Acil yardim !

Hindi yavrusu deyince buna benziyormus yasasinda baska birsey istemiyorum.

Gebelik hormonlari dedikleri bu heralde, aglaya aglaya eczane aradim. Bebek arabasinin gozune koydum. Kizimla gittik. :))

Hindi yavrusunun şehirde ne işi var kuzum ya. :))) Besleyen var mı oralarda? Hindi yavrusu gördüm ben. Daha palazlı oluyor onlar. Saka dediğim bu ağaç serçeleri oluyor ya, onların renklerine bak bi'. Çok benziyor.

Kıyamam ben size. Güzel kalpli anne. Kızın nasıl bakar şimdi ona gözü gibi.

Bura sehir degilki köy gibi yer

Dedigin kusa baktim da hic benzemiyor. Ayaklari falan canim..

Ne demezsin kiz sıkıp öldürüyordu :/ daha cok kucuk anlamiyor hareket edince vurmaya calisiyor seviyim derken

Masallah, Rabbim hepsini korusun
Amin insallah..
Tesekkurler..
Simdi yerinden kalkip da yuruyemedigi siringayla beslendigi icin sardim sarmaladim koydum.. kutuda yem su yok yiyemiyor zaten..

Sabah 7 de kalkiyoruz. Yumurta yedi sekerli su icti.

Gece acikir mi acaba?

Amin insallah..
Tesekkurler..
Simdi yerinden kalkip da yuruyemedigi siringayla beslendigi icin sardim sarmaladim koydum.. kutuda yem su yok yiyemiyor zaten..

Gece acikir mi acaba?
Cok anlamam ama karanlikta beslenen kus da, tavuk da gormedim. Sanmiyorum. Uyur bence.

Amin insallah..
Tesekkurler..

Gece acikir mi acaba?

Acikir diye dusunuyorum.Ben saat kuruyorum.3 saatte bir uyanip mama verip cisini yaptiriyorum.10 saniye icip yorulup uyuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…