Acil?

Kardeş hala da sabrediyorum bir görseniz o anlardaki durumu beni anlardınız sizde sinirlenirdiniz
bak kardesim bu oyle sabredilicek biraz bekliyim gececek bisey degil ki! kimle konusursan konus bu evden cikmaya calis ama aileninde bu kadar genis olmasi nasil bisey onu anlamadim hic

Ay insan böyle bişeyi nasıl söyler ki :skandal: Direk sana iftira atar o benim kardeşim sen nasıl böyle bişey yakıştırırsın bu nasil bir terbiyesizlik falan der. Zaten o dakikadan sonra evin içi savaş alanı. Midem bulandı gerçekten. Burda is kayinvalidene düşüyor hiç seni bulastirmadan üslubunca oturmasına kalkmasına dikkat etmesini söyleyecek. Ne günlere kaldık ya ister açık ol ister kapalı ol ama azıcık namus ya

Kv görümce elti hepsi bir arada wuuu huuu bole evlilik mi olur bi de merak ettım sevişme olayı nasıl oluyo banyo felan çakışma olur yanii

bak kardesim bu oyle sabredilicek biraz bekliyim gececek bisey degil ki! kimle konusursan konus bu evden cikmaya calis ama aileninde bu kadar genis olmasi nasil bisey onu anlamadim hic[/QUOTE
Yalan değil bekledim belki yanlış anlıyorum diye abartıyorumdur diye. Ama baktım devam ediyor. Eltimle defalarca tartışmaya girdik kavgalar çıktı ama ben saygımdan sustum hiç konuşmadım sessiz kaldım sen böyle yaptın şöyle yaptın demedim. Üstüme yürüdü yine aynı.

Kayınvalideniz de ne kadar genişmiş yahu. Peki kayınbiraderiniz hiç mi farketmiyo. Bence hiç birşey sormayın nasıl olsa Evet kocana sulaniyorum demiycek. Üstüne birde iftira atıyo bana diye rezalet çıkarabilir. Bence eşiniz ile konuşup ayrı bir eve çıkın imkanınız varsa

Kaynım kukla esir gibi. Karısı ne derse o olur . Giyimine karşı gelmez

Ay insan böyle bişeyi nasıl söyler ki :skandal: Direk sana iftira atar o benim kardeşim sen nasıl böyle bişey yakıştırırsın bu nasil bir terbiyesizlik falan der. Zaten o dakikadan sonra evin içi savaş alanı. Midem bulandı gerçekten. Burda is kayinvalidene düşüyor hiç seni bulastirmadan üslubunca oturmasına kalkmasına dikkat etmesini söyleyecek. Ne günlere kaldık ya ister açık ol ister kapalı ol ama azıcık namus ya

Zaten eşim dedi böyle bir konuyu gidip söylersen beni de düşün olur mu dedi o an zaten çaresiz olduğumu anladım

ayni evde eltiler esler bir arada yasamaniz uygun degil iste bitanesi yolunu sasirmaya baslamis..

Evet Kaynım da aynıydı bana el şakalarında hareketlerinde bulundu. Kaynanama söyledim Görümceme söyledim bir daha yaparsa uyarırız dedi o konuda kapandı. artık inanmadılar mı bilmiyorum.Eşime söyledim inanmadı sustu çok tuhafıma gitti . Eşim çok rahat davrandı. Bu konuda. Gizli gizli çok ağladım Kaynanama nasıl söyleyecem diye sonunda söyledim bir daha yaparsa bakalım dedi. Şaka yapıyordur dedi sen yanlış anlamışsın dedi konu kapandı

İmkan yok daha eltime yeni ev yapılıyor 10 yıl sonra şimdi. Burda küçük gelin gelmeden diğer elti ayrilamıyor
gtsinler kirası uygn bi yere olur mu öyle şey.. keşke baştan kabul etmeseydin . 10 yıl ne ewlilik yaşayabilrsin nede sözünü geçirebilrsin eşine.
bu konuyu eşine SAKIN açma. eşeğn aklına karpuz kabuğu sokmuş olursun. bakmıyosada bakar artk. eşinle aranı çook iyi tut mutluluğnu görsün. kendine güven. makyaj yap kokular sürün giyimine dikkat et. bırakta o snle yaşamaktan rahatsız olsun :süslü:

Onu benim eltimde yapiyor garip bir yuruyuş ve bakış sergiliyo ve bunu kaynima yaptigi icin anliyorm baskasina yapinca hemen iyi bir gozlemciyimdir.
Yani tehlikeli bir durum ama eltinle konuşma
Birak devam etsin nereye kadar bakalm istemsiz yapiyor olabilir

Evet Kaynım da aynıydı bana el şakalarında hareketlerinde bulundu. Kaynanama söyledim Görümceme söyledim bir daha yaparsa uyarırız dedi o konuda kapandı. artık inanmadılar mı bilmiyorum.Eşime söyledim inanmadı sustu çok tuhafıma gitti . Eşim çok rahat davrandı. Bu konuda. Gizli gizli çok ağladım Kaynanama nasıl söyleyecem diye sonunda söyledim bir daha yaparsa bakalım dedi. Şaka yapıyordur dedi sen yanlış anlamışsın dedi konu kapandı
Kaynın sana el şakası mı yaptı ve bunu kaynanan şaka yapıyordur diye geçiştirdi..ne münasebet canım!!

