• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardim kizlarrr

Kozlar ben megerse esimi hic taniyamamisim gerçekten su an en basta kendimden nefret ediyorum boyle bi insanla bi evlilik yaptigim için bi yuva kurduğum için Esim gelmiş bnm hic hbrim yok bgn yigenine sordum ve o söyledi aksam msj attim eşime napiyosun DİE iyiyim sen yazdi bir ayin sonunda sonra konuşmak istediğimi söyledim cvp yok ve az önce gördüm abisi facebook tan etiket yapmis barda egleniyorlar biraz zaman geçti tekrar vaktim Esim etiketi kaldirmis gezip tozmasinda degilimde bu adam benle beraberken ben ayni bara gitmek istediğinde ben sevmiyorum etmiyorum eglenemiyorum derdi ve gittiğimizde surat beş karis olurdu simdi nsl egleniyor hyr bu adamin kasti banamiymis megerse Esim sadece özgürlük istiyormuş bekar GB davranmak istiyormuş bir kez daha onu anladım artik dönse bile ben affetmiycem bir aydir çocuğuna o KDE düşkün adam nsl oluyorsa çocuğunu görmeyegelmiyor birde utanmadan bbütün profil resimlerinde aile resmimiz var bu nsl bi aile bgn o KDE kotuyumki hem çok sevdiğim babaannesi kaybettim hem çocuğum hasta üstüne bide kendi durumum artik sabrim tasti taşacak çok mrk ediyorum ben bunlari hak edicek ne yaptim

konu sahıbı üzülmenı ıstemem ama dost acı söyler.kırılma nolur bence bu evlılık yürümez esınız bugun degılse yarın bır başka bayanla sevgılıde olabılır bu psıkolojım bozuk anlaşamıyoruz demeler bahane adam almışta sorumluluğu ustune kendınce faturaalar ödemede fılan.o bekar hayatı yasasın gununu gun etsın gurur desın buna.sız onu bekleyın stres olun gelcekmı gelırmı napıyo dıye sıze yazık degılmı.adam akıllı oturup konusmalısınz ya döner eve ya gıder sızde yolunuza bakarsınız duruma göre.

Tubisizm aklim basima geldi ama geç geldi ben elimden geleni yaptigimi düşünüyorum ve bu saatten sonra pazartesi ilk isim kendim dava acicam ve tek celsede boşanmak için cabaliycam çok haklisiniz stres olmaktan başkabisey ddeğil bnmkisi ona 8 yilimi verdiğim için kendimden utaniyorum tek iyi yani dünya tatlisi bi kizin var onun için daha güçlü olucam artik

Tubisizm aklim basima geldi ama geç geldi ben elimden geleni yaptigimi düşünüyorum ve bu saatten sonra pazartesi ilk isim kendim dava acicam ve tek celsede boşanmak için cabaliycam çok haklisiniz stres olmaktan başkabisey ddeğil bnmkisi ona 8 yilimi verdiğim için kendimden utaniyorum tek iyi yani dünya tatlisi bi kizin var onun için daha güçlü olucam artik
acelede karar verme bence o kadar yıl vermıssınız bır konuşmayı hakedıyor konusun nerde napmıs bır ay sevgısımı bıtmıs kızını görmemeye nasıl dayanmış vb sorun.belkı haklı sebepleri vardır bır umut.dinleyın once psıkılojım bozuktu gurur yaptım vb derse acarsınız davayı.sonucta ortada bır çocuk var.ama kendını en kötüye hazırlakı sonradan daha cok uzulme.

Yok acele değil ben bgne KDE sabirla bekledimama bgn kendisi artik cizçizmeyi asti bnm zor animda yaninda olmayan hic olmasindaha iyi sşimdiye KDE hep çocuğum için diyordum ama bu şekilde BN uzuldukce cocugumla iyi iletişim kuramiyorum bu saatten sonra hayatmi tamamen çocuğuna adiycam ve hayatima beni gerçekten seven insanları sokucam çocuk içinayri dava acicam ddemişti ama hakim çocuğu herhalde boyle bir insana vermez madem çocuğunacçok duskunmus simdi ben sabahlarken neredeymis

çocuklar genelde anneye verılıyor .babasıda haftada bır görür belkı .hakkında hayırlısı olsun.böyle olmasaydı keşke ama kaderimizdekini yasıyoruz.vardır allahın bildiği belki bundan sonra hayatın daha güzel olur.

