- 4 Mart 2014
- 869
- 458
- 323
Nobetçı eczane bulEczaneler kapanmis napicam aci aci otuyor
Araba esimde. Oda uzakta. O bulup alacak gelirken getirecek insallah.Nobetçı eczane bul
İnşallah cnm.Araba esimde. Oda uzakta. O bulup alacak gelirken getirecek insallah.
Yaşamasa bile ki yaşayacak inşallah bu uğraşın takdir edilesi doģrusu :)Pek de çirkin
Super bende internetten tarif bakiyordum..cok tesekkur ederim canim.. toparlar hem yarin kahvaltisi bu olsunDenas kuzum benim ispinozlarim vardı. Onlara haşlanmış yumurta, havuç ve irmigi püre haline getirip veriyordum. Yavru mamasidir bu kuşların. Dene istersen.
Tesekkur ederim sevgili wwonka.. Allah'in emaneti elimden geleni yapacagim.Yaşamasa bile ki yaşayacak inşallah bu uğraşın takdir edilesi doģrusu :)
Esim fotografini gostermis de hindi yada horoz tipi var demisEnemm pek şapşiikk
Cankurtaranım Denoşum
Ne güzel bir şey yapmışsın, temiz kalpli arkadaşım
Cok sevimliEsim veterinerle konusmus. Yumurta ona cok iyi olmus toparlar demis. Azcik sekerli su versin demis..
Kutu yaptim altina sicak su torbasi koydum ugur getirsin diye kizimin yün battaniyesine sardim.
Gozunu hic acamiyordu. Acti poz verdi. Guzel siringayla da sekerli suyunu icti.
Uykuya gecti simdi..
İnsallah yasar..Eki Görüntüle 1863476 Eki Görüntüle 1863476
Super bende internetten tarif bakiyordum..cok tesekkur ederim canim.. toparlar hem yarin kahvaltisi bu olsun
Oy çok tatlı ya..
Hindi yavrusu deyince buna benziyormusHepsini rondodan geçirip sonra ez. Cıvık oluyor zaten. Şırınga için sulandir çok az istersen. Saka yavrusuna benzettim ben ama. Iyileşir muhtemelen.
Bi' yavrunun daha annesi oldun. :)
Biraz daha buyusun atlar veterinere gotururum. Bizim bura köy birsey yokOy çok tatlı ya..
Ama tavuk civcivine benzemiyor bakalım ne olacak bir kaç gün sonraya anlaşılır..
Tesekkur ederim cok naziksiniz.. kim olsa ayni seyi yapardi..Ya siz ne kadar güzel bi insansiniz,tebrik ediyorum sizi.
Bildiklerimin hepsi yazılmıs,ekstra yazacagim bi bilgim yok maalesef,insallah iyilesir.
Senin civcivler 2 iken 3 oldu yaBiraz daha buyusun atlar veterinere gotururum. Bizim bura köy birsey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?