Aynı evde yaşıyoruz delirmemek mümkün değil . Eşim boşver dedi ama bakışlarını yakalıyorum arada

Niye koloni gibi aynı evde yaşıyorsunuz
Bu kadar çok iç içe olursaniz
her türlü rahatsızlık olur
evinizi ayırın

ev ev olmaktan çıkmış
herkes birbirine. ..
bir de bu ortama çocuk doguracaksiniz
Bravo
Allah hepinize akıl fikir versin

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum benim eltim dar kıyafetler giyiyor evin içinde. Ve bir huyunu daha yakaladım 6 aydır. Beni kışkırtıyor. Ve beni kışkırtmak için eşimi kullanıyor. Benim gözümün içine baka baka farklı hal ve hareketlerde bulunuyor. Eşimin yanında orasını burasını oynatıyor ve poposu büyük olduğu için orasını kullanıyor . Ve zaten kendisi diliyle ifade etti bir kadının en seksi yeri arkasıdır diye. Sizce eltimde konuşmalı mıyım bu konuyu niye böyle yapıyorsun? diye sizce nasıl tepki alırım kendiside şöyle biri herşeyi abartıtır yalancıdır laf üstüne laf ekler dedikodu yapar sürekli arkamdan. sesi çok yüksektir sesli konuşur baya yarısı yerin altında bir insan. bana 9 aydır baya zararı dokundu yani.

İşte bu konudan çok rahatsızım ona gizli söylemek istiyorum neden böyle beni kışkırttığını. inaninki çok sıkıntılıyım bu konuda. Ben hayatımda böyle birşey görmedim. Çünkü namus bu ve eşinin kardeşi oluyor insan hiç mi düşünmez bu hareketlerde bulunurken. Kaynana ve görümcem farkettim boşver deyip geçiştird
.
Sizce ne yapayım? ?

yorumlarınız çok önemli benim için çünkü yol göstereceksiniz bana

Dar kıyafetler giyiyor evin içinde demişsin,onun evi istediğini giyer ki..Senin buna karışmaya hakkın yok.

Eşinin yanında yaptığı hareketler konusunda eğer ortada bir ayıp varsa bu onun ayıbı ,ona da o gözle bakacak hali yok eşinin.İster edepsizlik de,ister başka bir şey ama bu onun edepsizliği ya da terbiyesizliği.

Konu sahibi,sen fazla takılıyorsun.Öyle giyinme böyle giyinme şeklinde birşey demen yanlış olur.Kaldi ki zaten kadının huyunu da biliyormuşsun.

En iyi tepki;Tepkisizliktir bunu unutma.Onu görme ve duyma ..Eğer amacı zaten senii kışkırtmaksa,ve senden tepki gelmezse bir süre sonra o da bıracaktır.

Dar kıyafetler giyiyor evin içinde demişsin,onun evi istediğini giyer ki..Senin buna karışmaya hakkın yok ki.
Eşinin yanında yaptığı hareketler konusunda endişelenecek birşey yok ki.Yengesi neticede,ona da o gözle bakacak hali yok eşinin.

Konu sahibi,sen fazla takılıyorsun.Öyle giyinme böyle giyinme şeklinde birşey demen yanlış olur.Kaldi ki zaten kadının huyunu da biliyormuşsun.

En iyi tepki;Tepkisizliktir bunu unutma.Onu görme ve duyma ..Eğer amacı zaten senii kışkırtmaksa,ve senden tepki gelmezse bir süre sonra o da bıracaktır.

İnşaallah dediğiniz gibi olur. Aynı evde olmasak istediği gibi giyinsin kardeş evde yetişkin evli biri daha var eşimi küçük sanıyorlar o da nefis taşıyor herşeyin farkında yani kocasının gözükörse ne yapayım bu kadar genişlik olmaz bence. Yinede ddediğinizi uygulayacam görmezden gelecem

Bu sizin görüşünüz ben olayı dine bağladım dinimizce uygun görmüyorum çünkü
Siz müftü müsünüz? Dinimize uygun olup olmadığı o kişinin kendisiyle Allah arasında bi durum yani o zman sizi hiç alakadar etmez..Olayın dinle değil bayaa da kıskançlıkla ilgili olduğunu düşünüyorum.. Ve tabiki kendinize ve eşinize güvensizliğinizle alakalı bi durum.. ama bence yapmayın.. Unutmayın ki art niyet de dinimizce hiç uygun bi davranış değil ;) Kendinize bu kadar eziyet etmeyin..yazık günah..

Back
X