Acil?

eltimlere ev yapılıyor taşınacaklar demişsiniz. ne kadar süre sonra ayrılacaklar beraber yaşadığınız evden ?

[Qteklibal, post: 47140730, member: 749690"]eltimlere ev yapılıyor taşınacaklar demişsiniz. ne kadar süre sonra ayrılacaklar beraber yaşadığınız evden ?[/QUOTE]
Simdilik evin temeli atıldı duvarlar örüldü
daha herşey duruyor seneye bir ihtimal geçebilirler olmazsa 2018 yazın geçerler. Çünkü daha evin sıvası parkeleri pencereler kapılar boyası baya masraf olacak. Borç var bi de. Kredi falan.

[Qteklibal, post: 47140730, member: 749690"]eltimlere ev yapılıyor taşınacaklar demişsiniz. ne kadar süre sonra ayrılacaklar beraber yaşadığınız evden ?
daha herşey duruyor seneye bir ihtimal geçebilirler olmazsa 2018 yazın geçerler. Çünkü daha evin sıvası parkeleri pencereler kapılar boyası baya masraf olacak. Borç var bi de. Kredi falan.[/QUOTE]

3-5 aylık birşeyse bu kadar süre idare etmişsiniz biraz daha edin diyecektim ama..
bende bu konuyu eltinizle konuşmamanız taraftarıyım.
sizin yerinizde olsam eşime de sık sık dile getirmem.

bazı insanlarda vardır dikkat çekmeyi istemek. özellikle de siz biraz daha göze çarpıyorsanız bu yüzden de yapıyor olabilir. dar giyinin sizde dikkat çekin diyemem ama her zaman bakımlı olun ve görmemeye çalışın eltinizin yaptıklarını. çünkü düşündükçe daha çok kafaya takacaksınız ve mutsuz olacaksınız.
önemli olan eşinizle aranızdaki muhabbet, uyum.. geri kalanını boş verin. arkadaşların da dediği gibi eşiniz 10 senedir bu insanla beraber yaşıyor sonuçta.

kayınvalidenizin her şeye boş ver demesi, kaynınızın el şakası yapması bana bu ailenin sınırlarıyla sizin sınırlarınız çok farklı gibi geldi. yani tamam siz rahatsız oluyorsunuz ama onlar bu olaylara normal bakıyor demek ki. zaten aynı evin içinde gelinler ver kayınların yaşamasında bir sakınca görmemelerinden belli adamların ne kadar rahat yapıda oldukları.

Evet Kaynım da aynıydı bana el şakalarında hareketlerinde bulundu. Kaynanama söyledim Görümceme söyledim bir daha yaparsa uyarırız dedi o konuda kapandı. artık inanmadılar mı bilmiyorum.Eşime söyledim inanmadı sustu çok tuhafıma gitti . Eşim çok rahat davrandı. Bu konuda. Gizli gizli çok ağladım Kaynanama nasıl söyleyecem diye sonunda söyledim bir daha yaparsa bakalım dedi. Şaka yapıyordur dedi sen yanlış anlamışsın dedi konu kapandı
3 hane üstüste nasıl yaşıyorsunuz .
cidden zor bir hayat.
ev kaç odalı.
iki katlı filan mı.
ne bileyim ya iki de değil 3 aile
ve eltin var.
aynı evin içinde yüzgöz olunuluyor şaşırıyor da işte böyle.
evlenirken kabul etmeme durumun yokmuydu canım ya neden razı geldin

Evet Kaynım da aynıydı bana el şakalarında hareketlerinde bulundu. Kaynanama söyledim Görümceme söyledim bir daha yaparsa uyarırız dedi o konuda kapandı. artık inanmadılar mı bilmiyorum.Eşime söyledim inanmadı sustu çok tuhafıma gitti . Eşim çok rahat davrandı. Bu konuda. Gizli gizli çok ağladım Kaynanama nasıl söyleyecem diye sonunda söyledim bir daha yaparsa bakalım dedi. Şaka yapıyordur dedi sen yanlış anlamışsın dedi konu kapandı
baba evin daha mı berbat? çık git, ne işin var böyle mezhebi geniş ailede?
hepsi ayrı manyak. kocan desen odun. niye katlanıyorsun ki?

3 hane üstüste nasıl yaşıyorsunuz .
cidden zor bir hayat.
ev kaç odalı.
iki katlı filan mı.
ne bileyim ya iki de değil 3 aile
ve eltin var.
aynı evin içinde yüzgöz olunuluyor şaşırıyor da işte böyle.
evlenirken kabul etmeme durumun yokmuydu canım ya neden razı geldin
ev 4 odaymış. 3 aile kalıyorlar. evde mutsuzmuş, kocaya kaçmış.

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum benim eltim dar kıyafetler giyiyor evin içinde. Ve bir huyunu daha yakaladım 6 aydır. Beni kışkırtıyor. Ve beni kışkırtmak için eşimi kullanıyor. Benim gözümün içine baka baka farklı hal ve hareketlerde bulunuyor. Eşimin yanında orasını burasını oynatıyor ve poposu büyük olduğu için orasını kullanıyor . Ve zaten kendisi diliyle ifade etti bir kadının en seksi yeri arkasıdır diye. Sizce eltimde konuşmalı mıyım bu konuyu niye böyle yapıyorsun? diye sizce nasıl tepki alırım kendiside şöyle biri herşeyi abartıtır yalancıdır laf üstüne laf ekler dedikodu yapar sürekli arkamdan. sesi çok yüksektir sesli konuşur baya yarısı yerin altında bir insan. bana 9 aydır baya zararı dokundu yani.

