ACİL YARDIM SİZCE DOĞRU MU YAPTIM KONU KV

Şimdi siz kendinizce haklisiniz oda kendince.Bakici tutcak durumunuz olsa birakmazdiniz oda mis gibi bakmis cocuklariniza izindeyken de bi minnet etmenizi beklemis acikcasi.Onlar buyuk bisey de diyemiyoruz benimde kayinvalidem bi sene calistim ogluma bakti.oda bunlari bekledi bende ona da ugradim izindeyken hatta hediye alip gittim ev esyasi ona giycek sewindimi evet cok sevindi.Yuz goz olmadik isi dustugunde kapisina giden biri olarak gormedi beni yani.Bence gidin o barisin buyuktur alttan alin

hemen barışmak için atlıyo gibi mi görünmüş olurum ? İftara gitmeyip bayramda gitsem daha mantıklı olmaz mı
iftara gıtmessenız olay daha da kızışır,bak çsgırdık buna bıle gelmiyor der .büsbütün siz suçlu olursunuz eşinizle iyice gerilirsınız.

Kv ye kendimi nasıl saydırırım ezik bi tip oldum çıktım karşısında ağzımı açamıyorum çok baskın

haksız mıyım arkadaşlar yorumlarınız benim için çok önemli
Haksızsınız.

Yüzüme kapı çarpıyor,hakaret ediyor diye kızıyorsanız ya da görüşmek istemiyorsanız çocuklarınızı batırmayın.

Ha yok "çocuklarıma iyi bakıyor. Bakıcı tutmak istemiyorum " diyorsaniz her şeyine amenna diyeceksiniz. Iftara da gideceksiniz bayrama da.

Önünüzde iki yol var. Ya hero ya mero. Arası yok.

Çocuklarıma baktırayım ama kızhınım o sebeple iftara gitmem diye bi sey yok.

Bilmiyorum anlatabildim mi...

Ben olsam çocuğuma daha baktırmam kadının da yüzüne bakmam yarın birgün çocuğu da doldurur sana karşı kurtar çocuğunu o kadının elinden

Annesini sevmeyen biri, senin çocuklarına ne kadar iyi bakabilir, yada sen böyle bir kadına nasıl çocuklarını emanet edersin, bende bunu hiç anlamıyorum..
Neyse, madem durum bu, tabi ki git, çocuğuma baksın ama görüşmeyim küs kalayım durumu olmaz bence.

Bayramda elini öpün mesefali olun. Mümkünse bir iki saat oturup,fazla muhabbete girmeden kalkın. Özür falan dilemeyin bence

Herkese merhaba,
direk konuyu anlatıyorum. 9 yıllık evliyim doğum iznim bitip işe başlayıp kv benimle çocuklara bakmaya başladığından beri 2 ay boyunca uğraştı. Her gün laf soktu hakaret bile etti. Oğlunu mutsuz ediyomuşum çocuklara yaptığım yemeğe kadar karıştı aşağıladı sen ailenden hiç mi sevgi ilgi görmedin vs. İnsan gezmek yerine oturup evinin işini yapar ne gelinler biliyoruz biz... en son antalyaya düğüne gittiğimizde herkezin içinde bana bağırdı ankaraya döndüğümüzde kapıları yüzüme çarptı. ben de tepki olsun diye odadan dışarı çıkmamıştım.Buna rağmen annesi benimle küstü odalardan çıkmadığım için Herşeye rağmen gidip annenden özür dileyim bile dedim. Onlar da büyük olarak özür dilememi bile istemediler barışmadılar her iş çıkışı çocuğu almaya gidince kapısına yüzüme kapı kapattı. Bunların sebebi olarak da izindeyken araya mesafe koymam gidip gelmemem. Bu arada o kadar alttan aldım ki yaptıklarını çocuğuma bakıyo diye hep sustum hiç cevap vermedim Neyse şimdi eşimin kardeşi bugün askerden döndü iftar için bizi çağırıyor. tam bi buçuk aydır küsüm ailesiyle nasıl hiç bi şey yokmuş gibi iftara gideyim? Yardım lütfen çocuklarıma çok güzel bakıyor bunun hatrına gitmeli miyim? Ya da bayramda mı gitsem kafam çok karışık lütfen ne yapmam gerektiğini siz söyleyin
Bayramda da gitmeseydin iftara gitme derdim ama gideceğin için git derim ama mesafeli ol sana bişey demedıklerinde hiç muhabbetlere dahil olma gitmek için git.ben öyle yapıyodum muhabbet fln etmeye calısmıyodum mesafeliydim

Zaten bayrama ne kaldı ki, iftara gitmezseniz daha da araya soğukluk girer ve siz suçlu olursunuz. Bayramda gitmenizin de bir anlamı kalmaz.

