ACİL YARDIM SİZCE DOĞRU MU YAPTIM KONU KV

Haklıysanz niye özür diliyorsunuz. Hem cocuga elbet bakacak anneanne ve babaannelerin görevi bu zaten

Çocuklariniza bakiyormus. Hem de iyi baktigini soyluyorsunuz..Gidin ama asla ozur dilemeyin..Ozur dilemesi gereken siz degilsiniz.

Çok komiksiniz.

Çok da yavan.

Büyüyün biraz.

Ne kadar çıkarcı bir tipsiniz hem ben çocuğunuza bakamam diyen kadına çocuk baktırıyorsunuz hemde bir afralar tafralar kadın bakmak zorunda mı az yiyin de hizmetçi tutun kendinize.Senin o kadını el üstünde tutman gerek surat yapacağına!

Annesini sevmiyor diye babaanne de kötü bakar, babasını sevmiyor diye anneannde de kötü bakar.
Hiç o kadar güvenmeyin, çok yakın çevremde deneyimledim bunu.
Vicdanina tukureyim oyle annene babanenin İnsanlara guwenmemek lazim gercekten haklisiniz.Zaten hep herkesi kendimiz gibi bildigimizden deilmi basimiza ne gelirse

Bana bunca hakareti yapacak suratıma kapı çarpacak ben o kapının değil önünden 10 km yakınından geçmem. Bir de çocuklarımı bırakıp o kadına baktıracam . Siz de ki amaç ne ? Ama illaki baktıracaksanız kusura bakmayın her hareketine katlanmak zorundasın.

Memursam ücretsiz izin alır, evime oturur, kv ye de oğlun bir zahmet evini geçindirsin der, kapısını bile çalmazdım. Suratına kapı çarpmak nedir yaa! Kv anneler gününde yüzüme telefonu kapattı, bayramda gitmeyeceğim de aramayacağım da..Çocuk meselesi elinizi kolunuzu bağlamış, ilerde ben onun bebesine baktım olur. Kreş vs çözüm bulurdum ben olsam.

Niye kapının önüne koymuyorsunuz bu kayınvalide yi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…