- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi dumanseda122
-
Onu bilmiyorum oky.hatalı değil ama kelimeleri önemli. utanman yokmu demek yanlış. utanmaz demiş resmen.
şahsen bana utanman yokmu diyene saygı duyamam
en çok 1 saat içinde veriyorlar.Kan testi sonucunu hemen verirler mi ki ben de merak ettim.huyum kurusun.
yok zaten konu sahibide ve bu tarz yazanlar o kelimeye istinaden yazdılar.Onu bilmiyorum oky.
Yani ahlak bekçilerine karşı zaten kapım her zaman kapalı.
Ben genel anlamda yazdım.
Aile hekiminde yaptırırsa yarına veriyorlar,hastanede yaptırıyorsa en geç öğleden sonra alabilir.Kan testi sonucunu hemen verirler mi ki ben de merak ettim.huyum kurusun.
Sevişsinler de sevişecekleri adamı iyi seçsinler. Bence kiminle, nerede, ne zaman seviştiğin çok önemli.Savaş olacağına sevişme olsun.
Herkes sevişsin, sevişen insan mutlu olur, hayata pozitif bakar.
Sevişelim lakin dikkatli olalım.
Zorunlu yorum; hamile olma ihtimalin bence az ama yine de emin olmak için kan testi yaptırmanı destekliyorum.
Tabii ki bu konuda kesinlikle katılıyorum.Sevişsinler de sevişecekleri adamı iyi seçsinler. Bence kiminle, nerede, ne zaman seviştiğin çok önemli.
Savaş olacağına sevişme olsun.
Herkes sevişsin, sevişen insan mutlu olur, hayata pozitif bakar.
Sevişelim lakin dikkatli olalım.
Zorunlu yorum; hamile olma ihtimalin bence az ama yine de emin olmak için kan testi yaptırmanı destekliyorum.
Güzel slogan olmuş vallaSlogan gibi olmus
Sevelim, sevilelim, seviselim
Kesinlikle..Tabii ki bu konuda kesinlikle katılıyorum.
Aşk ve sevgi ve saygı çok önemli, sevişelim ama sırf hareket olsun diye değil, gerçekten ruhumuzu doyursun bu sevişme..
Korunmaya da azami dikkat, bunun sadece hamileliği değil hastalığı da var. Adamın geçmişini bilemeyiz sonuçta.
iyide burda düşünce sormadımki başka bişe sordumO da bir görüştür saygı duymalısın insanlar da ki onlar da senin düşüncelerine saygı duysun.
O öyle düşünüyor diye hatalı mı?
Düşünce kişiseldir, hatalısı olmaz.
14 yaş çocukluk yaşıdır bence. Nasıl bu kadar büyüdü ne ara büyüdü bu insanlar aklım almıyor.Kesinlikle..
Daha bugün siyaset topikinde haber vardı. 14 yaşında bir kızın ilişki videosunu nete yaymışlar.
Bilemiyorum bence bizim kızlarımız çok bilinçsiz.
Öncelikle erkeği elinde tutmak için kabul ediyor bunu. Erkek “işte ben de erkeğim ihtiyaçlarım var başkasına mı gideyim” bu laftan sonra kendine güvensiz kızımız yelkenleri bir indiriyor pir indiriyor.
14 yaşında bir insanı takip etmeyen anne baba da hatalı tabi. İzini sürmek anlamında değil iletişim anlamında..
Bu liste uzar gider yani..
İnsan beyin olgunluğuna erişince yapsın arkadaş şu işi.
KK da açılan konulara soru cevap mı gidiyoruz hep. Bir şey sorarsın onun hakkında yorum da yapabilir insanlar. O zaman yazdıklarımız tek cümleden ibaret olmalı ve sonra çıkmalıyız konudan gibi olmuş.iyide burda düşünce sormadımki başka bişe sordum
Canım sen şu testi yaptırmadan rahatlamayacaksın, zaten yaptırdıktan sonra eminim regl olursun.iyide burda düşünce sormadımki başka bişe sordum
nedesem haklıyım diye başladığın konuda seni diretmem öyle diyorsan öyledir.KK da açılan konulara soru cevap mı gidiyoruz hep. Bir şey sorarsın onun hakkında yorum da yapabilir insanlar. O zaman yazdıklarımız tek cümleden ibaret olmalı ve sonra çıkmalıyız konudan gibi olmuş.
Cevap : hayır hamile değilsindir.
Cevap: evet olabilirsin de tahlil yaptırmalısın.
Yoruma kapalı mı konular?
Ya ben bu kadar sayfa geçmiş tek bir yorum yazdım ki genel anlamda insanların birbirine saygı duyması temasını ele alıyordu. Sonrasında “soru sordum sadece” diye bir şey yazdın.nedesem haklıyım diye başladığın konuda seni diretmem öyle diyorsan öyledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?