Boşluk sürecinde sakın bırakma alışmasın yalnızlığa,kopabilir.Onu çok özlediğinizi belirt sürekli ama boğmadan ve kavga etmeden tabi ki.Sen adımını at özür dilemen gerekiyorsa dile,ailesini seviyorsa mutlaka çok geç kalmadan toparlar o da.Allah yardımcınız olsun.

26 yasindayim beşinci yilimiz bitti altinci yilimiza girdik ayrilmak uzereyiz ama ayrilmak istemiyorum esimii çok seviyormusum ve 4.5 yasinda dünyatatlisi bir kizimiz var evliligimizin baaindan beri ssürekli problemlerimiz oluyordu Esim turizmci bar işletiyor ister istemez kiskancliklar oluyordu her iki taraftada ilk başlarda evliliğe alisamama falan birsuru zor durumun şimdiye kadar üstesinden bi şekilde geldik yilbasi günü eşinden bi. elemanibborç istedi bende surat yaptim tavir yaptim sonunda ödemezse yine biz uzuluruz diye ama keşke hic karismasaydim eşiminbir huyu var cçok inatci ve haklida olsam haksizda olsam sürekli küser ve bende bundan bikmis durumdayim Esim yine bana kuştu bende karistigim için hatami anladim ama İa isten geçti barismak için yanina gittim ama kabul etmek istemedi iki uç gün uzayinca bende çok sinirlendim bi gün ayri yasayalim bi süre dedim ve Esim bavulunu topladi gitti abisinin yanina aradan biraz zaman geçti bu hic arayip sormuyo ben daha çok bozuldum çocuğuna o kadar düşkün adam çocuğunu bile aramadi bi asinirle yine dilekçe vericem ben dedim ama vermedim kiyamadm sonrasında esime bu durum çok koymuş avukatla görüşmüş ama dava acilmamis ve Esim sonrasında memleketine gitmiş ilk zmnlar bnmle görüşmek istemedi sonrasında bi iki defa internetten görüştük bitti bnm için dedi ama hala dava acilmadi ve facebookta profil resminde hala aile fotografimiz var son uç dört aydir herşey çok gzldi eayalarimiz falan değişmişti gzl vakit geçirmeye caliaiyorduk fakat Esimsezondan ciktigi iiçin çok bunaldigini tatile gidelim falan diyordu o donemde bnm doktor isim.ve annemin ameliyat isi olduğu için ertelemistik ama simdi gitti en ason donucekmisin bize dedim bilmiyorum dedi ve su an sebep olarak iki yol önceki sorunları falan gösteriyor abisine geleyim oraya diyorum kafasi su an çok karisik diyorve iki ggün önce terapiye basladim çünkü iletişim sikintimiz var 6ay sürekli beraberiz 6 ay sürekli yok ama esimi çok seviyormusum onu anladm onu kaybetmek istemiyorum sizce ne yapmaliyim bana fikir verin lütfen bu arada evden gideli 18 gün oldu çocuğuna o kadar düşkün adam.nsl oluyorsa aramiyor ve bizi unutmasindan korkuyorum su an ben evimizdeyim

Allah Allah ... Böyle şeyleri okuyunca çok üzülüyorum ya.

Bence esiniz boyle yaparak size kendince iyi bir ders vermek istiyor,bir daha islerine karismamaniz icin ve istedigi bir cok seyi kendi istegi dogrultusunda yapmaniz icn göz dagi vermeye calisiyor,bosanmaki steyeceginden degil yani,yoksa coktan dilekce verirdi ki bunda bosanilacak bir durum yok..sizin ona sitem edip,trip atacaginiz yerde,kendini üste cikarmak icin kendisi küsme,alinma numarasi yapiyor bence.

[QUOTEöyle rdunyaaaa, post: 39141500, member: 487829"]Bence esiniz boyle yaparak size kendince iyi bir ders vermek istiyor,bir daha islerine karismamaniz icin ve istedigi bir cok seyi kendi istegi dogrultusunda yapmaniz icn göz dagi vermeye calisiyor,bosanmaki steyeceginden degil yani,yoksa coktan dilekce verirdi ki bunda bosanilacak bir durum yok..sizin ona sitem edip,trip atacaginiz yerde,kendini üste cikarmak icin kendisi küsme,alinma numarasi yapiyor bence.[/QUOTE]
Aynen oyle oldu arkadasim bgn eve dondu o kdr laf söyledim bosanicam edicem diye bende ama Çocuğumun gun geçtikçe karsimda kotu olması ve bgn bana anmw babam.nolur eve donsun diye yalvarmasi bnmde esime yalvarmama sebep oldu kendince şartlar koştu çocuğum için hepsine tamam dedim bakalim

Back
X