Msparem maverayla çok yakın evliliğimizin senesi ben 1 2 ay önce evlenmişimdir o yüzden çok destek olmak istedim ama birws sakin olmalı güç savaşına giriyor dediği gibi kimse onu tanımıyor haklı haksız mücadesine gerek yokki. O kadar kızgınım ki aileme “ ya kızım sen salak mısın ezik misin ne bu böyle müsade edyorsun” demedikleri için. Burdaki herkes eleştirdi sertçe beni haklılarmış bende sorunmuş ben çok pasif kalmışım. Evet sağlıkçıyım eve haftada 60 dan fazla kişi görüyorum evet çok ünlü ruh ve sinir hastanesnde staj yaptım ama bu evliliğimdeki pasifliğimi engellemedi. En son eşimle tartışmamızda borcumuz olduğu halde ailesini yemeğe çıkarmak istedi. Konu sahibinin eşinin ev alması gibi bişey. Kabul etmedim maddi olarak çok uygunsa isteklerimi sıraladım ve peşine ekledim “ yemeğe çıkarılması gerekiyorsa çıkarırız kendin karar verme” diye. Bana eğer burdakiler o kadar açık eleştiri yapmasalardı ben susar ve “ gidelim. “ derdim :)Kanaryam güzel kuşum benim
Sende bir sürü konu açtın sana da dedim o kadar hoş olumlu güzel bir yaklaşımın vardı ki herkese karşı sana kötü şey yazanlara bile benim gözünü açtınız dedin
Inan bana kişi kendini belli eder nerde olursa olsun taaa ilk konundan şu ana kadar hem sana hem maveraya yazdim ne bana ne.bir başkasına ufacık bir kabalığın olmadı o yüzden hep dedim
Burda herkes kendi yaşadığından yila çıkarak yada etraftan gördüklerinden yola çıkarak bir şeyler yazar kişi bunu nasıl yorumlarsa yorumlar ama mavera taaaaaa baştan beri böyle iste acil yardım diye konu açtı bir hafta oldu nerdeyse sonuç yok
Sonuç şu burdakilere sataşmak burda içindeki kini boşaltmak oysa burda tek Kişi bile kötü bir şey demedi kim.ne diyorsa önün için diyor kanaryam ama görüyorsun