İşte bu konudan çok rahatsızım ona gizli söylemek istiyorum neden böyle beni kışkırttığını. inaninki çok sıkıntılıyım bu konuda. Ben hayatımda böyle birşey görmedim. Çünkü namus bu ve eşinin kardeşi oluyor insan hiç mi düşünmez bu hareketlerde bulunurken. Kaynana ve görümcem farkettim boşver deyip geçiştird
.
Sizce ne yapayım? ?

yorumlarınız çok önemli benim için çünkü yol göstereceksiniz bana
İki elti aynı evde ne işiniz var? Ayrılın madem.

daha herşey duruyor seneye bir ihtimal geçebilirler olmazsa 2018 yazın geçerler. Çünkü daha evin sıvası parkeleri pencereler kapılar boyası baya masraf olacak. Borç var bi de. Kredi falan.

3-5 aylık birşeyse bu kadar süre idare etmişsiniz biraz daha edin diyecektim ama..
bende bu konuyu eltinizle konuşmamanız taraftarıyım.
sizin yerinizde olsam eşime de sık sık dile getirmem.

bazı insanlarda vardır dikkat çekmeyi istemek. özellikle de siz biraz daha göze çarpıyorsanız bu yüzden de yapıyor olabilir. dar giyinin sizde dikkat çekin diyemem ama her zaman bakımlı olun ve görmemeye çalışın eltinizin yaptıklarını. çünkü düşündükçe daha çok kafaya takacaksınız ve mutsuz olacaksınız.
önemli olan eşinizle aranızdaki muhabbet, uyum.. geri kalanını boş verin. arkadaşların da dediği gibi eşiniz 10 senedir bu insanla beraber yaşıyor sonuçta.

kayınvalidenizin her şeye boş ver demesi, kaynınızın el şakası yapması bana bu ailenin sınırlarıyla sizin sınırlarınız çok farklı gibi geldi. yani tamam siz rahatsız oluyorsunuz ama onlar bu olaylara normal bakıyor demek ki. zaten aynı evin içinde gelinler ver kayınların yaşamasında bir sakınca görmemelerinden belli adamların ne kadar rahat yapıda oldukları.[/QUOTE]

3 aylık falan süre değil 2 seneye kadar anca girerler evine . Evet çok rahatlar bu konuda.

Arkadaşım bizim evde misafir varken veya biz bir yerde misafirliğe gittiysek masumane duş bile almayım yanlış anlaşılmasın diyorken siz üç aile aynı evde abooooww banyo boş kalmaz :) evleri ayırın yoksa elti sizi ayırır söyletim

Evet bu tür şakaları vardır dedi . Kötü niyetli değildir dedi. Ama ben yine de güvenmedim oğluna
Güvenememekle en doğrusunu yapmışsın..hem koca adamın kötü niyetli olup olmadığını annesi nerden biliyormuş..ben yerinde olsam ne yapar eder bi şekilde uzaklaşırım bu tür insanlardan..bunu eşime de anlatırım bana hak verir ilişkisini keserse ne ala yok o da kötü niyetli değildir falan derse ona da bye der yoluma bakarım..

Güvenememekle en doğrusunu yapmışsın..hem koca adamın kötü niyetli olup olmadığını annesi nerden biliyormuş..ben yerinde olsam ne yapar eder bi şekilde uzaklaşırım bu tür insanlardan..bunu eşime de anlatırım bana hak verir ilişkisini keserse ne ala yok o da kötü niyetli değildir falan derse ona da bye der yoluma bakarım..

Eşime anlattım zaten güldü geçti ne anlama geliyor bilmiyorum . Sustu birşey demedi

Arkadaşım bizim evde misafir varken veya biz bir yerde misafirliğe gittiysek masumane duş bile almayım yanlış anlaşılmasın diyorken siz üç aile aynı evde abooooww banyo boş kalmaz :) evleri ayırın yoksa elti sizi ayırır söyletim

Eltmin yatak odasında küçük banyo var benimde aynı şekild . Kaynanam k.babam da benim banyoda duş alıyor çoğunlukla

Elde avucta para olmayınca bir yere kımıldayamıyorsun
ailen reddetti mi seni? eğer telefonla falan görüşüyorsan, özledim de biletini alsınlar yanlarına git.
paran yoksa eşinden al. vermezse gizli al. yoksa bu ailede sen de kafayı yersin, her manyaklıkları normal gelir.

ailen reddetti mi seni? eğer telefonla falan görüşüyorsan, özledim de biletini alsınlar yanlarına git.
paran yoksa eşinden al. vermezse gizli al. yoksa bu ailede sen de kafayı yersin, her manyaklıkları normal gelir.

Telefonla görüşüyoruz evet. Malesef kurban bayramında gidecem daha

Telefonla görüşüyoruz evet. Malesef kurban bayramında gidecem daha
şimdi gitsen? eşin veya ailesi mi izin vermiyor? eltin de kaynın da kocan da sağlam ayakkabı değil. Kurbanda da hamilesin zor olur diye göndermeyebilirler.
bence iyi düşün taşın. bu kocayla aileyle 40-50 yıl geçer mi?

Ne rezil bir aile hayatıdır bu ya! Mahremiyet diye bir şey biliyor musunuz arkadaşım?

Neden kendisine ayrı ev açabilecek maddi imkana sahip bir insanla evlenme diniz?

Oynatırsa oynatsın orasını napabilirsin ki? İstediği gibi davranır bi şey yapamazsın. Kimseye bi şey söyleme. Yapma da.

Back
X