ACİL YARDIM SİZCE DOĞRU MU YAPTIM KONU KV

Herkese merhaba,
direk konuyu anlatıyorum. 9 yıllık evliyim doğum iznim bitip işe başlayıp kv benimle çocuklara bakmaya başladığından beri 2 ay boyunca uğraştı. Her gün laf soktu hakaret bile etti. Oğlunu mutsuz ediyomuşum çocuklara yaptığım yemeğe kadar karıştı aşağıladı sen ailenden hiç mi sevgi ilgi görmedin vs. İnsan gezmek yerine oturup evinin işini yapar ne gelinler biliyoruz biz... en son antalyaya düğüne gittiğimizde herkezin içinde bana bağırdı ankaraya döndüğümüzde kapıları yüzüme çarptı. ben de tepki olsun diye odadan dışarı çıkmamıştım.Buna rağmen annesi benimle küstü odalardan çıkmadığım için Herşeye rağmen gidip annenden özür dileyim bile dedim. Onlar da büyük olarak özür dilememi bile istemediler barışmadılar her iş çıkışı çocuğu almaya gidince kapısına yüzüme kapı kapattı. Bunların sebebi olarak da izindeyken araya mesafe koymam gidip gelmemem. Bu arada o kadar alttan aldım ki yaptıklarını çocuğuma bakıyo diye hep sustum hiç cevap vermedim Neyse şimdi eşimin kardeşi bugün askerden döndü iftar için bizi çağırıyor. tam bi buçuk aydır küsüm ailesiyle nasıl hiç bi şey yokmuş gibi iftara gideyim? Yardım lütfen çocuklarıma çok güzel bakıyor bunun hatrına gitmeli miyim? Ya da bayramda mı gitsem kafam çok karışık lütfen ne yapmam gerektiğini siz söyleyin
Haklıysanz niye özür diliyorsunuz. Hem cocuga elbet bakacak anneanne ve babaannelerin görevi bu zaten

Çocuklariniza bakiyormus. Hem de iyi baktigini soyluyorsunuz..Gidin ama asla ozur dilemeyin..Ozur dilemesi gereken siz degilsiniz.

arkadaşlar dün iftara gittim. Kv kapıda karşıladı sanki öpmem için bekliyor gibiydi meraba deyip geçtim. İftar sofrasında da kızıma yedirdim sadece bana konulan tabağa hiç dokunmadım içimden gelmedi bana yapılanlardan sonra. Hiç kv konuşmadım kızımla ve erkek kardeşiyle onun olmadığı yerde oturdum. Sanki ondan kaçar gibi halim vardı evde. Sonra babama iyi akşamlar deyip çıktım. Kv ye eski sıcaklığı güler yüzü göstermeden böyle devam eder mi? ayıp mı ettim nasıl davranmalıyım düşünmekten kafayı yicem sonunda

Çok komiksiniz.

Çok da yavan.

Büyüyün biraz.

Ne kadar çıkarcı bir tipsiniz hem ben çocuğunuza bakamam diyen kadına çocuk baktırıyorsunuz hemde bir afralar tafralar kadın bakmak zorunda mı az yiyin de hizmetçi tutun kendinize.Senin o kadını el üstünde tutman gerek surat yapacağına!

Annesini sevmiyor diye babaanne de kötü bakar, babasını sevmiyor diye anneannde de kötü bakar.
Hiç o kadar güvenmeyin, çok yakın çevremde deneyimledim bunu.
Vicdanina tukureyim oyle annene babanenin 😓😢 İnsanlara guwenmemek lazim gercekten haklisiniz.Zaten hep herkesi kendimiz gibi bildigimizden deilmi basimiza ne gelirse

Bana bunca hakareti yapacak suratıma kapı çarpacak ben o kapının değil önünden 10 km yakınından geçmem. Bir de çocuklarımı bırakıp o kadına baktıracam . Siz de ki amaç ne ? Ama illaki baktıracaksanız kusura bakmayın her hareketine katlanmak zorundasın.

Memursam ücretsiz izin alır, evime oturur, kv ye de oğlun bir zahmet evini geçindirsin der, kapısını bile çalmazdım. Suratına kapı çarpmak nedir yaa! Kv anneler gününde yüzüme telefonu kapattı, bayramda gitmeyeceğim de aramayacağım da..Çocuk meselesi elinizi kolunuzu bağlamış, ilerde ben onun bebesine baktım olur. Kreş vs çözüm bulurdum ben olsam.

Niye kapının önüne koymuyorsunuz bu kayınvalide yi..

Back
X