Msparem maverayla çok yakın evliliğimizin senesi ben 1 2 ay önce evlenmişimdir o yüzden çok destek olmak istedim ama birws sakin olmalı güç savaşına giriyor dediği gibi kimse onu tanımıyor haklı haksız mücadesine gerek yokki. O kadar kızgınım ki aileme “ ya kızım sen salak mısın ezik misin ne bu böyle müsade edyorsun” demedikleri için. Burdaki herkes eleştirdi sertçe beni haklılarmış bende sorunmuş ben çok pasif kalmışım. Evet sağlıkçıyım eve haftada 60 dan fazla kişi görüyorum evet çok ünlü ruh ve sinir hastanesnde staj yaptım ama bu evliliğimdeki pasifliğimi engellemedi. En son eşimle tartışmamızda borcumuz olduğu halde ailesini yemeğe çıkarmak istedi. Konu sahibinin eşinin ev alması gibi bişey. Kabul etmedim maddi olarak çok uygunsa isteklerimi sıraladım ve peşine ekledim “ yemeğe çıkarılması gerekiyorsa çıkarırız kendin karar verme” diye. Bana eğer burdakiler o kadar açık eleştiri yapmasalardı ben susar ve “ gidelim. “ derdim :)Kanaryam güzel kuşum benim
Sende bir sürü konu açtın sana da dedim o kadar hoş olumlu güzel bir yaklaşımın vardı ki herkese karşı sana kötü şey yazanlara bile benim gözünü açtınız dedin
Inan bana kişi kendini belli eder nerde olursa olsun taaa ilk konundan şu ana kadar hem sana hem maveraya yazdim ne bana ne.bir başkasına ufacık bir kabalığın olmadı o yüzden hep dedim
Burda herkes kendi yaşadığından yila çıkarak yada etraftan gördüklerinden yola çıkarak bir şeyler yazar kişi bunu nasıl yorumlarsa yorumlar ama mavera taaaaaa baştan beri böyle iste acil yardım diye konu açtı bir hafta oldu nerdeyse sonuç yok
Sonuç şu burdakilere sataşmak burda içindeki kini boşaltmak oysa burda tek Kişi bile kötü bir şey demedi kim.ne diyorsa önün için diyor kanaryam ama görüyorsun
Şuan işten yazıyorum önümde hastalarımın dosyası var :)Size cevap veren de kabahat :) iş yok güç yok, laf yetiştirmekte zor :) hadi ben kaçar. En son yorumumun altına cevap verenler kendini belli etti :)byyyye
Tabi sende iş çok.Size cevap veren de kabahat :) iş yok güç yok, laf yetiştirmekte zor :) hadi ben kaçar. En son yorumumun altına cevap verenler kendini belli etti :)byyyye
Dediğini gördüm. Sonra da inanamayacağın bir hayat yaşıyorum, reelde görsen şaşarsın da dedi. Eminim şaşarım, okumuş etmiş, deha derecesinde zeki, gelecek vadeden bir eski arkadaşımız '' Dul kadın mı oldum beğğn. '' diye ağlıyordu. Yaktı kendini, fena sıfırladı. O övündüğü kariyeri de rahat hayatı da bu adam yüzünden elinden kaymasa bari.Kız dedi bile, nikahı altındayım ben o adamın diye bu konuda. Bir de konunun başında diyordu ki onca üyeye hakaret ettim, kalp kırdım diye.
Bir ay sonra yeni konu açar, onca üyeye kızdım, hakaret ettim, yanlış yaptım, acil yardım, çamaşır makinesini nasıl taşıyacağım diye.Sonra üç gün geçecek, bir iki üyeye saldırıp kocasını güzelleyecek. Bu böyle devam edecek.
Bir de millete yorum yapmayın diyor. O yorum yapmayın dedikleri yorum yapmasa "3" kişi ancak yorum yapar.O da Mavera'yı kesmez zaten. Ne yapacak o zaman, milleti etiketleyip konusuna çağırır artık.
