- 28 Haziran 2014
- 996
- 825
- 78
- Konu Sahibi dumanseda122
-
test negatif çıktıysa sonuç negatifti. o testler %95 gibi yüksek bir orana sahip. bahsettiğiniz sıvı, stres,iltihap ya da regl habercisi olabilirkızlar malum sevgilimden ayrıldım ben ayrıldımda o hiç ciddiye almıo tabi neyse en son birlikte olduğumuzda içimden çıkıp dışarı... işte anlayın utanıyorum.. neyse şimdi 4 gündür reglim gecikti test yaptım negatif çıkıyor kahve bir sıvı geliyor ,, 15 gün önce lazer eplasyona başladım o etkilemiş olabilir mi? hamile olamam dimi ? korunuyorduk testte negatif çıktı.. offf bu kahve sıvı nedir sizce? birde testin yanılma payı var mı?
Ben 2. çocukta kaza ile korunduğum halde hamile kalmıştım.
1. ay adet gördüm,
2. ay damla damla gördüm test yaptım negatifti
3. ay adetim kesildi 2. testide yapmıştım negatifti
Sonra hastayım, midem bulanıyor diye dahiliye doktoruna gittim o gelmemişti.
Eşim sen bir kadın doğuma da git, kontrol olur gelmişken dedi.
Adam karnıma bir baktı...
Ceeeeeeee
2. çocuk karnımdan bize el sallıyordu
Dikkatli olun derim, bazen tam sonucu kan veriyormuş...
Doğdu canım şu an da 7 yaşını bitirdi :)sizin durum da gerçkten imkansıza yakındoğdu mu bebiş
ayy ne güzel ya allah analı babali büyütsün bereketli hayırlı bir evlat olsun inşallah. ortaya çıkışı gibi inaılmaz bir hayat sürsün inşallah.Doğdu canım şu an da 7 yaşını bitirdi :)
Evet imkansız gibiydi, adet bile gördüm
Amin canım sağ olasın, varsa senin çocuklarına, yoksa darısı sana olsun...ayy ne güzel ya allah analı babali büyütsün bereketli hayırlı bir evlat olsun inşallah. ortaya çıkışı gibi inaılmaz bir hayat sürsün inşallah.
ben de artık dikaktli olayım bari. o testler çok güvenilir diye biliyordum tabi en net olan kan testinde çıkar ama en başlarda olur hata olursa diye biliyordum. hormonlar yoğunlaşmadığı için
Amin canım sağ olasın, varsa senin çocuklarına, yoksa darısı sana olsun...
Ben korunuyordum sürekli ama nasıl oluyordu anlamıyorum...
Ben hep duruma geç kalıyorum bu yüzden her ay kan tahlili yaptırıyordum.
3. de olmuş 9 haftalık karnım da ölmüştü ve haberim yoktu.
Gerçi artık olma ihtimali sıfır
Haberim yoktu ya o yüzden üzüntü ya da sevinc durumu olmadı. haberim yoktu herşey olup bittikten sonra dediler çok şaşırmıştım. hakkınınzda da hayırlısı sizin :)anlıyorum... allah o zavallı yavrucağı da yanına almış. ne zor olmuştr kim bilir. geçmiş olsun.
bizim daha yok bebişimiz. içiten içe istiyoruz ama olmasın diye de uğraşıyoruz. ben atanamadım evimiz de yok. para lazım yani
kızlar malum sevgilimden ayrıldım ben ayrıldımda o hiç ciddiye almıo tabi neyse en son birlikte olduğumuzda içimden çıkıp dışarı... işte anlayın utanıyorum.. neyse şimdi 4 gündür reglim gecikti test yaptım negatif çıkıyor kahve bir sıvı geliyor ,, 15 gün önce lazer eplasyona başladım o etkilemiş olabilir mi? hamile olamam dimi ? korunuyorduk testte negatif çıktı.. offf bu kahve sıvı nedir sizce? birde testin yanılma payı var mı?
KIZLARR BU BİR MÜJDEMİ BİLMİYORUM AMA BENİM DURUMUMDA MÜJDE HAMİLE DEĞİLİM OHHHH ÜZERİMDENN AĞIRLIK KALKTI KAN TESTİ NEGATİF ÇIKTI OHH BEEE
O zaman yapmayacaktın yapıyosan da adam gibi korunacaktın.ayy korkuyorummm
Yeni konu açın.Kızlar adet günüm 6 gun geçti bgn sabah test yaptım ama silik çıktı çok fazla da umutlanmak istemiyorum sizce hamilemiyim lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?