Şimdiye kadar açtığınız tüm konular birbirinin aynısı aslında. Sizi üzmek için demiyorum ama eşiniz size saygı duymuyor. Eşiniz size saygı duymuyorken kayınvalidenizin tavrına takılmanız çok saçma.
Arkadaşlar eğer önceki konuları okursanız şunu göreceksiniz: konu sahibinin eşi konu sahibine hiçbir konuda izin vermiyor, fikrini sormuyor. Çocukları ile ilgili kararları müşterek almıyorlar. Konu sahibi çocuğu bakıcıya verelim dediğinde eşi "hayır çocuklara annem bakacak her gün de sen bırakacaksın ve alacaksın" diyor.
Sorun kayınvalide falan değil. Yukarıda bir arkadaş size eşinizin kaktüsten farkı olmadığını yazmış. Sizin de bir kaktüsten farkınız yok şu anda. Lütfen biraz silkinip kendinize gelin. Çalışan ekonomik özgürlüğü olan bir kadınsınız. Sizin kimseye eyvallahınızın olmaması lazım. Özür dilenecek hiçbir şey yapmamanıza rağmen resmen özür dilemek üzeresiniz çünkü sizi sindirmişler.

Benim size tavsiyem çocuğu ve eşyalarınızı alın bayramı ailenizin yanında geçirin. Kayınvalideniz sizden özür dinlemezse de gelmeyeceğinizi söyleyin.

iftara değilde bayrama gitmeyi düşündüm inş yanlış yapmıyorumdur. Onlar beni bi zamanlar çok üzdü çocuğa bakmıcam diye biraz da onlar üzülsün barışmayacağım diye
Emin ol iftara gitmedin diye karalar bağlamazlar siz suçlu olursunuz. Bence nabza göre gidin, eğer iyilerse sen de onları iftara çağırırsın bayramda da gidersin. Diğer türlü sadece bayrama gitmenizin bir önemi kalmaz. Ya da belki siz bayramda gelin diye iftara çağırıyordur, konu komşu gelin niye gelmedi demesinler diye.

Şimdiye kadar açtığınız tüm konular birbirinin aynısı aslında. Sizi üzmek için demiyorum ama eşiniz size saygı duymuyor. Eşiniz size saygı duymuyorken kayınvalidenizin tavrına takılmanız çok saçma.
Arkadaşlar eğer önceki konuları okursanız şunu göreceksiniz: konu sahibinin eşi konu sahibine hiçbir konuda izin vermiyor, fikrini sormuyor. Çocukları ile ilgili kararları müşterek almıyorlar. Konu sahibi çocuğu bakıcıya verelim dediğinde eşi "hayır çocuklara annem bakacak her gün de sen bırakacaksın ve alacaksın" diyor.
Sorun kayınvalide falan değil. Yukarıda bir arkadaş size eşinizin kaktüsten farkı olmadığını yazmış. Sizin de bir kaktüsten farkınız yok şu anda. Lütfen biraz silkinip kendinize gelin. Çalışan ekonomik özgürlüğü olan bir kadınsınız. Sizin kimseye eyvallahınızın olmaması lazım. Özür dilenecek hiçbir şey yapmamanıza rağmen resmen özür dilemek üzeresiniz çünkü sizi sindirmişler.

Benim size tavsiyem çocuğu ve eşyalarınızı alın bayramı ailenizin yanında geçirin. Kayınvalideniz sizden özür dinlemezse de gelmeyeceğinizi söyleyin.
Oyy amanin. Ben eski konularını bilmiyordum

iftara değilde bayrama gitmeyi düşündüm inş yanlış yapmıyorumdur. Onlar beni bi zamanlar çok üzdü çocuğa bakmıcam diye biraz da onlar üzülsün barışmayacağım diye

Okuduğum bütün yorumlarda "git" demişler ama belli ki siz "iftara gitme" cümlesini duymak istiyorsunuz.
Bence de gitmeniz gerekir. Çocuğa baktırırken küs olduğunuz aklınıza gelmiyorsa iftara çağırılınca da gelmesin.

Barışmayacaksınız diye de üzülmez kimse. Oğullarının hatırına bakıyorlarsa çocuğa bakmayı bırakırlar en fazla, olan yine size olur. Altından kalkamayacağınız durumlara sokmayın kendinizi.

Özür dileyecek bir şey de yok. Gidin yemeğinizi yiyin olsun bitsin.
İftara gitmeyip tavır koyacaksanız da bakıcı aramaya başlayın. Çocuğa baktırdıktan sonra tavır yapmanın bir anlamı yok.

Oyy amanin. Ben eski konularını bilmiyordum
çocuğa bakıyor diye her şeye karışma hakkını buluyor kendinde şimdi de küs olduğumuz için çocuğu kapıya koyup çat yüzüme kapatıyor kapıyı
Eşim sürekli bana mal karı, beyninde sıkıntı mı var, bak şimdi küfür edicem gibi.. Ben ona hep bana hakaret küfür etme ben de sana sinirleniyorum ama ağzımdan kötü söz çıkmıyor sen de söyleme aramızda saygı olsun yeter artık dedikçe burası türk dil kurumumu istediğimi söylerim sen de mal olma tahammül edemiyorum diyor. Onu nasıl adam edicem bu küfürbaz halinden nasıl vazgeçireceğim bilmiyorum. Sizce düzelir mi?

Bakar mısın arkadaşım şunlara...

Konu sahibi sizin 2 kızınız var. Kızlarınıza damatlarınız böyle davransa naparsınız? Cidden sizi üzmek istemiyorum ama lütfen biraz silkelenin

Back
X