:))) hasta karşılama filandır umarım. Doktor hemşire olup buraya bu kadar vakit ayırıyorsan, vay halimize toplum olarak.Şuan işten yazıyorum önümde hastalarımın dosyası var :)
Heee reytingten ne kazanıyorum ama bölüşelim mi :)Tabi sende iş çok.
Ondan 100 tane konu açmışsın her kavganda.O kadar vaktin yok ki her kavgaya bir konu, her konu bol reytingli di mi?
Ortada olmadığın günlerde de kaçak oynuyorsun zaten.
Sen kadar işim yok. Benle uğraşan kaynanam yok, beni yok sayan kocam yok, evime koşa koşa gidiyorum, kapımı açtığımda huzur hücum ediyor. Bana kar kalan vakitlerimde bakıyorum şöyle.Size cevap veren de kabahat :) iş yok güç yok, laf yetiştirmekte zor :) hadi ben kaçar. En son yorumumun altına cevap verenler kendini belli etti :)byyyye
Hı anladım laf arası muhabbet ekmek arası köfte misali.Eve benden daha çok taktınız. Ev filan alındığı yok. Bir ev var boş, krediler de bitiyor. Alalım mı demiş? Yani laf arası muhabbet.
Ben mesajları okudum. Bana açıkça gelmedi bu konu. Mesajını okudum senin ne evi alıyorsun mu diyeceğim? Ya gerçekten olgunluk bu mu?
Burada ben birçok kırıcı yoruma ters tepki vermedim. Siz iyi okumuyorsunuz. Hadsizlik edenler var arada.Msparem maverayla çok yakın evliliğimizin senesi ben 1 2 ay önce evlenmişimdir o yüzden çok destek olmak istedim ama birws sakin olmalı güç savaşına giriyor dediği gibi kimse onu tanımıyor haklı haksız mücadesine gerek yokki. O kadar kızgınım ki aileme “ ya kızım sen salak mısın ezik misin ne bu böyle müsade edyorsun” demedikleri için. Burdaki herkes eleştirdi sertçe beni haklılarmış bende sorunmuş ben çok pasif kalmışım. Evet sağlıkçıyım eve haftada 60 dan fazla kişi görüyorum evet çok ünlü ruh ve sinir hastanesnde staj yaptım ama bu evliliğimdeki pasifliğimi engellemedi. En son eşimle tartışmamızda borcumuz olduğu halde ailesini yemeğe çıkarmak istedi. Konu sahibinin eşinin ev alması gibi bişey. Kabul etmedim maddi olarak çok uygunsa isteklerimi sıraladım ve peşine ekledim “ yemeğe çıkarılması gerekiyorsa çıkarırız kendin karar verme” diye. Bana eğer burdakiler o kadar açık eleştiri yapmasalardı ben susar ve “ gidelim. “ derdim :)
Evet, inanamayacağım bir hayat yaşıyor gerçekten de.Dediğini gördüm. Sonra da inanamayacağın bir hayat yaşıyorum, reelde görsen şaşarsın da dedi. Eminim şaşarım, okumuş etmiş, deha derecesinde zeki, gelecek vadeden bir eski arkadaşımız '' Dul kadın mı oldum beğğn. '' diye ağlıyordu. Yaktı kendini, fena sıfırladı. O övündüğü kariyeri de rahat hayatı da bu adam yüzünden elinden kaymasa bari.
Yadırgamadığını yaşamadan ölmez insan bence benden uzaklaş. Takıntılı bir insansın. Ve bana taktın :) yazmadan dur seni tebrik edeceğim.Sen kadar işim yok. Benle uğraşan kaynanam yok, beni yok sayan kocam yok, evime koşa koşa gidiyorum, kapımı açtığımda huzur hücum ediyor. Bana kar kalan vakitlerimde bakıyorum şöyle.
Yav he canımEvet, inanamayacağım bir hayat yaşıyor gerçekten de.
Şimdi de başka bir üyenin mesleğini aşağılıyor baksana. Esas günlük hayatta karşı karşıya gelse ses çıkaramayacağı kadınlar tartıştıkları olmasın? Bu tarz insanların karşı tarafta hoşlanmadıkları ne varsa, onlarda olmayanlardır zaten.
