Acile Gitsem Mi? :/

sadece size değil başka kişiler de okur diye de yazıyorum. acil olmayan durumlarda acile giderek orda ölüm riski olan hastaların hakkını yiyorsunuz. zaten aciller kalabalık gerçekten ihtiyacı olan hastaların işi yavaşlıyor. aciller 7/24 poliklinik hizmeti değildir. dayanılamayacak şiddetli ağrı, ölümcül durumlarda acile gidilir.

konu ayrı yorumlar ayrı alem :)
şimdi daha iyi hissediyor musunuz konu sahibi :) ?
geçti mi panik hali

Öncelikle korkulacak birşey olsa acıdan duramazdınız zaten korkmayın sakinleşin düşünmemeye çalışın birkaç güne geçecektir. Ayrıca lütfen bu kadar kabaca kendinizi sevdirmeyin ben bunun sevgi aşk vs değil azgınlıktan sadece kendini düşünmekten başka bisey olduğunu sanmıyorum kendinize bunu yaptirmayin sonra böyle durumlarda kalırsınız canınız acır pişmanlık gibi. Herşeyden önce kendimize saygımız sevgimiz olsun.Hayirli geceler dilerim

konu boyu özel hastane diye 5. kez okudum meredith.anladık kuzum devlet seni açmıyor özel hastaneye gidiyorsun.bak vallahi bend e hep özele gidiyorum ama zenginlikten değil kurumumuz karşıladığı için.duyun dostlar ben de özele gidiyorummm.ama heçç dilimdeki sorundan gitmedim bakk

Ne bileyim dikiş falan atarlar belki dedim.

Yok yav, boğazıma tükürüğüm kaçtı öksürürken dilimi zorlanmışım diye uyduracaktım
O pek inandırıcı olmaz ama bence derin dondurucuyu yalarken dilim yapıştı cekerkende böyle oldu deyin)))
Şaka bir yana bisey olmaz merak etmeyin de o nasıl bir öpüşme acaba ben onu merak ettim))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…