- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
Essek gibi bakacak öyle mi ? İşte bu cümleden sonra kimseyi takmasin. Madem babanız ise çok dahil olmuyor , anneniz de versin herkesin cevabını. Benim annemde sizin anneniz gibiydi babaanneme baktı. En son baktım annemin psikolojisi bozuluyor. Bu dünyaya bir kere geliyoruz kimsenin tavrını çekip hizmetciligini yapmak zorunda değil !
Evet yaşlılar tabiki aç açıkta birakmasin, çamaşırını yıkasin vs. Ama işine karışmalarına niye müsade ediyor ? Bu böyle olmaz dediklerinde "ben yıllardır böyle yapıyorum daha iyisini yaparım dersen sana devredeyim " desin..
Kendini niye bu kadar ezdiriyor çok üzüldüm gerçekten. Annemle aynı yaşta anneniz şu an çocuklarını büyütüp rahata erecek yaşta .. bir çözüm bulursunuz inşallah Allah yardımcınız olsun
Evet yaşlılar tabiki aç açıkta birakmasin, çamaşırını yıkasin vs. Ama işine karışmalarına niye müsade ediyor ? Bu böyle olmaz dediklerinde "ben yıllardır böyle yapıyorum daha iyisini yaparım dersen sana devredeyim " desin..
Kendini niye bu kadar ezdiriyor çok üzüldüm gerçekten. Annemle aynı yaşta anneniz şu an çocuklarını büyütüp rahata erecek yaşta .. bir çözüm bulursunuz inşallah Allah yardımcınız olsun
kalmaya niyetleri var belli. gitmeye niyetleri hiç yok o konuda yorum yapmıyolar.