- 17 Eylül 2014
- 315
- 149
- 48
- 38
- Konu Sahibi dumanseda122
-
çok stresliyim..Benim adet gecikmemin 2. gününde negatif çıkan test 6. gün tekrarladığımda silik çıkmıştı.
Değerler idrarda daha geç göründüğü için idrar testi yanıltabiliyor.
En sağlıklısı kan testi.
öyle bir ağzım yandıki hep dua ettim olmasın diye .. umarım olmazz öyle birşey
şuan işteyim akşamı bekliyorum nöbetçi kadın doğum uzmanına gidicemyok diye tahmin ediyorum ama olasılıkla olmaz bu iş.sen yinede bir kan tahlili yaptır..
sen sosyal medya takip edince kültürlümü oldun yani öncelikle siyaseti bırak konuna bak .. Kurban olun Osmanlıya !!!ahahaha evet sosyal medyadanda uzağız demek olsun
ahahahha valla çok güldüm tebrikler aynen devam :)))sen sosyal medya takip edince kültürlümü oldun yani öncelikle siyaseti bırak konuna bak .. Kurban olun Osmanlıya !!!
Stres regl olmanı geciktirir, aklının iplerini salıver biraz.çok stresliyim..
benim adetim 4 gün geçmişti hamileliğimdeyani yüzdesini bilemem.
ama 4 gün geçtiğinde idrar testinde çıkması lazım normal şartlar altında.
kan testi tavsiye edebilirim.
en kesin cevap.
bir hafta geçsin reglinden gene test yaptırt,, yada git kan testi yaptırt,,,kızlar malum sevgilimden ayrıldım ben ayrıldımda o hiç ciddiye almıo tabi neyse en son birlikte olduğumuzda içimden çıkıp dışarı... işte anlayın utanıyorum.. neyse şimdi 4 gündür reglim gecikti test yaptım negatif çıkıyor kahve bir sıvı geliyor ,, 15 gün önce lazer eplasyona başladım o etkilemiş olabilir mi? hamile olamam dimi ? korunuyorduk testte negatif çıktı.. offf bu kahve sıvı nedir sizce? birde testin yanılma payı var mı?
onlar bana yakışıyo bi kereSen önce şu kafandakı kazıkları kaldır..bi kadın ol yaaaa..erkek cocugu gıbı dolanma ortalıkta:))
aaa vallamı bilmiyordum tühhkadınlar kulübünde böyle bir sorunun cevabını aramak ??? doktorluk diye bir meslek var, böyle soruları cevaplıyorlar, haberiniz var mı?
onlarca değil..Hanımlar, sorunun cevabını versek, konunun içeriğine yorum yapsak ne iyi olur, konuyu açan kocaman erişkin bir kadın. Sorduğu şey kolayca cevap verebileceğiniz birşey değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?