acil yardım reglim gecikti,

öncelikle yaptığın çok yanlış birşey..lazerin kesinlikle adetle bir ilgisi yok.büyük ihtimalle hamile deilsin ama tutki hamilesin napıcaksın..bazen yaptığımız büyük hatalar bütün hayatımızı olumsuz etkileyebilir..o yüzden dikkat...

ben ilk hamilegmde kahverengi leke gelmsti bende adet olcam herhalde diye dusnmustum ama adet olmamastm adetim gecikince test yaptm cift cizgiydi. zqten iliskden snra yaptgn teste hemen belli olmaz adetine yakin tarihte yada adetin geciktiyse eger test yap. eniyi kan testinde belli oluyor bilgn olsun. ins. hamile degilsndr boyle korunmasiz iliskilerde bulunmayin sonuclarina katlanmak zoruda kalirsnz .

öyle bir ağzım yandıki hep dua ettim olmasın diye .. umarım olmazz öyle birşey

testi adetim gecikince yaptım yani dün 4 gün gecikmişti negatif çıktı.

bu konulara klasik "tebrikler hamilesin" cevabını yazardım ama bir iki topikteki cevaplarım yüzünden Muneyi ensemde hissediyorum

eğer eczaneden aldığın testte çıkmamışsa muhtemelen hamile değilsin..

not: Zalım müdürüm bana böyle uysal yorumlar yaptırdın ya daha ne diyim

testi adetim gecikince yaptım yani dün 4 gün gecikmişti negatif çıktı.
bazen testler yaniltabiliyor emin olmak icin bi kadin dogum doktoruna muayne ol bence kesin bu sekil emin olursun. adetin stres yaptgn icn de gecikmis olabilir ama belli olmaz bnce dedgm gbu yap eger bisey varsa ultrosanda gorunuyor cunku.

cnmm 4 gün geçtiğine göre çıkması lazımdı ama geç döllenme diyede bişey var öyle olmuşsa çıkmayada bilir en iisi beklemek, ama sanmıyorum hamile değilsin gibi.

nisanliyken ben de benzer bir durum yasadim, iliskiden hemen sonra ertesi gun hapi kullandim. nasil bir cesaret sasilacak sey. ben hap kullandigim halde stresten delirmistim ya

bir tane daha gebelik testi yap ama hamile olsan zaten 4 gün gecikmiş çıkardı mutlaka
yada en kesin kan tahlili yap için rahat etsin

Adetin gecikmis test yapmissin negatif cikmis, buyuk ihtimalle hamile degilsin. Benim doktorum eczaneden alinan gebelik testlerinin eskisi gibi olmadigini artk neredeyse kesin sonuc verdigini soylemisti. Umarim hamile degilsindir hazir degilsen zor olur senin icin.

peki regli olamıyorsam olmak için ne yapmalıyım asprin yazmışlar onu içtim ada çayı içiyorum başka tavsiyesi oolan varmı?

Benim adet gecikmemin 2. gününde negatif çıkan test 6. gün tekrarladığımda silik çıkmıştı.
Değerler idrarda daha geç göründüğü için idrar testi yanıltabiliyor.
En sağlıklısı kan testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…