- 23 Ocak 2015
- 23
- 8
- 3
- 36
- Konu Sahibi ceylinnmerve
Kozlar ben megerse esimi hic taniyamamisim gerçekten su an en basta kendimden nefret ediyorum boyle bi insanla bi evlilik yaptigim için bi yuva kurduğum için Esim gelmiş bnm hic hbrim yok bgn yigenine sordum ve o söyledi aksam msj attim eşime napiyosun DİE iyiyim sen yazdi bir ayin sonunda sonra konuşmak istediğimi söyledim cvp yok ve az önce gördüm abisi facebook tan etiket yapmis barda egleniyorlar biraz zaman geçti tekrar vaktim Esim etiketi kaldirmis gezip tozmasinda degilimde bu adam benle beraberken ben ayni bara gitmek istediğinde ben sevmiyorum etmiyorum eglenemiyorum derdi ve gittiğimizde surat beş karis olurdu simdi nsl egleniyor hyr bu adamin kasti banamiymis megerse Esim sadece özgürlük istiyormuş bekar GB davranmak istiyormuş bir kez daha onu anladım artik dönse bile ben affetmiycem bir aydir çocuğuna o KDE düşkün adam nsl oluyorsa çocuğunu görmeyegelmiyor birde utanmadan bbütün profil resimlerinde aile resmimiz var bu nsl bi aile bgn o KDE kotuyumki hem çok sevdiğim babaannesi kaybettim hem çocuğum hasta üstüne bide kendi durumum artik sabrim tasti taşacak çok mrk ediyorum ben bunlari hak edicek ne yaptim