ACİL YARDIM SİZCE DOĞRU MU YAPTIM KONU KV

Herkese merhaba,
direk konuyu anlatıyorum. 9 yıllık evliyim doğum iznim bitip işe başlayıp kv benimle çocuklara bakmaya başladığından beri 2 ay boyunca uğraştı. Her gün laf soktu hakaret bile etti. Oğlunu mutsuz ediyomuşum çocuklara yaptığım yemeğe kadar karıştı aşağıladı sen ailenden hiç mi sevgi ilgi görmedin vs. İnsan gezmek yerine oturup evinin işini yapar ne gelinler biliyoruz biz... en son antalyaya düğüne gittiğimizde herkezin içinde bana bağırdı ankaraya döndüğümüzde kapıları yüzüme çarptı. ben de tepki olsun diye odadan dışarı çıkmamıştım.Buna rağmen annesi benimle küstü odalardan çıkmadığım için Herşeye rağmen gidip annenden özür dileyim bile dedim. Onlar da büyük olarak özür dilememi bile istemediler barışmadılar her iş çıkışı çocuğu almaya gidince kapısına yüzüme kapı kapattı. Bunların sebebi olarak da izindeyken araya mesafe koymam gidip gelmemem. Bu arada o kadar alttan aldım ki yaptıklarını çocuğuma bakıyo diye hep sustum hiç cevap vermedim Neyse şimdi eşimin kardeşi bugün askerden döndü iftar için bizi çağırıyor. tam bi buçuk aydır küsüm ailesiyle nasıl hiç bi şey yokmuş gibi iftara gideyim? Yardım lütfen çocuklarıma çok güzel bakıyor bunun hatrına gitmeli miyim? Ya da bayramda mı gitsem kafam çok karışık lütfen ne yapmam gerektiğini siz söyleyin
hayır küstüğünüz insana çocuk nasıl baktırıyorsunuz afedersiniz de sizin küsmeye hakkınız yokki bu durumda.

Ne iş yapıyorsunuz? Aileniz arkanızdaysa direk boşanın eski konularınızın sadece girişlerini okumam yetti.
Neden çekiyorsunuz ki bu adamı.

Çocuklara baktırsanız da baktırmasanız da,eşinizin annesiyle bir şekilde bir araya illaki geleceksiniz.Tamamen iletişiminizi koparamayacaksanız.Bu kadınla anlaşmanın bir yolunu bulmalısınız.
Çocuklara bakıyorum diye size sürekli tavır yaptığını,çocuklara baktırmayacağınızı ve asgari ölçüde görüşeceğinizi, bu şekilde eziklenmeye katlanmak zorunda olmadığınızı,kendinizden oldukça emin kararlı bir tavırla öncelikle eşinize sonra da kaynanaya söyleyemezseniz ve gereken adımları atmazsanız şayet böyle kendi kendinizi yer durursunuz.İftara mı gitsem? Bayrama mı gitsem? Asıl düşünüp karar vermeniz ve aksiyon almanız gereken konular bunlar olmamalı diye düşünüyorum.

Herkese merhaba,
direk konuyu anlatıyorum. 9 yıllık evliyim doğum iznim bitip işe başlayıp kv benimle çocuklara bakmaya başladığından beri 2 ay boyunca uğraştı. Her gün laf soktu hakaret bile etti. Oğlunu mutsuz ediyomuşum çocuklara yaptığım yemeğe kadar karıştı aşağıladı sen ailenden hiç mi sevgi ilgi görmedin vs. İnsan gezmek yerine oturup evinin işini yapar ne gelinler biliyoruz biz... en son antalyaya düğüne gittiğimizde herkezin içinde bana bağırdı ankaraya döndüğümüzde kapıları yüzüme çarptı. ben de tepki olsun diye odadan dışarı çıkmamıştım.Buna rağmen annesi benimle küstü odalardan çıkmadığım için Herşeye rağmen gidip annenden özür dileyim bile dedim. Onlar da büyük olarak özür dilememi bile istemediler barışmadılar her iş çıkışı çocuğu almaya gidince kapısına yüzüme kapı kapattı. Bunların sebebi olarak da izindeyken araya mesafe koymam gidip gelmemem. Bu arada o kadar alttan aldım ki yaptıklarını çocuğuma bakıyo diye hep sustum hiç cevap vermedim Neyse şimdi eşimin kardeşi bugün askerden döndü iftar için bizi çağırıyor. tam bi buçuk aydır küsüm ailesiyle nasıl hiç bi şey yokmuş gibi iftara gideyim? Yardım lütfen çocuklarıma çok güzel bakıyor bunun hatrına gitmeli miyim? Ya da bayramda mı gitsem kafam çok karışık lütfen ne yapmam gerektiğini siz söyleyin
Tabi ki gidin. Çocuklara bakıyor.

