acil yardim kizlarrr

ceylinnmerve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
23
8
3
36
26 yasindayim beşinci yilimiz bitti altinci yilimiza girdik ayrilmak uzereyiz ama ayrilmak istemiyorum esimii çok seviyormusum ve 4.5 yasinda dünyatatlisi bir kizimiz var evliligimizin baaindan beri ssürekli problemlerimiz oluyordu Esim turizmci bar işletiyor ister istemez kiskancliklar oluyordu her iki taraftada ilk başlarda evliliğe alisamama falan birsuru zor durumun şimdiye kadar üstesinden bi şekilde geldik yilbasi günü eşinden bi. elemanibborç istedi bende surat yaptim tavir yaptim sonunda ödemezse yine biz uzuluruz diye ama keşke hic karismasaydim eşiminbir huyu var cçok inatci ve haklida olsam haksizda olsam sürekli küser ve bende bundan bikmis durumdayim Esim yine bana kuştu bende karistigim için hatami anladim ama İa isten geçti barismak için yanina gittim ama kabul etmek istemedi iki uç gün uzayinca bende çok sinirlendim bi gün ayri yasayalim bi süre dedim ve Esim bavulunu topladi gitti abisinin yanina aradan biraz zaman geçti bu hic arayip sormuyo ben daha çok bozuldum çocuğuna o kadar düşkün adam çocuğunu bile aramadi bi asinirle yine dilekçe vericem ben dedim ama vermedim kiyamadm sonrasında esime bu durum çok koymuş avukatla görüşmüş ama dava acilmamis ve Esim sonrasında memleketine gitmiş ilk zmnlar bnmle görüşmek istemedi sonrasında bi iki defa internetten görüştük bitti bnm için dedi ama hala dava acilmadi ve facebookta profil resminde hala aile fotografimiz var son uç dört aydir herşey çok gzldi eayalarimiz falan değişmişti gzl vakit geçirmeye caliaiyorduk fakat Esimsezondan ciktigi iiçin çok bunaldigini tatile gidelim falan diyordu o donemde bnm doktor isim.ve annemin ameliyat isi olduğu için ertelemistik ama simdi gitti en ason donucekmisin bize dedim bilmiyorum dedi ve su an sebep olarak iki yol önceki sorunları falan gösteriyor abisine geleyim oraya diyorum kafasi su an çok karisik diyorve iki ggün önce terapiye basladim çünkü iletişim sikintimiz var 6ay sürekli beraberiz 6 ay sürekli yok ama esimi çok seviyormusum onu anladm onu kaybetmek istemiyorum sizce ne yapmaliyim bana fikir verin lütfen bu arada evden gideli 18 gün oldu çocuğuna o kadar düşkün adam.nsl oluyorsa aramiyor ve bizi unutmasindan korkuyorum su an ben evimizdeyim

Bence sizin dusundugunuz kadar duskub degilmis esiniz size ve cocugunuza. Gideli nerdeyse bir ay olacak maddi olarak nasil siz calisiyor musunuz, bir gelir kaynaginiz var mi? Eger yoksa gittiginden beri nasil geciniyorsunuz.

Birbirinizi cok bunaltmissiniz, bence ustune cok dusmeyin ve sinir aninda agzinizdan cikacak cumleleri cok iyi dusunup soyleyin. Sonra pisman oluyorsunuz.

Maddi olarak giderken birakmis ve sonraainda ihtiyaclarimizi karsilamamiz için altinlari bozdirmamizi ve hesap numarasi acmami ordanda mağdur olmamam için para yollayacagini söyledi evet çok çabuk parlayan birisiyim buda çok kotu bi huy malesef

İnsallah duzelir ama ikinizinde gercekten bunu istiyor olmasi lazim. Bu yuzden akisina birakin o aramazsa aramayin. Hic aramazsa baska problemlerde var demektir buna kendinizi alistirin.

Ben su an onun eve donmesini çok istiyorum ve gerçekten su an bu durum çok zoruna gidiyor kendince olan hatalari halledebilmek için terapiye basladim oda dönseokonuda iknaedicem ama ssilinti gelmesinde ilk zamanlar çok yazdim falan özledik seni evine don falan diye ama 4 5 gündürhic arayip ssoruyorum bgn minigimiz karne alicak belki arar diye bekliyorum acaba yanina bende gitsem tepkisi nazil olur onu kestiremiyorum su an

Siz soylediklerinizden pisman olmus esinize karsi olumlu adimlar atmissimiz gerisi onun bilecegi is. Donmezse cok yazik eder. Bir baba olarakta sizin onun yaninda degil onun sizin yaninizda olmasi lazim. Lutfen kendinizi suclamayin sinir aninda bir cok sey soyleniyor, herkes esinizin yaptigini yapsa dunyada evli cift kalmaz. O da dunden merakliymis gitmeye.

