acil yardım reglim gecikti,

Nöbetçi kadin dogumcuya gitmene gerek yok.herhangi bır özel hastaneye gidip kan testi yaptiricam gebelik icin dersen hemen yapıyorlar.1 saat sonra sonuc alırsın. Hadi hayırlı stres yapma olanla ölmüse care yok.

Kahverengi leke bazen hamilelik belirtsi olabiliyor ve evde yapılan testler erken dönemde negatif çıkıyor ben 4 haftalık hamileyken yaptı negatifti bence kan testi yaptır

20 günlük ilişkiden sonra çıkan hamilelik şüphesi doktorla kesinlik kazanmaz. kese bile görünmez. yalnız tarihlerde bir sıkıntı var gibi. 20 gün önce ilişki oluyor, regli 4 gün gecikiyor. bence zaten yumurtlama dönemini geçmişsiniz ilişkiniz olduğu tarihte. yani regliye yakınmış. yoksa tam yumurtlama dönemine mi rast gelmiş oluyor? kafam karıştı benim de bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. yinede bir 10 gün daha bekleyip 30.günde kan tahlili yaptırırsanız en uygun sonuç alınabilir. bu arada belki de regli olursunuz hem

yani yüzdesini bilemem.
ama 4 gün geçtiğinde idrar testinde çıkması lazım normal şartlar altında.

kan testi tavsiye edebilirim.
en kesin cevap.
benim adetim 4 gün geçmişti hamileliğimde
evde yapılan idrar testinde çıkmamıştı
bide arkadaş akşam yapmış
sabah ilk idrarla yapmalıydı..
inşallah yoktur bebiş
kimseye değil o yavruya üzülürüm barışma ihtimaliniz yoksa...

bir hafta geçsin reglinden gene test yaptırt,, yada git kan testi yaptırt,,,
ilk bir hafta testler negatif çıkabiliyor,,,

Ağrı kesıci falan aldıysan ondan olabılır ben ne zaman regl olmadan bırkac gun once ağrı kesici alaam kahverengi akıntı oluyor ve regl ıkı uc gun gecıkıyor

Hanımlar, sorunun cevabını versek, konunun içeriğine yorum yapsak ne iyi olur, konuyu açan kocaman erişkin bir kadın. Sorduğu şey kolayca cevap verebileceğiniz birşey değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…