Siz niye “biz” diyorsunuz ben onu anlamadım. Burada neden gruplaşmaya ihtiyacınız var.Aslında benmavera110 'yı seviyorum.
Yani hem seviyorum hem üzülüyorum.
Ama en çok da anlamıyorum.
Bazı konuşmalarını hiç anlamıyorum. O size kızıyor,koca ve aileler hakkında yazıp duruyor ya böyle karşımda olsa kek gibi yüzüne bakmaktan başka hiç bir şey yapmayacağım.
Konularını okuyorum,yardım istiyor,destek istiyor,"tamam" diyorum, "bak şöyle yaparsan böyle olur,bu şekilde gidersen kolay olur,yaşadım biliyorum" diyorum.
Mavera'dan bambaşka bir cevap geliyor. Hönnnkkk kalıyorum ben. Ben ne dedim,ne alaka diyorum kendi kendime.
İsteyen boşanır isteyen devam eder. Bizi ilgilendirmez de bizim yazdıklarımıza cevabı çok ilginç.
Hani dese ki "kızlar ya ben kocamı çok seviyorum,bir şans daha verecem ya da boşanamam bizde ayıp günah" dese yine hak verecem ama yok.
Anlaşılmaz cevaplar,alakasız yorumlar...
Neyse...
Belki anlarım umuduyla okumaya da devam ediyorum.
Ben sen değilim, yadırgadığım hiçbir şeyi de yaşamadım bu yüzden , hep yanıma kar kaldı. :)) Sen bize taktın ayrıca. İşin yok muydu senin? Hadi işine.Yadırgamadığını yaşamadan ölmez insan bence benden uzaklaş. Takıntılı bir insansın. Ve bana taktın :) yazmadan dur seni tebrik edeceğim.
Ayhhhh! Ne zor bir kadınsın sen ya!Yav he canım
Siz niye “biz” diyorsunuz ben onu anlamadım. Burada neden gruplaşmaya ihtiyacınız var.
Ben sizin yorumlarınıza ters bir cevap verdim mi?
Gayet yapıcı yorumlardı mantıklı buldum.
Niye “biz” diyerek diğer hadsizliklerle bir görüyorsunuz?
Burası benim konum, sen uzaklaşır mısın. Sanmıyorum çünkü taktın :)Ben sen değilim, yadırgadığım hiçbir şeyi de yaşamadım, hep yanıma kar kaldı. :)) Sen bize taktın ayrıca. İşin yok muydu senin? Hadi işine.
Asistanım tam da öyle yapıyorum inanır mısın hastalarım “ tamam bitanem “ diye konuşur benimle senin gibi saldırgan olanları bile :):))) hasta karşılama filandır umarım. Doktor hemşire olup buraya bu kadar vakit ayırıyorsan, vay halimize toplum olarak.
Yooo ne gruplaşması?Yav he canım
Siz niye “biz” diyorsunuz ben onu anlamadım. Burada neden gruplaşmaya ihtiyacınız var.
Ben sizin yorumlarınıza ters bir cevap verdim mi?
Gayet yapıcı yorumlardı mantıklı buldum.
Niye “biz” diyerek diğer hadsizliklerle bir görüyorsunuz?
Katibim sakin, böyle bir konuda ban yemeye değmez.Ben sen değilim, yadırgadığım hiçbir şeyi de yaşamadım, hep yanıma kar kaldı. :)) Sen bize taktın ayrıca. İşin yok muydu senin? Hadi işine.
Evet , konumu istediğim gibi açarım. Siz üslubunca yorum yapabilirsiniz. İyi yorum yapın demiyorum, kelimelere dikkat edin. Ben yokken benim için burada yazışmayın yok şu an kocasına sarma sarıyordur filan . Ne kadar kötü niyet akıyor ya, düşündükçe üzğlüyorum sizin için.Ayhhhh! Ne zor bir kadınsın sen ya!
Konu açan "sen", yorum yazan "biz".
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?