arkadaşlar dün iftara gittim. Kv kapıda karşıladı sanki öpmem için bekliyor gibiydi meraba deyip geçtim. İftar sofrasında da kızıma yedirdim sadece bana konulan tabağa hiç dokunmadım içimden gelmedi bana yapılanlardan sonra. Hiç kv konuşmadım kızımla ve erkek kardeşiyle onun olmadığı yerde oturdum. Sanki ondan kaçar gibi halim vardı evde. Sonra babama iyi akşamlar deyip çıktım. Kv ye eski sıcaklığı güler yüzü göstermeden böyle devam eder mi? ayıp mı ettim nasıl davranmalıyım düşünmekten kafayı yicem sonunda

Herkese merhaba,
direk konuyu anlatıyorum. 9 yıllık evliyim doğum iznim bitip işe başlayıp kv benimle çocuklara bakmaya başladığından beri 2 ay boyunca uğraştı. Her gün laf soktu hakaret bile etti. Oğlunu mutsuz ediyomuşum çocuklara yaptığım yemeğe kadar karıştı aşağıladı sen ailenden hiç mi sevgi ilgi görmedin vs. İnsan gezmek yerine oturup evinin işini yapar ne gelinler biliyoruz biz... en son antalyaya düğüne gittiğimizde herkezin içinde bana bağırdı ankaraya döndüğümüzde kapıları yüzüme çarptı. ben de tepki olsun diye odadan dışarı çıkmamıştım.Buna rağmen annesi benimle küstü odalardan çıkmadığım için Herşeye rağmen gidip annenden özür dileyim bile dedim. Onlar da büyük olarak özür dilememi bile istemediler barışmadılar her iş çıkışı çocuğu almaya gidince kapısına yüzüme kapı kapattı. Bunların sebebi olarak da izindeyken araya mesafe koymam gidip gelmemem. Bu arada o kadar alttan aldım ki yaptıklarını çocuğuma bakıyo diye hep sustum hiç cevap vermedim Neyse şimdi eşimin kardeşi bugün askerden döndü iftar için bizi çağırıyor. tam bi buçuk aydır küsüm ailesiyle nasıl hiç bi şey yokmuş gibi iftara gideyim? Yardım lütfen çocuklarıma çok güzel bakıyor bunun hatrına gitmeli miyim? Ya da bayramda mı gitsem kafam çok karışık lütfen ne yapmam gerektiğini siz

Herkese merhaba,
Çok değişik bir ilişki; ben kayinvalidenden çok size kızdım, hem araniz kötü hem çocuğa baktiriyorsunuz, tutun Bakıcı muhattap bile olmayın,iki kuruş kenarda kalsın durumu mu bu sizlerde ki anlayamadım gittim, öyle baktirirsan çocuklarına,böyle yüzgöz olursun

iftara değilde bayrama gitmeyi düşündüm inş yanlış yapmıyorumdur. Onlar beni bi zamanlar çok üzdü çocuğa bakmıcam diye biraz da onlar üzülsün barışmayacağım diye
Haksizsin kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil, Anneanne de olsa,babaannede olsa. ..

Çocuklarınıza çok iyi bakıyormuş.
Eğer bakmaya devam edecekse,
üzgünüm ama alttan almanız lazım.
Siz gidin yine, en azından eline koz vermemiş olursunuz.

Hem görüşleriniz benim için önemli deyip fikir istemişsiniz hem de yine bildiğinizi okuyup yine bence hatalı davranmışsınız. Oraya gitmeyip çocukları bakıcıya yada kreşe vermeniz daha doğruydu, iftara gidip yine konuşmamış kendinizce trip atarak yemek yememişsiniz. Ama kv bunu önemsemez ona göre gitmiş oldunuz bir kere, böyle hem size tavır yapmış oluyor hem de ayağına getiriyor, ego tatmini derdinde.

