- 28 Ocak 2021
- 842
- 254
- 53
Öğğğğ :) kadına şiddete mail. Senden iyi kaynana olur. Hadi bakalımBana ne dert olacak, sana olur. Kocan sana az bile yapıyor, bilse çok yapar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğğğğ :) kadına şiddete mail. Senden iyi kaynana olur. Hadi bakalımBana ne dert olacak, sana olur. Kocan sana az bile yapıyor, bilse çok yapar.
İki aya gelir kısslaaar napsam boşanıyom boşancam boşanayazdım diye konu açarsın, merak etme.Daha fazla muhattap olmayacağım yahoşçakalın , elvedaaaaaaa :)
Umarım başına gelmez. :)İki aya gelir kısslaaar napsam boşanıyom boşancam boşanayazdım diye konu açarsın, merak etme
Gelmez merak etme.Umarım başına gelmez. :)
Onu biliyoruz yahu bilmediğimiz şeyleri söyleAyyyyçok korkunç :) ödüm koptu :)
susar mısın :) çıkış yapmak zorunda kalacağım. Kendi profiline günlük bir şeylerden bahset hadi.İki aya gelir kısslaaar napsam boşanıyom boşancam boşanayazdım diye konu açarsın, merak etme
Sen hastasın ciddi anlam da hastaEsra erol sayfasının altındaki yorumlara gidin. Orda birazcık içinizi dökün :) burda bana saçma yorum yapanların profiline baktım :) bugün müge anlı da ne oldu öyle yaaa filan diye konu açtığını gördüm :)))))))) amanın... gerçekten zamanım yok![]()
Onu biliyoruz yahu bilmediğimiz şeyleri söyle
Amaaaaaan zırt :)Onu biliyoruz yahu bilmediğimiz şeyleri söyle
Neden iki kere alıntılıyorsun aynı mesajımı? Ne geçmez bir hırs.susar mısın :) çıkış yapmak zorunda kalacağım. Kendi profiline günlük bir şeylerden bahset hadi.
Sen hastasın ciddi anlam da hasta
Mal dediğin kadınlar kadar olsan keşke
Mavera doğru söyle kız elinde yine valizin varken aklına kk geldi de mi ahdhhsh
Amaaaaaan zırt :)
Katip muhtemelen kocası valizle tutup dışarı attı.Neden iki kere alıntılıyorsun aynı mesajımı? Ne geçmez bir hırs.
Yeni konu açamadı eskisinden devam ediyorMavera doğru söyle kız elinde yine valizin varken aklına kk geldi de mi ahdhhsh
Çamaşır makinasini valize sigdirdigin gün blofun tutar ha.
Acamaz ki :)Yeni konu açamadı eskisinden devam ediyor
![]()
Yok atmamıştır. Atsa hanımlar haklıydınız kusura kalmayın hede hödö derdi. Evinde şimdi o, kocası arada öpüyor, yetiyor ona, o öpücüğün havası bunlar.Katip muhtemelen kocası valizle tutup dışarı attı.
Yoksa hanımlar kem kum hakliydiniz, kusura kalmayın hede hodo derdi.
Yok bacimsu öbür konuda iyice komedi duruma düştü zaten :)Yok atmamıştır. Atsa hanımlar haklıydınız kusura kalmayın hede hödö derdi. Evinde şimdi o, kocası arada öpüyor, yetiyor ona, o öpücüğün havası bunlar.
Elvada dedi ve gittiAcamaz ki :)
Oburunde bile doğru düzgün yazıp çizemedi
Kocası ile birbirine yine girdiğine yemin edebilirim, hatta yine terketsem mi acaba dediğine de edebilirim, ama ispat edemem![]()