Oyle oldu valla:))Senin civcivler 2 iken 3 oldu ya
Yedi maasallah.. gagasini acamadim.. Allahtan gagasina damlattikca agzini acti. Cok açmış...Ya çok güzel maşallahYumurtayı yedi su içti mi ?
Sagol canim benim insallahSağlıkla yaşasın denasım
Sapsik hindi yavrusuymusAa gördüm şimdi evet yemiş ve içmiş ne kadar masum ya kıyamam.
Hindi yavrusu deyince buna benziyormusyasasinda baska birsey istemiyorum.
Gebelik hormonlari dedikleri bu heralde, aglaya aglaya eczane aradim. Bebek arabasinin gozune koydum. Kizimla gittik. :))
Yedi maasallah.. gagasini acamadim.. Allahtan gagasina damlattikca agzini acti. Cok açmış...
Sagol canim benim insallah
Sapsik hindi yavrusuymus
Bura sehir degilki köy gibi yerHindi yavrusunun şehirde ne işi var kuzum ya. :))) Besleyen var mı oralarda? Hindi yavrusu gördüm ben. Daha palazlı oluyor onlar. Saka dediğim bu ağaç serçeleri oluyor ya, onların renklerine bak bi'. Çok benziyor.
Kıyamam ben size. Güzel kalpli anne. Kızın nasıl bakar şimdi ona gözü gibi.
Bitane dizimde bitane karnimda bitane de bu olur 3 bebeKeske bu merhamet herkes de olsa.
Gözünü acmis sizi görmüs, sizi annesi sanabilir
Masallah, Rabbim hepsini korusunBitane dizimde bitane karnimda bitane de bu olur 3 bebe
Amin insallah..Masallah, Rabbim hepsini korusun
Cok anlamam ama karanlikta beslenen kus da, tavuk da gormedim. Sanmiyorum. Uyur bence.Amin insallah..
Tesekkurler..
Simdi yerinden kalkip da yuruyemedigi siringayla beslendigi icin sardim sarmaladim koydum.. kutuda yem su yok yiyemiyor zaten..
Sabah 7 de kalkiyoruz. Yumurta yedi sekerli su icti.
Gece acikir mi acaba?
İsigi kapatinca ottu acinca sustu korktu sandim acik biraktim. İsikla uyuyor simdi :)Cok anlamam ama karanlikta beslenen kus da, tavuk da gormedim. Sanmiyorum. Uyur bence.
Şunun güzelliğine hele
Tesekkurler bibiiiiŞunun güzelliğine heleyerim ben onu senide ayrı severim
Amin insallah..
Tesekkurler..
Simdi yerinden kalkip da yuruyemedigi siringayla beslendigi icin sardim sarmaladim koydum.. kutuda yem su yok yiyemiyor zaten..
Sabah 7 de kalkiyoruz. Yumurta yedi sekerli su icti.
Gece acikir mi acaba?
Kedinize de saglik sihhat dilerimAcikir diye dusunuyorum.Ben saat kuruyorum.3 saatte bir uyanip mama verip cisini yaptiriyorum.10 saniye icip yorulup uyuyor :)
YaaaaAcikir diye dusunuyorum.Ben saat kuruyorum.3 saatte bir uyanip mama verip cisini yaptiriyorum.10 saniye icip yorulup uyuyor :)
Kedinize de saglik sihhat dilerim
Banada acikir gibi geldi gece besliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?