- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.515
- 248
- 38
- Konu Sahibi dumanseda122
-
ben ilk hamilegmde kahverengi leke gelmsti bende adet olcam herhalde diye dusnmustum ama adet olmamastm adetim gecikince test yaptm cift cizgiydi. zqten iliskden snra yaptgn teste hemen belli olmaz adetine yakin tarihte yada adetin geciktiyse eger test yap. eniyi kan testinde belli oluyor bilgn olsun. ins. hamile degilsndr boyle korunmasiz iliskilerde bulunmayin sonuclarina katlanmak zoruda kalirsnz .kızlar malum sevgilimden ayrıldım ben ayrıldımda o hiç ciddiye almıo tabi neyse en son birlikte olduğumuzda içimden çıkıp dışarı... işte anlayın utanıyorum.. neyse şimdi 4 gündür reglim gecikti test yaptım negatif çıkıyor kahve bir sıvı geliyor ,, 15 gün önce lazer eplasyona başladım o etkilemiş olabilir mi? hamile olamam dimi ? korunuyorduk testte negatif çıktı.. offf bu kahve sıvı nedir sizce? birde testin yanılma payı var mı?
öyle bir ağzım yandıki hep dua ettim olmasın diye .. umarım olmazz öyle birşeyöncelikle yaptığın çok yanlış birşey..lazerin kesinlikle adetle bir ilgisi yok.büyük ihtimalle hamile deilsin ama tutki hamilesin napıcaksın..bazen yaptığımız büyük hatalar bütün hayatımızı olumsuz etkileyebilir..o yüzden dikkat...
testi adetim gecikince yaptım yani dün 4 gün gecikmişti negatif çıktı.ben ilk hamilegmde kahverengi leke gelmsti bende adet olcam herhalde diye dusnmustum ama adet olmamastm adetim gecikince test yaptm cift cizgiydi. zqten iliskden snra yaptgn teste hemen belli olmaz adetine yakin tarihte yada adetin geciktiyse eger test yap. eniyi kan testinde belli oluyor bilgn olsun. ins. hamile degilsndr boyle korunmasiz iliskilerde bulunmayin sonuclarina katlanmak zoruda kalirsnz .
Stresden büyük ihtimal ama tut ki hamilesin ne yapacaksın ?testi adetim gecikince yaptım yani dün 4 gün gecikmişti negatif çıktı.
bazen testler yaniltabiliyor emin olmak icin bi kadin dogum doktoruna muayne ol bence kesin bu sekil emin olursun. adetin stres yaptgn icn de gecikmis olabilir ama belli olmaz bnce dedgm gbu yap eger bisey varsa ultrosanda gorunuyor cunku.testi adetim gecikince yaptım yani dün 4 gün gecikmişti negatif çıktı.
cnmm 4 gün geçtiğine göre çıkması lazımdı ama geç döllenme diyede bişey var öyle olmuşsa çıkmayada bilir en iisi beklemek, ama sanmıyorum hamile değilsin gibi.lütfen sadece soruma cevap verin 28 yaşında yetişkin bir bireyim.. ahlak dersi alacak yaşı geçtim.. ailem değilsin arkadaşım dostum değilsin ahlakını kendi çocuklarına sakla burda sadece bir soru sordum sadece onlara cevap istiyorum..
doğuracağım yazdıStresden büyük ihtimal ama tut ki hamilesin ne yapacaksın ?
doğuracağım yazdı
he canım heOf nasıl bir kafa yapın var ki doktora gitmek yerine gelmiş burda hiç tanımadığın insanlara soruyorsun. Biz hamilesin ya da değilsin desen inanacak mısın oh tamam diyip keyfine mi bakacaksın anlamadım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/adet-soektueruecue-sifali-bitkiler.315065/peki regli olamıyorsam olmak için ne yapmalıyım asprin yazmışlar onu içtim ada çayı içiyorum başka tavsiyesi oolan varmı?
Biraz da düşünmemeye çalış stres en büyük etken.peki regli olamıyorsam olmak için ne yapmalıyım asprin yazmışlar onu içtim ada çayı içiyorum başka tavsiyesi oolan varmı?
kızlar nıye dalga geçiyorsunuz ki
konu sahıbı düzgün bir şekilde soru sormus..
Benim adet gecikmemin 2. gününde negatif çıkan test 6. gün tekrarladığımda silik çıkmıştı.Adetin gecikmis test yapmissin negatif cikmis, buyuk ihtimalle hamile degilsin. Benim doktorum eczaneden alinan gebelik testlerinin eskisi gibi olmadigini artk neredeyse kesin sonuc verdigini soylemisti. Umarim hamile degilsindir hazir degilsen zor olur senin icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?