Esim çok grurludur aslında bende oyleyim o bana ayni şekilde deseydi bende giderdim ama haklisiniz gelmek isteyen gelir tabi

Canim sokakta kime sorsam gururluyum der. Gurur 20 gundur esle ona muhtac kiz cocugunu birakip gitmekle olmuyor. Arada cok buyuk bir mevzuda yok.

Evet su anki çk ok büyük bi problem değil amaddediğim gibi iletişim problemi olduğunu ve birbirimizle fazla inatlastigimizi farkettik terapistimle bnde ilk bu karari aldigimda eşimebbeş yilin agirligi var üzerimde demiştim çünkü sik tartisiyorduk simdi onunda bana söylediği bu bende tam bireylerin farkina varmisken terapiye fln baslamisken bitirme taraftarı değilim bu yüzdenyeniden ddenemek istiyorum ama birşeyler yapmam lazim sanirim cmrtesi günükizimida alip yola cikicam bilmiyorum ne kdr doğru olacak alti ay yoğun ve stresli bi sezon geçirdi sanirim bnde üzerine bez fazla gittim simdi pismanligini yasiyorum o yüzden ne yapip edip düzeltmem lazim Esim normalde ev işlerine kdr bana yardim eden birisi kislari genelde birlikte vakit geciririz ama iste sik tartışmalar ve kusmeler bzm evliligimizi biraz fazla yipratti ayrıca guvenimde kendisine sonsuz umarim sevgisi bitmemiştir ve yeniden baslayabiliriz

Hakkinda hayirlisi olur insallah canim, gelismeleri buraya yazarsin umarim hersey istedigin gibi olur.

Bu evlilik kurtulur Allahın izniyle arkadaşım.terapine devam et eşinide ara ama sıkma adamı terapınfrn falan bahset dönmesini iste gel konuşalım de. Fazla ayrı kalmak farklı sonuclar doğurur

İnşallah yagmurzerresi yrn cocugumuda yanima alip gidicem yanina eşimin kovsada son sansimi deniycem bakalim belki onun için kilometrelerce yol çektiğim için uzatmaz yada tam tersi olur

umarım herşey düzelir...elinizden gelen herşeyi yapın..ne diyebilirimki...

Tartışma aninda soylenmemesi gereken ilk söz boşanmadir. Iki taraf da cok inciniyor . Ayrilik, terketme ,bosanma kelimeleri nekadar cok zikredilirse gidişat o yone kayıyor
. .
Eşinizin sizi düşünmesi maddi olarak zor durumda birakmamasi hala kafasinda aile kavraminin bitmedigini gosteriyor bana göre. Belki bu sefer cok kirilmistir zaten kusme huyu varmis. Esinize internetten gullu kalpli keklerden yollayabilir icine de ozur dilerim özledim gbi seyler yazabilirsiniz hatta mumkunse bi de kizinizla mutlu aile resmi bulunsun notta. Kapiya gelen kargoya da yüzünü ceviremez herhalde
Esim çok grurludur aslında bende oyleyim o bana ayni şekilde deseydi bende giderdim ama haklisiniz gelmek isteyen gelir tabi

eşinizin elemanına vereceği avans veya sizin deyiminizle borç needn sizi ilgilendiriyor? iş bu sonuçta özle bir konu değil ki...
bence siz çok müdahil olmuşsunuz işini sanırım kıskançlık sebebiyle..

Özürmsjlarini ddenedim aile fotografik fln tek carem gitmek ksldi yanina borç meselesine gelince isteyen kişi gecen yol sezonda bizi yari yolda birakip çekip gitti ve o yüzdende de hazin uç ay sikintili günler gecirdik kiskanclikla alakasi yok yani

Valla eşinin çok darlamışsın.
En sonunda adam senden kaçmış.
Üzerine gitme bir süre rahat bırak. Kafasını dinlesin. Geri mutlaka gelecektir. Çocuğunuz için en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…