Acil yardim !

Evet canim ayaklandi otup duruyor

Seninkini biliyordum canim ne guzel sevginle buyutmussun cok tatli yerim ya.

Maasallah bayaa toparlanmisSizi ve konudaki diger arkadaslarimi ellerinden gozlerinden opuyorum. Iyi ki varsiniz, bu pis dunyada sizlerin varligini bilmek icimi bir nebze rahatlatiyor. Benim de civcivim vardi hep pesimden gezerdi :) bir de yatirirken oyuncak ayimin bacaklari arasinda yatirirdim, cok mutlu olurdu. Tuylu ya, annesi saniyordu galiba. Buyuttum sonra ciftlige vermisti annemler.

Tesekkurler cok incesiniz
Savasci gibi 1 gunde cok cabuk toparladi.

Ne guzel ayicik iyi fikirmis bende corabin icine koyuyorum cok seviyor

Insallahh.Hele su kritik donemi atlatsin, bi gozleri acilsin toparlansin oyle icim rahat edicek.

Ellerinizden oper teyzeleri Masallah masallah
Eki Görüntüle 1863504
Ama bu cok guzelllll Masalllaaah. Senin elinde atlatir bu kritik dönemi.
Biz de 10 gundur apartman boşluğuna girmis 2 yavru kediyi cikarmaya uğraşıyoruz. Birini çıkardık biri inatla çıkmıyor. Itfaiye geldi duvari kiralim dedi apartman sakinleri yanasmadi. Belediye geldi cikaramadi. Ben de ne yapayim bi plastik kabin kenarlarini deldim sabah ogle aksam inip su süt mama saliyorum bosluga hepsini bitiriyor. Eskisi kadar cok miyavlamiyor karni doyunca da. Artik buyuyup kendinin cikmasini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…