acil yardım reglim gecikti,

Ben 2. çocukta kaza ile korunduğum halde hamile kalmıştım.
1. ay adet gördüm,
2. ay damla damla gördüm test yaptım negatifti
3. ay adetim kesildi 2. testide yapmıştım negatifti
Sonra hastayım, midem bulanıyor diye dahiliye doktoruna gittim o gelmemişti.
Eşim sen bir kadın doğuma da git, kontrol olur gelmişken dedi.
Adam karnıma bir baktı...
Ceeeeeeee

2. çocuk karnımdan bize el sallıyordu
Dikkatli olun derim, bazen tam sonucu kan veriyormuş...

test negatif çıktıysa sonuç negatifti. o testler %95 gibi yüksek bir orana sahip. bahsettiğiniz sıvı, stres,iltihap ya da regl habercisi olabilir

sizin durum da gerçkten imkansıza yakın doğdu mu bebiş

Doğdu canım şu an da 7 yaşını bitirdi :)
Evet imkansız gibiydi, adet bile gördüm
ayy ne güzel ya allah analı babali büyütsün bereketli hayırlı bir evlat olsun inşallah. ortaya çıkışı gibi inaılmaz bir hayat sürsün inşallah.
ben de artık dikaktli olayım bari. o testler çok güvenilir diye biliyordum tabi en net olan kan testinde çıkar ama en başlarda olur hata olursa diye biliyordum. hormonlar yoğunlaşmadığı için

Amin canım sağ olasın, varsa senin çocuklarına, yoksa darısı sana olsun...
Ben korunuyordum sürekli ama nasıl oluyordu anlamıyorum...
Ben hep duruma geç kalıyorum bu yüzden her ay kan tahlili yaptırıyordum.
3. de olmuş 9 haftalık karnım da ölmüştü ve haberim yoktu.
Gerçi artık olma ihtimali sıfır

anlıyorum... allah o zavallı yavrucağı da yanına almış. ne zor olmuştr kim bilir. geçmiş olsun.
bizim daha yok bebişimiz. içiten içe istiyoruz ama olmasın diye de uğraşıyoruz. ben atanamadım evimiz de yok. para lazım yani

Haberim yoktu ya o yüzden üzüntü ya da sevinc durumu olmadı. haberim yoktu herşey olup bittikten sonra dediler çok şaşırmıştım. hakkınınzda da hayırlısı sizin :)

Boşanmayı düşünen kadına '' Eee madem evliliğinde sorunlar vardı,
ahan da boşanıyorsun.
1 ay önce niye sevişiyorsun adamla?
Niye korunmuyorsun?
Hamileysen ne olacak o çocuğa yazık değil mi hee?!! şeklinde...

Nikahlı kocasıyla sevişen kadına yüklenenler, flört cinselliğindeki bu rahat tutuma
pek anlayışlı maşallah..

Çocuk doğunca birlikte büyütmeyi düşünüyorlar heralde..
Ya da aldırırsın gider modu olsa gerek, göbeğinden ben aldırıyor sanırsın..

Sonuçları bilemeyiz tabii. Ama ayrılacak pozisyonda olduğun bir insanla... Şaka şaka. Son dakika aldattığını öğrenmişsindir vs, ani ayrılık olmuştur. İlla herkes kafasında bir şeyler kurup ayrılmak istediğin adamla niye beraber oldun diyecek. Kan testi kesin çözüm. Üstüne görme vs. olabilir.

Regl gününden 10 gün sonra yapmışsan, negatif çıkmışsa benim bildiğim hamile olmaman gerekir.Ama evde yapılan testlerin yanılma payı az değil.
Emin olmak için gidip kan testi yaptır bence
gecikme bayağı fazla 10 gün ama başka bir sebepten de olabilir...
Bu arada evli olmadığın bir adamla cinsel beraberlik yaşarken korunmaman iyi bir cesaret örneği takdire şayan...
Evli olsan da çocuk istemiyorsan yine iyi cesaret de seninki katmerli cesaret olmuş.

Kızlar adet günüm 6 gun geçti bgn sabah test yaptım ama silik çıktı çok fazla da umutlanmak istemiyorum sizce hamilemiyim lütfen yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…