izmirli birlikte aksarayda calisiyorduk. Simdi ona her seyi soylemeyi duygularimi acmayi dusunuyorum belki de bir daha hic goremeyecegim onuhaftaya izmire gidecegim orada onu arayip her seyi anlatsam ne dersiniz,cunku artik bilinmezlik öldürüyor beni onsuz yapamiyorum
Benim hic yapmadigim bisey ama yapana da tuhaf bakmam .sen bilirsin. O hoslansa gelirdi derdim ben sen bi cesaret dene icinde kalicak yoksaKizlar iyi akşamlar ogretmenim ben,haftada bi gün gittigim okulda benim gibi ikinci yilini calisan bi cocuk var. Her gittigim hafta icim erirken ona bakarken icim titrerken buldum kendimi bir yil birlikte calistik bu yil benim tayinim cikti istanbula. o izmirli birlikte aksarayda calisiyorduk. Simdi ona her seyi soylemeyi duygularimi acmayi dusunuyorum belki de bir daha hic goremeyecegim onuhaftaya izmire gidecegim orada onu arayip her seyi anlatsam ne dersiniz,cunku artik bilinmezlik öldürüyor beni onsuz yapamiyorum
Yok telefonda degil izmire girtigimde yuz yuze konusmaktan bahsettim: )Neden yuzyuze anlatmıyosunuz.
İkinizde koskoca ınsanlarsınız.
Bence bı yerde oturup bunları konusmak daha mantıklı.
Telefon işi manıtacılık gibi biraz
Pardon yanlıs okumusum.Yok telefonda degil izmire girtigimde yuz yuze konusmaktan bahsettim: )
Hic belli etmedigim icin arkadas olduk haliyle,hatta abartip kedi kopek gibi didistigimiz bi hale gelmistik son zamanlarda tatli tatli satasiyorduk surekli birbirimizeAaaaay ne kadar tatlış heyecanlar bunlar ya :)))
Ama ya daha çok üzülürseniz çocuktan size yeşil ışık var mıydı?
Ben de son kez gorecegim belki de diyerek anlatmak istiyorum hislerimi ama cogu kisi erkekler karsisinda kendimizi kucuk dusurmek olarak gördüğünden celiski duyuyor insanCanım açıl cocuga rahatla belkide o da senin gibi hissediyodur eger hissetmiyosada kaybedicek biseyin yok zaten 3 günlük dünya
Sevgilisi yok:))sevgilisi olmadığını biliyorsan ve reddetme olayını göz önünde bulundurup üzülmeyeceğini düşünüyorsan söyle sevdiğini :)
Neden kucuk duselim ki? Kadinlar da sevebiliyorsa, sevdigini soylemek neden kucuk dusurmek olsun? Tamamen toplumun sacma dayatmalari bunlar.Ben de son kez gorecegim belki de diyerek anlatmak istiyorum hislerimi ama cogu kisi erkekler karsisinda kendimizi kucuk dusurmek olarak gördüğünden celiski duyuyor insan
Geel abla geeelArkadaslar bu siteye nasil konu acabilirim tarif eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?