Acil yardim !

Esim veterinerle konusmus. Yumurta ona cok iyi olmus toparlar demis. Azcik sekerli su versin demis..

Kutu yaptim altina sicak su torbasi koydum ugur getirsin diye kizimin yün battaniyesine sardim.

Gozunu hic acamiyordu. Acti poz verdi. Guzel siringayla da sekerli suyunu icti.

Uykuya gecti simdi..

İnsallah yasar..

Eklentiler

• IMG-20160728-WA0036.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 141
Denas kuzum benim ispinozlarim vardı. Onlara haşlanmış yumurta, havuç ve irmigi püre haline getirip veriyordum. Yavru mamasidir bu kuşların. Dene istersen.

Denas kuzum benim ispinozlarim vardı. Onlara haşlanmış yumurta, havuç ve irmigi püre haline getirip veriyordum. Yavru mamasidir bu kuşların. Dene istersen.
Super bende internetten tarif bakiyordum..cok tesekkur ederim canim.. toparlar hem yarin kahvaltisi bu olsun

Super bende internetten tarif bakiyordum..cok tesekkur ederim canim.. toparlar hem yarin kahvaltisi bu olsun

Hepsini rondodan geçirip sonra ez. Cıvık oluyor zaten. Şırınga için sulandir çok az istersen. Saka yavrusuna benzettim ben ama. Iyileşir muhtemelen.

Bi' yavrunun daha annesi oldun. :)

Hepsini rondodan geçirip sonra ez. Cıvık oluyor zaten. Şırınga için sulandir çok az istersen. Saka yavrusuna benzettim ben ama. Iyileşir muhtemelen.

Bi' yavrunun daha annesi oldun. :)
Hindi yavrusu deyince buna benziyormus yasasinda baska birsey istemiyorum.

Gebelik hormonlari dedikleri bu heralde, aglaya aglaya eczane aradim. Bebek arabasinin gozune koydum. Kizimla gittik. :))

Ya siz ne kadar güzel bi insansiniz,tebrik ediyorum sizi.

Bildiklerimin hepsi yazılmıs,ekstra yazacagim bi bilgim yok maalesef,insallah iyilesir.
Tesekkur ederim cok naziksiniz.. kim olsa ayni seyi yapardi..

Evet baya bilgi sahibi oldum irtibatta oldugumuz veteriner de var. Simdilik toparlanmasini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…