Merhaba canım. Farkındalık zor iş :) Ben de tartıda 90ı görene kadar aynada kendimi o kadar da kilolu görmezdim. Ya da görmek istemezdim
Bu kararı vermek zor. Çok kez deneyip bırakmışızdır. Devam ettirmek de zor. Umarım bu son başlangıcın olur ve Bitişte 55lerle 60larla kapatır bir daha da açmazsın:)
Ben yolculuğumun sonlarındayım. 90ı görmemin üzerinden 4 ay geçti, senin gibi bir karar verip başladım ve şuan 67 kiloyum. Herşey kendini bir fotoğrafta görmekle başlıyor ( ben de 90ı gördükten sonra bir de yetmezmiş gibi kuzenimin nişanında çekildiğim fotoda etiketlendim ve içler acısıydı :) )
Ama sonunda öneriler aldığım, kendimi motive ettiğim başarı öykülerine ben de bir başarı öyküsü yazdım ne kadar yolun sonuna gelmemiş olsam da:)
İlk yorumun benden olsun, başarılar. Arada günlüğüme de beklerim :)
İlk yorumum ilaç gibi oldu
Çok teşekkür ediyorum dört ay gibi kısa bi sürede 60 lara inmek harika bişey başarı öyküsü yazılmaz da ne yapılır
günlüğüne baştan sona okumak farz oldu bana
Seni şu an iyi anladım kendim gibi gördüm .. Şişmansan zaten etraftan herkesin bir diyeceği oluyor ve zaten alışıyorsun. Bana da hep çok güzel olduğum ve kilolarımı kapatmayı giyinmeyi iyi bildiğim söylenir.. Ama gel gör ki insanlar çoğu zaman duyman gerekeni söylemez. Zaten duyman gerekeni söylerken de gaayet kırıcı olurlar.
Ben 88 kiloyum ve kendimi hiç öyle hissetmiyorum aynada şişman oldugumu görüyorum ama durumumum cidden vahim olduğunu farkedemiyorum. Ama her fotografımda çıkan gıdı, katlanmış göbek, kalın bacaklar işte senin de dediğin gibi fotografta daha iyi farkediyor insan.
Ben de dün kararımı verdim ve artık sağlıklı beslenip kilolarıma veda edeceğim... Umarım hepimiz başarırız
Lise yıllarında 88 kilo olan, şimdilerde 59 kilodan 50 kiloya ulaşma macerası süren biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Giydiklerim yakışmazdı, fotoğraflara bakmak istemezdim of of :) Kilo vermeye başladıktan sonra; kilolu geçirdiğim her gün için pişmanlık, verdiğim her kilo içinse sonsuz mutluluk duydum. Azimli olduğun sürece gerçekleşmeyecek hiçbir şey yoktur. Maratonunda başarılar diliyorum. Sağlıklı günler seni bekliyor...
Fotoğrafımı ekran resmi yaptım o farkındalığı kaybetmemek içinyine uğra günlüğüme gelişmeleri yaz kilo verdiğin haberlerini eksik etme
ahhh o fotoğraflar
çok iyi anlıyorum.
Dilerim hepimiz enn kısa sürede istediğimiz kilolara ulaşırız.
haydi bakalim hayirli olsun gunlugun :) insallah tez zamanda incecik olursun saglikla :)
takma ya...ben şişmanları tombulları çok severim..çok sempatik çok sevecen çok şen olurlar...şişmanların içinde depresyonda olan mutsuz sinirli olana hiç rastlamadım..zayıflarda bu çok oluyor...ben 46 yaşında 3 yetişkin çocuk annesi 1.62 boyunda 56 kiloda bir bayanım..oldumda ne oldu...zayıf değilim ama bazen şişman olmayı istiyorum..takıntısız oluyor tombullar..kilolu olsakda ölüyoruz olmasakda..kimsede beğenmeyi versin boşver milleti..böyle diyorum ama tombul hastası olan erkekler çok..ve yaşlanmaya başladığında kemik erimesi az olurmuş şişmanlarda.. zayıflar çabuk erirmiş..sen şanslısın aslında..seni seviyorum...
Merhabalar hepinize, öncelikle benim gibi şişmanlara bir elinde çikolatayla zayıflamayla ilgili sayfalarca yazı okuyanlara
Kendi hikayem seninkinden çok farklı değil, belki sen hamileyken kilo aldın, belki benim gibi çocukluğundan beri şişmansın belki çok denedin onlarca farklı diyet yaptın biraz verdin belki ama sonra geri aldın çok da yoruldun biliyorum.
Giymek istediğin kıyafetlere sığamadığını biliyorum, kendini bazen ya da çoğunlukla beğenmediğini biliyorum, başkalarının sana bakarken neler düşündüğünü hissettiğini biliyorum.
Hepsi her gün yaşadığım ve hissettiğim şeyler bu bayrama kadar halimden çok da şikayetçi değildim, herkes itinayla çok güzel olduğumu ama biraz zayıflamam gerektiğini söyler alışığım.
Bayram fotoğraflarımdan birinde kendimi yemek yerken gördüm, inanamadım. Kat kat olmuş göbeğime, sütyenimin sıktığı sırtıma gıdığıma ve sarkan kolllarıma inanamadım. Aynalarda güzel görünüyorum oysa ki, kilolu olduğumu bilsem de aynaya baktığımda kendimi güzel buluyorum, aynalar yalan söylüyormuş arkadaşlar bazı şeylerin farkına varmak için fotoğraflara bakmak gerekliymiş.
O yüzden bu sabah kalktım ve tartıldım 94.2 kilo geliyorum ve daha 23 yasındayım. Doğumgünümde kendime yeni bir beden hediye etmeye karar verdim. Bu forumu daha önce de okurdum ama diyet yapmayı ya da yazmayı düşünmezdim artık zamanı geldi.
Çok uzun bir yolculuğa başlıyorum beni yalnız bırakmayın.
takma ya...ben şişmanları tombulları çok severim..çok sempatik çok sevecen çok şen olurlar...şişmanların içinde depresyonda olan mutsuz sinirli olana hiç rastlamadım..zayıflarda bu çok oluyor...ben 46 yaşında 3 yetişkin çocuk annesi 1.62 boyunda 56 kiloda bir bayanım..oldumda ne oldu...zayıf değilim ama bazen şişman olmayı istiyorum..takıntısız oluyor tombullar..kilolu olsakda ölüyoruz olmasakda..kimsede beğenmeyi versin boşver milleti..böyle diyorum ama tombul hastası olan erkekler çok..ve yaşlanmaya başladığında kemik erimesi az olurmuş şişmanlarda.. zayıflar çabuk erirmiş..sen şanslısın aslında..seni seviyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?