- 23 Ocak 2015
- 23
- 8
- 3
- 36
- Konu Sahibi ceylinnmerve
-
Ben su an onun eve donmesini çok istiyorum ve gerçekten su an bu durum çok zoruna gidiyor kendince olan hatalari halledebilmek için terapiye basladim oda dönseokonuda iknaedicem ama ssilinti gelmesinde ilk zamanlar çok yazdim falan özledik seni evine don falan diye ama 4 5 gündürhic arayip ssoruyorum bgn minigimiz karne alicak belki arar diye bekliyorum acaba yanina bende gitsem tepkisi nazil olur onu kestiremiyorum su an
Esim çok grurludur aslında bende oyleyim o bana ayni şekilde deseydi bende giderdim ama haklisiniz gelmek isteyen gelir tabi
Evet su anki çk ok büyük bi problem değil amaddediğim gibi iletişim problemi olduğunu ve birbirimizle fazla inatlastigimizi farkettik terapistimle bnde ilk bu karari aldigimda eşimebbeş yilin agirligi var üzerimde demiştim çünkü sik tartisiyorduk simdi onunda bana söylediği bu bende tam bireylerin farkina varmisken terapiye fln baslamisken bitirme taraftarı değilim bu yüzdenyeniden ddenemek istiyorum ama birşeyler yapmam lazim sanirim cmrtesi günükizimida alip yola cikicam bilmiyorum ne kdr doğru olacak alti ay yoğun ve stresli bi sezon geçirdi sanirim bnde üzerine bez fazla gittim simdi pismanligini yasiyorum o yüzden ne yapip edip düzeltmem lazim Esim normalde ev işlerine kdr bana yardim eden birisi kislari genelde birlikte vakit geciririz ama iste sik tartışmalar ve kusmeler bzm evliligimizi biraz fazla yipratti ayrıca guvenimde kendisine sonsuz umarim sevgisi bitmemiştir ve yeniden baslayabiliriz
Esim çok grurludur aslında bende oyleyim o bana ayni şekilde deseydi bende giderdim ama haklisiniz gelmek isteyen gelir tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?