- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 198
- Konu Sahibi Cerremonyka
-
Kamuoyu yokluyorum o yüzden: )İzmire gidince konisacaksan acil olan nedir anlamadım
Konuş ^çocuk^la..
Tesekkur ederim canimGeel abla geeel
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/bir-derdim-var.154/
arama butonunun altında yeni konu aç a tıklıyorsun
Benc icini dok ve rahatla diger turlu icin icini yer..ilk adimi sen at ..Kizlar iyi akşamlar ogretmenim ben,haftada bi gün gittigim okulda benim gibi ikinci yilini calisan bi cocuk var. Her gittigim hafta icim erirken ona bakarken icim titrerken buldum kendimi bir yil birlikte calistik bu yil benim tayinim cikti istanbula. o izmirli birlikte aksarayda calisiyorduk. Simdi ona her seyi soylemeyi duygularimi acmayi dusunuyorum belki de bir daha hic goremeyecegim onuhaftaya izmire gidecegim orada onu arayip her seyi anlatsam ne dersiniz,cunku artik bilinmezlik öldürüyor beni onsuz yapamiyorum
Ay ne tatlisin ya icim rahatladi :))Üniversite yıllarımda açılmıştım birine fazla yeşil ışık olmasına rağmen arkadaş olarak görüyorum seni dedi. aslan burcu olmama rağmen( büyük yıkım onur kırıcı olması gerekirken) oh be rahatladım demiştim hiç kötü olmadım ve hiç pişman olmadım. Söyle kurtul ferahlarsın cevap ne olursa olsun üzülme
Iste guzel bi fikir daha :))) tesekkur ederim:)Öyle seni seviyorum vs demek yerine izmir de görüş güzel bir yemek yiyin ve nabız yokla. İzmir e geldiğim için çok mutluyum seninle görüşmek çok güzel de artık sen de beni görmeye gelirsin falan de zaten sana hissettiği bişeyler varsa devamı gelir
Neden kucuk duselim ki? Kadinlar da sevebiliyorsa, sevdigini soylemek neden kucuk dusurmek olsun? Tamamen toplumun sacma dayatmalari bunlar.
Agzini ara hoslandigi begendigi biri var mi
Evlenmeyi dusunuyor mu sor telini karistir :)sonra duygularini anlat..
Agzini ara hoslandigi begendigi biri var mi
Evlenmeyi dusunuyor mu sor telini karistir :)sonra duygularini anlat..
Dimi dimi cok tesekkurler :))Ehhh bunca taktik var artik yuru konu sahibesi
Insallahh :))Sonucu yaz ay merak ederizCerremonyka
Beğeneceğim biri karşıma çıksa ben ilk adımı atarım hiç çekinmem. Şimdiye kadar beni beğenenler içinden seçim yaptım da ne oldu. Beğendiğin adamı çek al bence.
Denemekten bi sey cikmaz :))Bence de soyleyin.olumsuz cevap alsaniz bile nasil olsa bir daha gorusmeyeceksiniz.hem belkj de cevap olumlu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?