Kiyamam cok tatli .. ne kadar guzel yurekli bir insansiniz..Insallahh.Hele su kritik donemi atlatsin, bi gozleri acilsin toparlansin oyle icim rahat edicek.
Ellerinizden oper teyzeleriMasallah masallah
Eki Görüntüle 1863504
Bir Türk klasiği olarak: Paşa.Oyle oldu valla:))
İsim dusunelim isim koyalim.. erkek oldugunu varsayarak:)
Oyy bebek yaaaInsallahh.Hele su kritik donemi atlatsin, bi gozleri acilsin toparlansin oyle icim rahat edicek.
Ellerinizden oper teyzeleriMasallah masallah
Eki Görüntüle 1863504
Kiyamam cok tatli .. ne kadar guzel yurekli bir insansiniz..
Baya buyumus gibi gozleri acilmadi mi?
Çok fazla yedirme annesiEsim veterinerle konusmus. Yumurta ona cok iyi olmus toparlar demis. Azcik sekerli su versin demis..
Kutu yaptim altina sicak su torbasi koydum ugur getirsin diye kizimin yün battaniyesine sardim.
Gozunu hic acamiyordu. Acti poz verdi. Guzel siringayla da sekerli suyunu icti.
Uykuya gecti simdi..
İnsallah yasar..Eki Görüntüle 1863476 Eki Görüntüle 1863476
Bura sehir degilki köy gibi yer
Dedigin kusa baktim da hic benzemiyor. Ayaklari falan canim..
Ne demezsin kiz sıkıp öldürüyordu :/ daha cok kucuk anlamiyor hareket edince vurmaya calisiyor seviyim derken
Oyy bebek yaaaAllah razı olsun senden canım çok zor oluyor yaşatması ama seninki çok rahat görünüyor
İnsallah tesekkur ederimÇok fazla yedirme annesi
Ben de bulmuştum sonra vefat etti.Sebebi o mu bilmiyorum ama ağzını actikca mama veriyordum annesi agizdan beslesin diye açarlar düşüncesiyleSeninki yaşar insallah
Ne kadar guzel tam bir tombik olmus maasallah:))Bibii su vakte kadar elimden en az 50 -60 belki daha fazla yavru kedi gecmistir bakmisimdi ama ilk kez yeni dogani yasatmaya calisiyorum.Insallah tutunacak hayata.Evlenmeden dogurmadan emziren ana oldum
Tombik valla daha buyuk sandimGecen carsamba dogdu.Henuz acilmadi gozleri 4-5 gune acilir diye dusunuyorum.
Buyumez mi? Yenidogan kedi mamasiyla besleniyor.Adini dobiç koyucak gibiyiz bu gidisle
Biraz vicdan biraz merhamet varsa icimizde hepimizin yuregi tertemiz sizin gibi.
Ayaklandi da karanliga koydum ekmek ufaladim su koydum kutusunu orttum.Anamm mıncırık ayaklanmışş
İnş. CanımBibii su vakte kadar elimden en az 50 -60 belki daha fazla yavru kedi gecmistir bakmisimdi ama ilk kez yeni dogani yasatmaya calisiyorum.Insallah tutunacak hayata.Evlenmeden dogurmadan emziren ana oldum
Ay maşallahAyaklandi hic susmuyor yaEki Görüntüle 1863522
Ayyy çok tatlı maşallahEki Görüntüle 1863563
Bu da benim bebeğimİlk kurtardığımda 40 günlük civarıydı, gözlerini hiç açamamıştı. Veterinerden özel yavru kedi sütü ve yavru kuru mamasıyla beslendik. Şimdi 3 aylık oldu yavruşum, artık kedi sütünü beğenmiyoruz direk kuru mama yiyoruz Ben buna nasıl bakacağım ya derken şimdi kedi mama uzmanı falan oldum
Yakışıklı oğluşum benim
Siz de çok güzel bir şey yapmışsınız bir yavru kurtarmak çok vicdan rahatlatan bir şey. İnşallah yavru uzun süre yaşar
Arkada daha neler vardı da görgüsüz demesinler diye fotodan kırptımAyyy çok tatlı maşallah
Arkadaki samoalarda gözümden kaçmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?