Sezmeniz normaldir çünkü bu hhareket kocama yapılıyo . İster istemez kendimde eksiklik arıyorum
Etkilense 10 senedir etkilenirdi. Bunlar aynı evde yaşamıyorlar mıydı kaç senedir?
Yok kızmıyor birşey dediği yok. Sadece sanane onun giyiminden diyor ne giyerse giysin dedi. Ama etkilendiğini düşünüyorum bence
neden aynı ew???Aynı evde yaşıyoruz delirmemek mümkün değil . Eşim boşver dedi ama bakışlarını yakalıyorum arada
Kımsenın gıyım tarzı basta olmak uzere hıcbır dogrusu yalnısı benı ılgılendırmıyor!! bır arkadasımız kapalı olup o kadar dar gıyınecegını sanmıyorum yazmıstı ben de var canım yakınım oyle dıye belırttım ve kendısı cok sevdıgım bırıdır!! kımseyı yargıladıgım gorulmemıstır taa kı sızın mesajınızı gorene kadar once mesajda ne bılırtmek ıstedıgımı anlayın ANLAMAK ISTEDIGINIZI DEGIL!! benım anlatmak ıstedıgımı bambaska bır yere cekıp begenı toplamayı basarmıssınız yerınızı ve haddınızı bılın!! (işaret ise kısıye uzuldugumden degıl yıne anlamak ıstedıgınızı anlamıssınız yazıkkk)Neyi merak ediyorum biliyormusun ama yanlis anlama...neden insanlar hep baskalarinin giyimini, yasamini sorguluyor yani o kisinin dar gitmesi neden sizi dert sahibi yapiyor yada neden onun adına üzülüyorsunuz. Hani onun yerine hesap vereceksiniz de bizimmi haberimiz yokSenin açık veya kapalı olman başkasını sorgulama hakkı dogurmaZ. Bırakın insanlar nasıl istiyorsa öyle yaşasın veya giyinsin. Siz sadece cocuklarinizdan sorumlusunuz oda bir yere kadar.
Bır de ınancınız olsaydı eger kalp kırmanın gunah oldugunu da bılır haksız elestırı yapıp kalbımı kırmazdınız.. evet evladımdan sorumluyum omzuma yuklenmıs koskoca hastalıkların yukuyle bogusurken zaman gecırmek adına burdakı bayanlarla paylasımlarda bulunuyorum ama bravo sıze sız ıse delı emojısı kullanıp kendı ıstedıgınızı anlamıssınız.. bu da bır kul hakkıdır hakkımı helal etmıyorumNeyi merak ediyorum biliyormusun ama yanlis anlama...neden insanlar hep baskalarinin giyimini, yasamini sorguluyor yani o kisinin dar gitmesi neden sizi dert sahibi yapiyor yada neden onun adına üzülüyorsunuz. Hani onun yerine hesap vereceksiniz de bizimmi haberimiz yokSenin açık veya kapalı olman başkasını sorgulama hakkı dogurmaZ. Bırakın insanlar nasıl istiyorsa öyle yaşasın veya giyinsin. Siz sadece cocuklarinizdan sorumlusunuz oda bir yere kadar.
Görende Kim Kardashian sanacak eltini
Sokma evine bu kadar basit .
aynı evde yaşamak zaten başlıca bir sorun bunu çözmediğiniz sürece hiçbir şey çözülmez.
O zaman direk belirtin davranışlarını hoş karşılamıyorum eşim ve benim yanımda derli toplu durmanı istiyorum diyebilirsin dar giyinmek kötü değil ama affınıza sığınarak söylüyorum eltiniz aranıyor biraz gibime geldiAynı evdeyiz
Hakkiniza girdigimi düşünmüyorum asıl siz başkalarının giyimini burda konuşarak giriyorsunuz farkında degilsiniz. Bana ne hakkınız gecti iseBır de ınancınız olsaydı eger kalp kırmanın gunah oldugunu da bılır haksız elestırı yapıp kalbımı kırmazdınız.. evet evladımdan sorumluyum omzuma yuklenmıs koskoca hastalıkların yukuyle bogusurken zaman gecırmek adına burdakı bayanlarla paylasımlarda bulunuyorum ama bravo sıze sız ıse delı emojısı kullanıp kendı ıstedıgınızı anlamıssınız.. bu da bır kul hakkıdır hakkımı helal etmıyorum
Birde imanin ve paranin kimde oldugunu bilemezsin. Birisine inancin olsaydı demek yok senin inancin anlamina gelir. Sakat isler bunlar dikkat et derim....Bır de ınancınız olsaydı eger kalp kırmanın gunah oldugunu da bılır haksız elestırı yapıp kalbımı kırmazdınız.. evet evladımdan sorumluyum omzuma yuklenmıs koskoca hastalıkların yukuyle bogusurken zaman gecırmek adına burdakı bayanlarla paylasımlarda bulunuyorum ama bravo sıze sız ıse delı emojısı kullanıp kendı ıstedıgınızı anlamıssınız.. bu da bır kul hakkıdır hakkımı helal etmıyorum
dıkkatlı okursanız kımsenın gıyımı hakkında elestiri yapmadıgımı anlarsınızBirde imanin ve paranin kimde oldugunu bilemezsin. Birisine inancin olsaydı demek yok senin inancin anlamina gelir. Sakat isler bunlar dikkat et derim....
Elestiri yapsaydiniz direk dar giyinen arkadasiniza yapardiniz bu dogru bir hareket olurdu çünkü samimiyetiniz vardir siz bu isten daha iyi anliyorsunuzdur tamam ama siz dedikodu yani giybet yapiyorsunuz bende merak ettim sordum çünkü millet artik kendini bırakıp hep baskalarinin hayatlarini ve giyimlerini konustuklari için gerçek ağızdan nedenini sordum. Hic bir kırıcı veya üslup bozukluguylada sormadim aksine espirili sordum. Siz benim inancimdan girdiniz kul hakkina kadar götürdunuz.dıkkatlı okursanız kımsenın gıyımı hakkında elestiri yapmadıgımı anlarsınız
gonderdıgınız emojılere bakılırsa ınsanların hastalıgı ıle dalga gecmek ısınız olmus.. komık ıse evladınız ıle sınanmanız dılegıyle psıkopata baglamıs bayanHakkiniza girdigimi düşünmüyorum asıl siz başkalarının giyimini burda konuşarak giriyorsunuz farkında degilsiniz. Bana ne hakkınız gecti iseAmacım kalp kırmak veya polemik degil gerçekten merak ettiğim icin sordum. Sağlık sorunlarinizdan dolayi gecmis olsun diyorum ve haddimi bilerek cekiliyorum bütün begeniler sizin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?