- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
hayır küstüğünüz insana çocuk nasıl baktırıyorsunuz afedersiniz de sizin küsmeye hakkınız yokki bu durumda.Herkese merhaba,
direk konuyu anlatıyorum. 9 yıllık evliyim doğum iznim bitip işe başlayıp kv benimle çocuklara bakmaya başladığından beri 2 ay boyunca uğraştı. Her gün laf soktu hakaret bile etti. Oğlunu mutsuz ediyomuşum çocuklara yaptığım yemeğe kadar karıştı aşağıladı sen ailenden hiç mi sevgi ilgi görmedin vs. İnsan gezmek yerine oturup evinin işini yapar ne gelinler biliyoruz biz... en son antalyaya düğüne gittiğimizde herkezin içinde bana bağırdı ankaraya döndüğümüzde kapıları yüzüme çarptı. ben de tepki olsun diye odadan dışarı çıkmamıştım.Buna rağmen annesi benimle küstü odalardan çıkmadığım için Herşeye rağmen gidip annenden özür dileyim bile dedim. Onlar da büyük olarak özür dilememi bile istemediler barışmadılar her iş çıkışı çocuğu almaya gidince kapısına yüzüme kapı kapattı. Bunların sebebi olarak da izindeyken araya mesafe koymam gidip gelmemem. Bu arada o kadar alttan aldım ki yaptıklarını çocuğuma bakıyo diye hep sustum hiç cevap vermedim Neyse şimdi eşimin kardeşi bugün askerden döndü iftar için bizi çağırıyor. tam bi buçuk aydır küsüm ailesiyle nasıl hiç bi şey yokmuş gibi iftara gideyim? Yardım lütfen çocuklarıma çok güzel bakıyor bunun hatrına gitmeli miyim? Ya da bayramda mı gitsem kafam çok karışık lütfen ne yapmam gerektiğini siz söyleyin