Yüzünüze bile bakmayan trip atan kv ye çocuk baktırılmaz, ev hanımı değilsiniz ki geliriniz var çalışan bir kadınsınız. Eşinizi dinlemeyip çocukları kreşe verin o kv nin de yüzüne bakmayın. Beni adam yerine koymayan kadına çocuk baktırmam deyin eşinize de. Annesi nasılsa elime mahkumlar diye aklınca sizin üstünüzde baskı kurarak ona kul köle olun istiyor. Kendinizi ezdirmemek sizin elinizde, ne eşiniz ne kv niz size saygı duymuyor.

evet çok haklısın çocuklara baktırma konusunda onlar da bakıcı olayını blöf yaptılar verdirmezler. Hem bakarız hem ezeriz diyolar ama artık düşünmekten kafam çatlayacak nasıl kendimi saydıra bilirim bu kv ye kocaya? Lütfen bi yolu yok mu

Herkese merhaba,

çocuğuna güzel bakmasının bir önemi yok. seni ve aile hayatını hunharca çıldırtıyor belli ki. parasını verip bakıcı tutmak yerine hala kv ye ısrarla çocuk baktırıyorsan bu kadını kullanmak anlamına geliyor kimse kusura bakmasın.
kimse torun büyütmek zorunda değil. hala baktıracaksan o iftara da gidilir o bayramda da el öpülür.
bunları istemiyorum diyorsan da tez zamanda bakıcı bulursun bu kadar basit.
hem çocuğuma baksın hem huzurum olsun herkes ister ama her zaman olmuyor işte.

evet çok haklısın çocuklara baktırma konusunda onlar da bakıcı olayını blöf yaptılar verdirmezler. Hem bakarız hem ezeriz diyolar ama artık düşünmekten kafam çatlayacak nasıl kendimi saydıra bilirim bu kv ye kocaya? Lütfen bi yolu yok mu

Eşinize bugün önce psikologa sonra bir kreşle görüşmeye gittim çocukları veriyorum diyeceksiniz. Bir de kayınpederi arayıp her şey için teşekkür ederim babacığım artık çocukları bakıcıya veriyorum anneme de iletirsin sevgilerimle deyip kapatın telefonu, siz de blöf yapın tutuşsunlar.

Çocuklarınızın yaşı kreşe uygun değilse hayali bir bakıcı adayı bulmuş gibi onla görüştüm deyin.

Gideyim kadının yüzüne bakmayayım ama o benim çocuğuma baksın .oyle iş olmaz .bu mesafeyi koyup görüşmüyorsanız ben olsam çocuğunuza falan bakmam .direkt çıkarcı konumundasınız

Haksızsınız.

Yüzüme kapı çarpıyor,hakaret ediyor diye kızıyorsanız ya da görüşmek istemiyorsanız çocuklarınızı batırmayın.

Ha yok "çocuklarıma iyi bakıyor. Bakıcı tutmak istemiyorum " diyorsaniz her şeyine amenna diyeceksiniz. Iftara da gideceksiniz bayrama da.

Önünüzde iki yol var. Ya hero ya mero. Arası yok.

Çocuklarıma baktırayım ama kızhınım o sebeple iftara gitmem diye bi sey yok.

Bilmiyorum anlatabildim mi...
Tamm icimden gecenler buydu :KK19:

Annesini sevmeyen biri, senin çocuklarına ne kadar iyi bakabilir, yada sen böyle bir kadına nasıl çocuklarını emanet edersin, bende bunu hiç anlamıyorum..
Neyse, madem durum bu, tabi ki git, çocuğuma baksın ama görüşmeyim küs kalayım durumu olmaz bence.
O is oyle degil ama torunu yani kendi oglunun cocugu da oluyo ayni zamanda.Annesini sewmiyo diye hangi babane torununa kotu bakar :KK14:

beni kv ezmeye çalışıyo ona karşı tutumum nasıl olmalı kendimi nasıl saydırabilirim

O is oyle degil ama torunu yani kendi oglunun cocugu da oluyo ayni zamanda.Annesini sewmiyo diye hangi babane torununa kotu bakar :KK14:
Annesini sevmiyor diye babaanne de kötü bakar, babasını sevmiyor diye anneannde de kötü bakar.
Hiç o kadar güvenmeyin, çok yakın çevremde deneyimledim bunu.

Back
X