- 13 Aralık 2014
- 2.990
- 6.306
- 158
Konuyu başından beri takip ediyorum yazıyım dedim dedim yazmadım ama yazıcam artık.Arkadaslar destek icin sagolun suan kendimi daha iyi hissediyorum . Keske ailemde sizin kadar vicdanli ve merhametli olsaydılar . Evliliğimi bu sekilde kangiran evliliği kurtarmak zorunda kalmazdim esiminde hic umrunda degil halen bile demekki vicdanı hic kalmamış. Rabbim icine merhamet versin
Vicdandan bahsetmişsin biz yorum yapan kk üyelerinin vicdanından. Biz sana vicdanlı davranıyoruz ama eşin dostun akrabaların seni görmezden geliyor kuyulara atıyor. Sen kendi hayatına bakıp kendine vicdanlı davranmazsan kusura bakma da kimse senin hayatını düzeltemez.
Senin tek istediğin şey ailen tarafından ya da eşin tarafından sahip çıkılması. Kendim bişey yapamam bana ya eşim ya ailem sahip çıksın kafasındasın. İki taraf ta senin için hiç birşey yapmıyor hatta hayatını daha da zorlaştırıyorlar. Sen de kimse SAHİP ÇIKMAZSA eziyetimi çeker otururum diyorsun. Sen kendine SAHİP ÇIKMAZSAN HAKKINI KORUMAZSAN ÇOCUKLARINA BUNLARI YAŞATIRSAN kusura bakma ama kimse sana sahip çıkmaz. Sen bikere kendine saygı duy ki annen baban eşin kaynanan sana saygı duysun. Bu neyin inadı anlamış değilim illa evli kalıcam diyorsun. Çocuklarının gözü önünde dayaktan öldüğün zaman emin ol çok faydası olur bu durum çocuklarına. Şimdi de kimbilir nasıl etkileniyorlar yavrucaklar. Bu şekilde büyüyen evlatların geleceğin anarşist psikopatları olmaya aday farkındamısın..