acil yardım reglim gecikti,

hatalı değil ama kelimeleri önemli. utanman yokmu demek yanlış. utanmaz demiş resmen.
şahsen bana utanman yokmu diyene saygı duyamam
Onu bilmiyorum oky.
Yani ahlak bekçilerine karşı zaten kapım her zaman kapalı.
Ben genel anlamda yazdım.

Savaş olacağına sevişme olsun.
Herkes sevişsin, sevişen insan mutlu olur, hayata pozitif bakar.
Sevişelim lakin dikkatli olalım.

Zorunlu yorum; hamile olma ihtimalin bence az ama yine de emin olmak için kan testi yaptırmanı destekliyorum.

Sevişsinler de sevişecekleri adamı iyi seçsinler. Bence kiminle, nerede, ne zaman seviştiğin çok önemli.

Sevişsinler de sevişecekleri adamı iyi seçsinler. Bence kiminle, nerede, ne zaman seviştiğin çok önemli.
Tabii ki bu konuda kesinlikle katılıyorum.
Aşk ve sevgi ve saygı çok önemli, sevişelim ama sırf hareket olsun diye değil, gerçekten ruhumuzu doyursun bu sevişme..
Korunmaya da azami dikkat, bunun sadece hamileliği değil hastalığı da var. Adamın geçmişini bilemeyiz sonuçta.

Slogan gibi olmus

Sevelim, sevilelim, seviselim

Kesinlikle..

Daha bugün siyaset topikinde haber vardı. 14 yaşında bir kızın ilişki videosunu nete yaymışlar.

Bilemiyorum bence bizim kızlarımız çok bilinçsiz.

Öncelikle erkeği elinde tutmak için kabul ediyor bunu. Erkek “işte ben de erkeğim ihtiyaçlarım var başkasına mı gideyim” bu laftan sonra kendine güvensiz kızımız yelkenleri bir indiriyor pir indiriyor.

14 yaşında bir insanı takip etmeyen anne baba da hatalı tabi. İzini sürmek anlamında değil iletişim anlamında..

Bu liste uzar gider yani..

İnsan beyin olgunluğuna erişince yapsın arkadaş şu işi.

stres üzüntü ve acaba hamile miyim? diye sürekli düşünmeniz geciktirmiştir büyük ihtimalle..

kan testi yaptırın ertesi gün regl olursunuz.

14 yaş çocukluk yaşıdır bence. Nasıl bu kadar büyüdü ne ara büyüdü bu insanlar aklım almıyor.

Cinsel birliktelik 22-23 ten önce yaşanmamalı bence.
Ben kız kardeşime de söylüyorum her zaman, "bak kızım sana bir şeyleri yaşama diye engel olamam ama bunu doğru yaşta ve doğru insanla yaşamalısın, alelade biriyle yaşanmaz böyle şeyler, psikolojin altüst olur, ben bile toparlayamam" diyorum.

Velhasılı ailelerin gerçekten çocuklarını çaktırmadan kontrol altında tutması gerekiyor, kız ya da erkek farketmez.
Kafalarına bir şeyleri işlemek lazım ama korkutarak veya tabu olarak değil.

iyide burda düşünce sormadımki başka bişe sordum
KK da açılan konulara soru cevap mı gidiyoruz hep. Bir şey sorarsın onun hakkında yorum da yapabilir insanlar. O zaman yazdıklarımız tek cümleden ibaret olmalı ve sonra çıkmalıyız konudan gibi olmuş.

Cevap : hayır hamile değilsindir.

Cevap: evet olabilirsin de tahlil yaptırmalısın.

Yoruma kapalı mı konular?

nedesem haklıyım diye başladığın konuda seni diretmem öyle diyorsan öyledir.

En temizi kan testi.Geciktirmeden yaptırın.Tabi kaçıncı günde belli olur,hamile arkadaşlar daha iyi bilir.

nedesem haklıyım diye başladığın konuda seni diretmem öyle diyorsan öyledir.
Ya ben bu kadar sayfa geçmiş tek bir yorum yazdım ki genel anlamda insanların birbirine saygı duyması temasını ele alıyordu. Sonrasında “soru sordum sadece” diye bir şey yazdın.

Burada insanlar sevişmeyi tartışıyor bundan rahatsızlık duymuyorsun. Ben anlamadım ki ben nerede hata yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…